A+ A-

Nóra 2. rész

Feszengtem az idegességtől, amikor Nóráék háza felé sétáltam. A múltkori találkozásunk óta rengeteget gondoltam rá, csodálatos, felejthetetlen élményt okozott nekem. Alig vártam, hogy felhívjon! Tegnap délután végre hívott! Kedves, nyugodt volt a hangja, kérte, hogy találkozzunk, és apró célzásokat tett, hogy mit szeretne tőlem. Nagyon vártam már, hogy végre újra lássam, de magam se számítottam rá, hogy ennyire zavarban leszek. A múltkor is izgultam, de akkor valahogy nem volt idő ennyit gondolkodni rajta, minden olyan hirtelen, gyorsan történt. Remegett a kezem, amikor megnyomtam a kapucsengőt.
- Gyere csak, már vártalak!- mondta csilingelő hangon Nóra. Hangja olyan magabiztosnak tűnt, hogy ettől még inkább zavarba jöttem! Feltipegtem a lépcsőm, ő már nyitott ajtónál várt engem. Csinos volt! Testre simuló fehér rövidnadrágja kiemelte formás fenekét, világoskék ujjatlan felsője alatt meg láthatóan nem viselt semmit, dudorodtak a mellbimbói. Mosolygott, derűs volt, én meg alig mertem megszólalni, annyira zavarban voltam.
- Mi van veled? Van valami baj?- rögtön észrevette, hogy valami nem stimmel.
- Nóra! Ugye nem bántad meg ami a múltkor történt?- kérdeztem
Erre ő elmosolyodott, és átkarolt. Ismerős illat csapta meg az orrom. Már hiányzott ez az érzés. Nóra közelsége, a mosolya, a magabiztossága, az illata! Minden! A laza ölelés egyre szorosabb lett. Szorított magához, amitől lassan kezdtem megnyugodni, és egy kicsit feloldódni. Hosszú percekig csak álltunk ott az előszobában, majd egy üdítőt javasolt, ezért kimentünk a konyhába. Nóra töltött, majd felült a konyhapultra. Eszembe jutott, hogy amikor a múltkor itt jártam, akkor is így kezdődött minden. Nóra lazán ott ült, és éreztem, hogy várja, hogy közeledjek. Odaléptem hozzá, kezem végigcsúsztattam a combján, erre ő becsukta a szemét, és hagyta, hogy csináljam, ami jól esik. Meztelen combjának a látványa szinte megbabonázott. Mindkét kezemmel simogattam, aztán a vállán is végigjártattam a kezem, majd a mellei következtek. Lassan vettem a kezembe finom melleit, Nóra elmosolyodott. Nem szólt semmit, de az arcán látszódott, hogy nagyon élvezi. Becsúsztattam a kezem a pólója alá, így kerestem meg a mellbimbóit. Két ujjam közé fogtam, és finoman masszírozni kezdtem. Közben lassan megcsókoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 7. vasárnap 11:43
Egybe jobb lett volna.
#5 feherfabia 2014. 09. 20. szombat 06:26
9P
#4 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:57
Nem kellett volna ketté szedni.
#3 sztbali 2010. 07. 12. hétfő 14:59
Elég jó.
#2 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 21:17
#1 Törté-Net 2008. 12. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?