A+ A-

Fogadásból 7. rész

Túl hamar jött el a reggel. A nap első sugarai bekúsztak a függönnyel nem takart réseken, hogy melegükkel végigcirógassák az ágyon fekvőket. Az ágy uralta szoba barack fényben fürdött, bársonyossá varázsolva a légkört. A férfi már régóta ébren feküdt, karjaiban tartotta kedvesét, így őrizte álmát. Alig pár órát aludt csak. Felébredt, amikor Laura megmozdult a karjaiban, és azóta tartotta szemmel a felkelő nap fényeinek játékát a plafonon. A hozzásimuló test nem hagyta hidegen, legszívesebben felébresztette volna, hogy újra szeretkezzenek. A lány feje a mellkasán feküdt, kócos haja beborította meztelen hátát. Ethan figyelte, ahogy aludt: apró kis fuvallatok érték a bőrét, ott, ahol a lány kilélegezte a levegőt, érezte, ahogy a keblei nekinyomódnak az oldalának. Fájdalmasan tudatában volt annak, hogy lábaik összefonódnak, Laura combja mozdulatlanul is ingerelte ágyékát.
Magának sem akarta bevallani, de összezavarta a lány. Két hónapja találkoztak először, és mindössze egy napja ismeri őt. Mégis olyan érzelmekkel viseltet iránta, ami talán nem is tartozik a normális kategóriába. Nem ismert saját magára. Soha nem cselekedett még ilyen ösztönszerűen, és még egyetlen alkalommal sem kényszerített nőt arra, hogy vele töltse az éjszakát. Laura viszont az első pillanattól kezdve óriási hatással volt rá, és bár szégyellte magát miatta, de képtelen volt arra, hogy kihasználatlanul hagyja a helyzetet. Érezte azt is, hogy lány sem közömbös iránta, hiszen nem jött volna el hozzá, ha nem akarja ő is, hogy együtt legyenek. Magában elismerte, hogy elég régóta nem volt senkije, talán ennek köszönhető a tőle oly eltérő viselkedés.
Az Annabel-el történt szakítása óta egyáltalán nem vágyott arra, hogy egy újabb nőt beengedjen az életébe. Persze volt néhány egyéjszakás kalandja, de ezek a kalandok csak az éhségét csillapították, az érzéseit nem zavarták össze. És most itt ez a lány, aki a múlt éjszaka felülmúlta az elvárásait, és aki úgy robbant be az életébe, hogy összekuszált maga körül mindent. Nem tudta még, hogy mit vár ettől a kapcsolattól, azt sem tudta, vajon meddig fog tartani, vagy hogy Laura mit vár el tőle. 25 évesen az élet még előtte áll, hamarosan nagy útra kelnek a barátnőivel. Bosszankodva húzta össze szemöldökét, ahogy eszébe jutott, hogy alig másfél hónap múlva meg kell válnia tőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:30
Egész jól sikerült.
#4 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:47
Nagyon tuti smile
#3 kékakt 2008. 12. 19. péntek 21:12
Nagyon jó... várom a folytatást.
#2 sihupapa 2008. 12. 19. péntek 02:54
csak igy tovább
#1 Törté-Net 2008. 12. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?