A+ A-

A csillagon túl 3. rész

A nap simogatóan sütött, szórta aranyát a nagy világra. Áldás ez a jó idő, gondolta Krisz aki minden ablakot kitárt, hogy jöjjön a friss levegő, az üdeség. Semmi dolga nem akadt mára, kedve sem volt semmihez. Csak úgy üldögélt, a teraszon. Boxer alsóban, hozzá rövid ujjú póló. Kávét ivott éppen, és csak nézett a messzeségbe. Volt egy néhány lakóház a távolban. Szerencsére az épület amelyben lakott és főleg az ő oldala, a városra nézett. Tetszett neki, hogy a fények különbözően csillannak meg az ablakokon, fémes háztetőkön üvegen. El kéne menni valahova szórakozni, nem jó itthon egyedül. De megfelelő társaságot sem talált, kedvenc barátnői elfoglaltak voltak. Matheoék ugye visszautaztak így, hát nem igazán számíthatott senkire. Egyedül meg unalmas. Nem megyek sehova. Töprengett egy kicsit és arra gondolt, hogy milyen jó lenne ha Pedroval találkozhatna. Ha esetleg be jönne megint solizini, vagy találkozhatnának a Koalában. De hát nem is biztos, hogy a fiúkat szereti. Lehet, csak egy jó menő metrosexuális és valami ismerősével volt a bárban. Ennyi.
Nem akart magának igazat adni, pedig szerette volna el hinni amire épp gondolt. De hát akkor miért bókolt a salonban? Vagy tudja ? Látta rajtam ott, hogy én az vagyok.? Bárcsak tudnám a választ a sok kérdésre, milyen jó volna.Telnek a napok, Kristóf is elment, és szerencsére nem is írt, nem is érdekel, hogy mi van vele. A kis ringyója biztos tud róla mindent. Haza viszont már hozzám jön engem elfelejthet. Ismerős csengés ütötte meg a fülét. Aztán ismét, és megint egyre hosszabban. Te jó ég, ez az én csengőm, tért magához, és rohant ajtót nyítni. Egy futár volt az, alig lehetett 19 éves, fiatal, vékony, kis sapkában, zöld ingben.Szegény annyira semmit mondó volt, hogy akkor lehetett észre venni benne az embert, mikor arra a gyönyörű csokorra figyelhetett mindenki amit épp tartott, hozott. Sok szál rózsa.Narancs színben pompáztak, fehér díszítéssel, színte meg babonázta a szemeket. Kris csak úgy nézte, szinte bele olvadt a csokorba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2009. 08. 22. szombat 23:32
2x is elolvastam, nagyon jó történet
#2 mark 2008. 12. 10. szerda 02:51
Köszi a történetet nagyon örültem neki, nekem tetszett ha esetleg van még fojtatása örömmel olvasnám előre is köszi. Mark
#1 Törté-Net 2008. 12. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?