A+ A-

A sziget - Messalina története 1. rész (Thomas szemszögéből)

- Elnézést, uram, az a hölgy meghívta egy italra - tett elém egy pohár pezsgőt a fiatal pincérlány és egy asztalnál ülő nőre mutatott. Érdeklődve fordítottam tekintetemet finom feszes melléről a sarokban ülő szőke bombázó felé. Hosszú vörös körmök, igéző száj, merész dekoltázs, miniszoknya, csodás combok és álomba illő fekete lakkcsizma. Forróság futott végig rajtam, legigézőbb mosolyomat küldtem a tünemény felé és belekortyoltam az ajándék italba, erre ő is ivott egy kortyot pezsgőjéből, kacéran rám nézett és ingerlően végignyalta tűzpiros ajkát. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy először történt velem ilyen. Minden szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy népszerű voltam a nők körében. Az ajándékot küldő hölgy a harmincas évei elején járhatott, nagyon jól tartotta magát, látszott rajta, hogy a mindennapi kemény munka nem csúfította el gyönyörű alakját. Egy unatkozó szépasszony, elhanyagolt feleség, esetleg dúsgazdag elvált hölgy lehet, gondoltam. Néhány évvel idősebb volt nálam, de ez engem soha sem feszélyezett. Lassan felálltam és hanyag eleganciával elindultam feléje.
Reggel egy gyönyörű ház hálószobájának hatalmas ágyán ébredtem. Emlékeimben még mindig az előző éjszaka vad szeretkezése járt. Joysen közeledett felém vörös selyem köntösben, mely nem volt összekötve, így elő, elő villantak gyönyörű keblei. Egy csésze kávét tartott a kezében és mellém ült az ágyra.
- Csodás voltál este, drága! - mosolygott rám és szájon csókolt. Belekortyolt kávéjába, másik kezével pedig beletúrt hajamba, majd mellemet kezdtek simogatni és egyre lejjebb haladt. Letette csészéjét az éjjeli szekrényre és keményen megmarkolta ágaskodó farkamat. Fölém térdelt, majd lassan beleereszkedett péniszemben. Forró és nedves volt a puncija ahogy beléhatoltam.
Jól gondoltam, Joysen egy dúsgazdag elvált asszony volt. Rögtön beindult a fantáziám: itt nem csak gyönyör, de pénzszerzési lehetőség is adódhat. Nem tagadom, sokszor kihasználtam már külső adottságomat és lehúztam jó néhány dollárral egy-két szépasszonyt. Nem volt lelkiismeret furdalásom emiatt, én is jól jártam és ők is élvezték a dolgot, elvégre nem minden nap juthatnak ilyen csodás szeretőhöz és mint tudjuk, semmi sincs ingyen az életben! Igaz, az előző kapcsolatom csúnyán végződött: kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:37
Nekem nem tetszett.
#6 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:23
Hmm jóóóó nyes
#5 tiborg 2012. 05. 9. szerda 04:50
OK...ez varhato volt Thomastol.
#4 rabszolga 2009. 02. 5. csütörtök 13:53
mert ez thomas szemszögéből van.
#3 Mano 2009. 01. 1. csütörtök 19:17
Hogy hogy két első része van? Egyébként nem rossz, csak lehetett volna kissé részletesebb a vizsgálati rész. Kissé rövidnek találom az eltelt időhöz képest. Mármint az első-első rész óta.
#2 tboy 2008. 12. 30. kedd 00:31
Jól kezdődik.
Kíváncsian várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2008. 12. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?