A+ A-

Fogadásból 4. rész

Laura agya lázasan zakatolt. Még mindig ingadozott a két érzés között: menjen, vagy maradjon? Nem tetszett neki Mrs. Bale tekintete sem. A titkárnő áthatóan fürkészte, amitől Laura úgy érezte, mintha a kemény tekintet a veséjébe látna. Nem tudta, mit gondol róla a nő, de remélte, hogy nem találta ki, mi történt az irodában. A szégyen pírja futotta el az arcát valahányszor rágondolt, mit csinált vele a férfi. Aztán még jobban elvörösödött a gondolatra, hogy mit nem csinált, és ő mennyire szerette volna, ha mindaz megtörténik, amire vágyott. Tekintete sűrűn tévedt az órára, a percek csigalassúsággal teltek, ugyanakkor rohamléptekkel közeledett a 2 óra. Mrs. Bale jelezte a közvetítő irodának, hogy kettőre küldjék fel Jacky Hole-t. Laura nem bánta volna, ha hamarabb találkozhat barátnőjével, szerette volna megbeszélni valakivel a történteket, vágyott arra, hogy valaki megmutassa neki, mi a helyes út. Izgatott várakozással tekintett az előtte álló időre.
Felriadt a révedezésből, amikor nyílt az iroda ajtaja, és kiléptek rajta a tárgyalópartnerek. Mindannyian elégedett arcot vágtak. Udvariasan elköszöntek a titkárnőtől, majd tőle is. Laura fél szemmel az ajtót leste, kíváncsi volt, a férfi mikor jön ki, vagy kijön e egyáltalán. Ebben a pillanatban megcsörrent a telefon Mrs. Bale asztalán.
- Jodie, kérem, küldje be Miss Andersont.
- Igen, Uram - a titkárnő felhúzta a szemöldökét és a fejével intett Laurának - hallotta, nem? Mire vár?
Hogy mire? Laura maga sem tudta. Egyszerűen kiment a lábából az erő, pusztán a férfi hangjától. Úgy érezte, nem áll még készen az újabb találkozásra, ugyanakkor tudta, nem odázhatja tovább a viszontlátást.
Lassú léptekkel az ajtóhoz ment, majd nagy levegőt véve benyitott az irodába.
Ethan felnézett az asztalon fekvő papírokból, amikor a lány belépett az ajtón. Nehezen összeszedett önuralma veszni látszott. Eddig is csak korlátozottan tudott koncentrálni, Laura látványa újra kiütött a fejéből minden hasznos gondolatot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:29
Ez már jobb.
#6 papi 2013. 05. 7. kedd 08:35
Nekem nagyon tetszik
#5 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:45
Kellemes smile
#4 Kaszkadör 2012. 03. 29. csütörtök 12:55
Izgalmas...
#3 fefe 2008. 12. 10. szerda 13:06
Csak így tovább!
#2 sihupapa 2008. 12. 9. kedd 21:12
remélem a folytatás is ilyen izgalmas és szép lesz.
#1 Törté-Net 2008. 12. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?