A+ A-

Elsöprő szenvedély

Szenvedélyesen, hosszan csókolt meg. Aztán pici, puha puszikkal borította, arcom, nyakam, közben a hajamba túrt. Már két éve vártunk erre mindketten, eddig tiltott terülte voltunk egymás számára. Az esküvőmön ismertem meg. Az egyik távoli unokahúgom vőlegénye volt akkor. Én biztos voltam azidőtájt, hogy a férjem életem szerelme, de fiatal voltam még, és tapasztalatlan. Nem éltem eleget.
Már amikor bemutattak minket egymásnak, mintha megszakadt volna bennem valami a férjem iránt. Szerettem őt, évek óta együtt voltunk már, ismertem minden rezdülését. De ez nem elég. Ahogy megláttam Balázst, azonnal megfogott benne valami. Talán az arca, a tekintete, vagy a hangja... Isten tudja, micsoda. De én épp akkor voltam kb. 2 órás házas, ő meg mégiscsak valaki más vőlegénye. Nem foglalkozhattam ezzel. Temetni kellett hát a megmagyarázhatatlan vonzalmat, mintha nem is lenne.
Egy darabig tartottuk a kapcsolatot neten, összebarátkoztunk, bennem még mindig nem csitult a vonzalom iránta, a férjemmel is egyre többet veszekedtünk, a munka sem ment jól azidőtájt. Ezekbe a beszélgetésekbe menekültem a valóság elől. Ez a mi kettőnk közös kis világa volt, ahol önmagunk lehettünk, ahol órákat beszélgettünk, mindenféléről, volt hogy fél napokat, úgy, hogy szinte fel sem keltem a laptop elől. Talán Balázs ébresztett rá, hogy mennyire nagy hibát követtem el, amikor ilyen fiatalon elköteleztem magam. Bár soha nem beszéltünk szívügyekről, egyszercsak közölte, hogy szétmentek az unokahúgommal. Elkerekedett a szemem, és megkérdeztem, mi az oka a szakításnak. Kis hallgatás, aztán a válasz: "Másik nőt szeretek. Téged."
Akkor elkezdett velem forogni a világ, nem tudtam, hogy sírjak vagy örüljek, eddig azt hittem csak barátként jöhetek szóba nála, csak én vonzódom hozzá, ő nem vágyik énrám. Remélem, hogy csak viccel, de lassan kénytelen voltam elfogadni, hogy a dolog mostmár koránt sem egyoldalú. Ez csak m ég jobban megnehezítette a dolgomat, mert míg azt hittem, plátói a csodálatom, addig nem játszottam a gondolattal, hogy lehet köztünk valami, most viszont egyértelmű volt, hogy így van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 16. szombat 15:01
Szép történet. Írj még sokat!
#6 vakon53 2016. 03. 25. péntek 19:15
Ha szerettékegymást mértvártak 2-évig.
#5 listike 2013. 04. 27. szombat 11:56
Szép volt. Csak így tovább. 10pont.
#4 sihupapa 2009. 01. 10. szombat 18:22
ha igy folytatod még a nagyokat is utól érheted
#3 Leslie50 2009. 01. 9. péntek 06:20
jó a történet, folytasd! pisti47 írta az igazságot!
#2 pisti47 2009. 01. 9. péntek 06:14
Nem rossz ez a történet, talán egy kicsit rövid. Nyugodtan írj máskor is, egyre jobb lesz. Az elöttem szavazók a két pontjaikkal ne vegyék el a kedved, ők csak rejszolni járnak erre az oldalra.
#1 Törté-Net 2009. 01. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?