A+ A-

A Szomszédban

Sokakkal ellentétben szerencsésnek mondhatom magam. Igaz társasházban élek, de nem a manapság divatbajött tömházakban, ahol emberek százait zsúfolják össze egy szinte talpalatnyi helyen. Mindösszesen 8 lakás van abban az épületben, ahol én vettem egy kellemes kis otthont pár éve.
Mivel rengeteget dolgozom, viszonylag kevés időt töltök otthon, feleségem, állandó barátnőm nincs. Minden szomszéddal jól kijövünk, él itt mindenféle ember, öreg, fiatal, családos és magányos is. Mégis a legérdesebb talán Gabi, az a negyvenes éveinek elején járó hölgy, aki tíz évet egészen biztosan letagadhatna. Hosszú vörösesbarna hajzuhatag, kerek feszes mellek és popsi. Remekül tartja magát, fantasztikus egy nő. Fodrászként dolgozik, valahol a környéken van egy kis üzlete. Egyedül neveli lányát, a 22 éves Klárit, aki bizton mondhatom, örökölte édesanyja vonásait, bár Ő szőkésbarna, kékszemű.
Érdeklődésemet soha nem rejtettem véka alá, ha találkoztunk az udvaron vagy az utcán mindig szívesen megálltam beszélgetni és bizony soha nem sikerült megállnom, hogy ne konstatáljam milyen formás vonalak domborodnak előttem. Segítettem ahol tudtam, amire esetleg megkértek.
Egyik este épp itthon ejtőztem, a TV-t bámultam, mikor csöngettek. Gabi állt az ajtóban, egy háziköntösben összekuporodva. Valami történt a kazánjával és a csapból sehogy sem akaródzott meleg víznek folynia, pedig éppen fürdeni készült. Kért nézzem meg, hátha életet tudok lehelni bele. Leballagtunk hozzá. Nagyon szép, modern, ízlésesen berendezett lakásban éltek, messziről látszott, hogy minden bútordarabot nagy gondossággal válogattak össze. A kazán nem igényelt túl sok szakértelmet, csak az őrláng aludt ki, egy szál gyufával megoldottam dolgot. Viszonzásképpen kérte had kínáljon meg legalább egy teával. Leütünk a nappaliban, Ő pedig szervírozta a forró gyümölcsteát. Ahogy lehajolt, hogy töltsön dekoltázs belátást engedett és én végre megláttam azokat a csodás melleket, amikről eddig legfeljebb csak álmodoztam. Leült velem szemben, teázni, beszélgetni kezdtünk. Néztem gyönyörű sima,fényes, szoláriumbarna hosszú combjait. A látvány, illetve a pár pillanattal korábban felsejlő mellek elindították a természetes reakciót. Egy vászonnadrágban voltam, amin bizony látszott, hogy farkam megtelt vérrel. Zavarba jöttem, főleg akkor, mikor láttam, hogy tekintete odatéved és nyugtázza a dolgot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 23. csütörtök 06:38
Olvastam már jobbat is.
#7 A57L 2016. 11. 6. vasárnap 05:28
Egy közepest megér.
#6 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 14:59
Alánya és az anyuka az én szomszédomba laknak.
#5 listike 2014. 05. 8. csütörtök 12:17
Jó volt.
#4 v-ir-a 2010. 08. 19. csütörtök 23:48
annyira visszataszító amikor anya és lánya együtt szexel, bár biztos van akinek ez nem jön be....
#3 sihupapa 2008. 12. 19. péntek 02:34
háááát?
#2 Tamás 2008. 12. 18. csütörtök 14:09
"Gabi állt az ajtóban, egy háziköntösben összekuporodva." Na ez érdekes látvány lehetett.
#1 Törté-Net 2008. 12. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?