Végtelen történet 2. rész

Szavazás átlaga: 3.29 pont (14 szavazat)
Megjelenés: 2009. március 11.
Hossz: 32 054 karakter
Elolvasva: 1 103 alkalommal
Előjáték
SZOMBAT VAN! Késő délután. Izgatottan gondoltam az esti szeánszra. Szépen, elegánsan meg volt terítve az étkezőben. Bárki azt hihette volna, leánykérés vagy még inkább menyegző lesz a házban. Lehet, hogy nem is jár messze az igazságtól, elvégre nem zárható ki, hogy újabb nászéjszaka előtt állok. Megérkezett az ellátmány a város egyik legjobb szállodájából. Nem volt idegzetünk a főzőcskézéssel, ezért svédasztalt rendeltem, négy személyre. Megbíztam a rendelést felvevő, valamint a szakácsok ízlésében, hisz máskor is elégedettek voltunk a . Egyetlen kérésem volt csupán, és ezt huncut szemhunyorítással nyugtázta is a főszakács: némi afrodiziákum jellegű fűszerezést ne sajnáljanak és halmozottan bőséges legyen a menü, többszöri étkezésre is. Svéd legyen, ne skót.

Csiga lassússággal teltek a percek. A kellékeket már két díszes kartondobozban bevittem a nappaliba és eldugtam, ugyanis kezdetektől itt képzeltem el a partit.
Hat óra! Csöngettek! Na végre. Nagy levegőt vettem és rohantam a kaputelefonhoz. Ők voltak. Egy gombnyomással kinyitottam a kaput és – kissé elkerekedett a szemem – egy újnak látszó M5 – ös BMW gördült be. Kiszálltak. Rövid szoknyácskában, magas sarkú szandálban és a divatnak megfelelő, köldök fölött véget érő, testhez simuló blúzban voltak mindketten, csak színben különböztek egymástól. A barátnő szeme szürkéskék, hosszú szempillái és szépen ívelő szemöldöke feketével kihúzva, selyemfényű rúzzsal fedett ajka kissé telt, arca kerekded. Arcfestése szolid, pasztellszínű. Szőkés haja még hosszabb, mint emlékeztem, – volt ideje nőni az elmúlt több mint két esztendőben – amióta nem láttam Majd derékig érő, ujjnyi vastagságú, hullámos fürtökbe rendeződve omlott alá. Annyira selymes szálú volt, hogy a legkisebb fuvallat is átrendezte egyébként is rakoncátlan fürtjeit, melyeket egy – egy heves fejmozdulattal, vagy két kezével próbált visszarendezni. Szeme színére festett körmei nem hosszúak, épp hogy oválisra igazítva. Dereka különösen karcsú, amit hátsó fertályának gömbölydedsége külön kihangsúlyoz. Nagy, rombusz alakú lukakból álló fekete necharisnyával fedett combjai nem túl , de formásak és rendkívül energikusak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.29 pont (14 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. július 24. 10:00
#6
Hivalkodás.
1
vakon54
2017. október 29. 13:52
#5
Akinek pénzevan annak palotájais.
1
a
A57L
2014. március 13. 06:34
#4
Lehetett volna jobb is.
1
pisti47
2009. március 11. 05:35
#2
Már azt hittem, hogy Dubai-ban van az a kégli, ahogy leírtad. Úgy látszik, csak én vagyok olyan pitiáner, hogy itt a nyóckerben is tudok kamatyolni, kevesebb sallangokkal. Egyébként építészetileg tetszett ez az erotikus történet, bár mintha már olvastam volna pár évvel ezelőtt. Ezért csak 8 pont.
1
T
Törté-Net
2009. március 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1