A+ A-

Fogadásból 10. rész

Laura bájairól, de elég nehezen tudta türtőztetni magát. Szétnézett a lakásban, gyanítani vélte, hogy egyedül vannak. A lejátszóhoz lépett és lejjebb halkította a zenét, majd visszament a kanapéhoz és leült a lány mellé.
- Mennyit ittál? - kérdezte.
Laura grimaszolt egyet és megvonta a vállát.
- Nem eleget, mert félbeszakítottál - duzzogva lebiggyesztette a száját, kezével a rövid köntös alját kezdte gyűrögetni.
- Laura, beszélnünk kell. Mi lenne, ha főznék egy kávét, megvárnánk, míg kijózanodsz és elbeszélgetnénk egy kicsit?
- Nem akarok beszélgetni veled - Laura felemelte a fejét és közelebb húzódott a férfi testéhez - Szeretkezni akarok... Most... - karjaival átölelte Ethan nyakát és ajkait a férfi szájára szorította.
Ethan felnevetett, de eltolta magától.
- Én is... szívesen szeretkeznék veled, de előtte muszáj beszélnünk egymással. Tisztáznom kell veled néhány dolgot, és szükségem van arra, hogy meghallgass.
- Persze meghallgatlak... később - Laura az italtól kapott bátorsággal állt fel a kanapéról, és ellenkezést nem tűrően lovaglóülésben ráült Ethan-re. Megfogta a férfi kezeit és a saját derekára fonta őket, aztán lehajolt, hogy megcsókolja.
Ethan nem tudott és már nem is akart ellenállni, viszonozta a csókot. Kezei betévedtek a köntös alá, a lány meztelen fenekébe markolva húzta magához a régóta vágyott testet. Laura mohó hévvel csókolta, mozgott az ölében, tovább szítva amúgy sem elhanyagolható vágyát. Lesimogatta a férfi vállairól a zakóját, aztán kapkodva gombolni kezdte az ingét. Türelmetlensége ráragadt Ethan-re, kibújt a zakójából, majd segített Laurának, aki az ingét hámozta le róla. Mikor ettől is megszabadultak, Ethan bontotta szét a lányon a köntöst, aztán még szorosabban magához húzta, hogy érezze felsőtestén Laura meztelenségét. Szájuk nem vált el egymástól, habzsolták egymást, nyelvük szenvedélyes csatába bonyolódott. Laura keze közben nem nyugodott, már a férfi nadrágját bontogatta, nehezen boldogult a gombokkal, Ethan itt is a segítségére sietett. Kioldotta az övét, kézfeje óhatatlanul is hozzáért az ölében ülő lány ágyékához. Erősen megfogta Laura derekát, felemelkedett a kanapéról és egy mozdulattal letolta a csípőjéről a feleslegessé vált nadrágot a boxerével együtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:26
Nem lett rossz.
#7 papi 2013. 05. 30. csütörtök 05:14
Jóóóó
#6 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:48
Nagyon szép smile
#5 Kaszkadör 2012. 03. 29. csütörtök 13:24
Szép a befejezés smile
#4 v-ir-a 2010. 09. 3. péntek 23:55
Lynny grat... én egybefüggően olvastam el a 10 részt. Nagyon jó, nagyon tetszik. csak így tovább és persze 10 pont
#3 worluk 2010. 08. 29. vasárnap 19:26
Valami nagyon hiányzik az elejéről, úgy néz ki, mintha
egy mondat végével kezdődne a történet.
Pótolhatnád a hiányt.
Kösz.
#2 T 2009. 01. 8. csütörtök 21:17
Nem rossz! De azért nem ér 9.385 pontot napok óta! És köben nulla komment?!
#1 Törté-Net 2009. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?