A+ A-

Randi Trish Stratus-szal

Megmerevedve ültem és bámultam lefelé, ahol Trish éppen a golyóimmal játszadozott. Lágyan éppen csak a nyelve hegyével nyalogatta azokat amíg a már tettrekész farkamat az arcára engedte. Éreztem ahogy szuszog rám és egyre feljebb és feljebb kúszik a nyelve. Felnyögtem amikor végignyálazta a dákóm alját és elérta a tetejéhez, addigra vadul lüktetett a faszom és egyre magassabbra mutatott. Trish sejtelmesen rámmosolygott, majd kezébe vette a dolgok irányítását. Egyikkel a tövét fogta, míg a másikkal lágyan nekiállt verni. Föléhajolt és ajkai közül valamennyi nyálat küldött a farkam tetejére. Erre ismét felnyögtem, mire ő újból mosolygott.
- Nem bírod? - kérdezte, de sokáig csak a halk cuppogást figyeltem amit a keze irányából hallottam.
- De, csak ez túl jó! - sóhajtottam, aztán szemeztünk pár percig, amíg úgy nem döntött, hogy szopni fog. Ajkai lágyan vették körül hímtagomat. Nyelvével megtámasztotta az alját, tetejét a szájpadlásához nyomta, majd elkezdett ellenállhatatlanul bólogatni.
Nyüszítettem, mint egy kutya, fogainak érintésétől megborzongtam, derekamat elöntötte a forróság.
Percekig szopott majd minden előjel nélkül abbahagyta. A szemembe nézett és megint az a mosoly.
- Istennő vagy! - szuszogtam.
- Ahh, nos igen Lita is pont ezt nyögte egy órája a fülembe, miután megkúrtam egy vibrivel!
Megremegtem, farkam acélkeménységűvé merevedett.
- Meg akarlak baszni!
Trish felállt és lehúzta piros tangáját, a bárpulthoz sétált és lekönyökölt a márvány lapra. Haját a füle mögé fésülte, majd hátranézett és e közben hátratolta feszes, izmos, kemény fenekét.
- Lássuk!
Felpattantam ültő helyemből és odasiettem, megfogtam sötétkék pólóját a tarkójánál mindkét kezemmel, és egyetlen mozdulattal kettétéptem. Felsikkantott, aztán levette a használhatatlanná vált ruhát. Megmarkoltam erős vállait és lassan, óvatosan beléjehatoltam. Mindketten felnyögtünk, testünk szinte azonnal egy hullámhosszra került. Fejét hátrahajtotta és édes orrhangon nyüszögött, miközben elkezdtem beléjemozogni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.87 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2014. 01. 16. csütörtök 20:11
Nem rossz ez.
#2 listike 2013. 11. 24. vasárnap 07:55
Jó kis fantázia.
#1 Törté-Net 2009. 01. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?