A+ A-

Nyaralás

Kedvesemmel nyaralni megyünk. Délután érkezünk. A hirdetésben falu széle szerepel, de ez már majdnem tanya, olyan messze van a szomszéd ház. De a szállás kedves, tiszta, a háziak aranyosak, a kaja kitűnő.
Kirándulások a környéken, borturizmus...
Utolsó nap hűvösebbre fordul az idő. Nem megyünk sehova, csak élvezzük a csendet. Ebéd után dobogás, veri fel a nyugalmunkat, majd nyerítés hallatszik. Kinézünk az ablakon, a hátsó udvarra látunk, ahol az istállók is vannak. Udvar közepén megtermett ló, épp most vezetik elé/alá a kancát, a farka felcsapva, a fasza meg mint a egy szablya mered előre hasa alatt. Kedvesem megbabonázva nézi, ahogy a csődör felágaskodik, és a kancára támaszkodva behatol a folyós lópinába, majd heves mozdulatokkal baszni kezdi. Kedvesem keze már a bugyijában matat, a másikkal a mellét gyúrja. Csodálatos látvány. Hosszú barna haja szétterül hátán, mellette vakító fehér a bőre. Nem túl magas, de arányos. Széles, asszonyos csípő, erős combok, keskeny derék, édes kis cicik...
Nem is bírom tovább, mögé lépve hozzásimítom gömbölyű fenekéhez a már ágaskodó férfiasságomat, és befurakszom kezemmel az ölét simogató tenyere alá. Megszorítja, és jelzi, toljam befelé az ujjam. Szót fogadok, puhán csúszik, be a puncijába egyből két ujjam is. Felszabaduló kezével faszomat kezdi simogatni, miközben meredten nézi az üzekedő lovakat. - Én is, én is akarom... - lihegi, és megmarkolja a farkam, miközben a másik kezével kihúzza magából az ujjaim, félrehúzza a bugyit, és ujjaim helyére csúsztatja a markában vergődő rudamat.
Előredől, a párkányra, és szemét egy pillanatra le nem véve az udvaron zajló eseményekről, picit félrefordított fejjel hátraszól: - Bassz meg! Gyerünk. Erősen, keményen, mintha mi lennénk azok, ott lent... - én pedig igyekszem teljesíteni a parancsot, olyan mélyen lököm belé magam, amennyire csak bírom, érzem, h a makkom beledöf a méhszájba, és irgalmatlan iramban, teljes erővel kefélem a lucskos pinát.
Odalent végéhez közeledik az aktus, a csődör megremeg. - Most élvez el, - hallom Kedvesem hangját. - most ereszti bele a gecijét. - Majd sikításba megy át a hangja - Most élvezek én is... - És már érzem is, ahogy a kéj hulláma végigremegteti a testét. Próbálom még mélyebbre fúrni a faszomat, lüktető puncijába, majd érzem, ahogy bennem is elindul a kéj, és rángatózva, kifeszülve teleélvezem a lyukát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:42
Nem rossz.
#5 papi 2014. 01. 18. szombat 06:14
Ez beteges.
#4 tiborg 2010. 07. 30. péntek 00:55
Elkepzelheto, de nehez elhinni! A lo meg csak-csak de a ferfi okol??!!
Kulonben az iras jo, meg igy is erdekes,elvezetes.
#3 egy ember 2009. 01. 8. csütörtök 11:27
elég "állat"
#2 Andreas 2009. 01. 7. szerda 09:05
Voltak itt valamikor animal történetek, azután eltűntették őket. Kiváncsi vagyok, mikor veszi észre a moderátor, akkor ez is el fog tűnni...
#1 Törté-Net 2009. 01. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?