A+ A-

Végtelen történet 2. rész

Előjáték
SZOMBAT VAN! Késő délután. Izgatottan gondoltam az esti szeánszra. Szépen, elegánsan meg volt terítve az étkezőben. Bárki azt hihette volna, leánykérés vagy még inkább menyegző lesz a házban. Lehet, hogy nem is jár messze az igazságtól, elvégre nem zárható ki, hogy újabb nászéjszaka előtt állok. Megérkezett az ellátmány a város egyik legjobb szállodájából. Nem volt idegzetünk kínlódni a főzőcskézéssel, ezért svédasztalt rendeltem, négy személyre. Megbíztam a rendelést felvevő, valamint a szakácsok ízlésében, hisz máskor is elégedettek voltunk a kínálattal. Egyetlen kérésem volt csupán, és ezt huncut szemhunyorítással nyugtázta is a főszakács: némi afrodiziákum jellegű fűszerezést ne sajnáljanak és halmozottan bőséges legyen a menü, többszöri étkezésre is. Svéd legyen, ne skót.
Csiga lassússággal teltek a percek. A kellékeket már két díszes kartondobozban bevittem a nappaliba és eldugtam, ugyanis kezdetektől itt képzeltem el a partit.
Hat óra! Csöngettek! Na végre. Nagy levegőt vettem és rohantam a kaputelefonhoz. Ők voltak. Egy gombnyomással kinyitottam a kaput és - kissé elkerekedett a szemem - egy újnak látszó M5 - ös BMW gördült be. Kiszálltak. Rövid szoknyácskában, magas sarkú szandálban és a divatnak megfelelő, köldök fölött véget érő, testhez simuló blúzban voltak mindketten, csak színben különböztek egymástól. A barátnő szeme szürkéskék, hosszú szempillái és szépen ívelő szemöldöke feketével kihúzva, selyemfényű rúzzsal fedett ajka kissé telt, arca kerekded. Arcfestése szolid, pasztellszínű. Szőkés haja még hosszabb, mint emlékeztem, - volt ideje nőni az elmúlt több mint két esztendőben - amióta nem láttam Majd derékig érő, ujjnyi vastagságú, hullámos fürtökbe rendeződve omlott alá. Annyira selymes szálú volt, hogy a legkisebb fuvallat is átrendezte egyébként is rakoncátlan fürtjeit, melyeket egy - egy heves fejmozdulattal, vagy két kezével próbált visszarendezni. Szeme színére festett körmei nem hosszúak, épp hogy oválisra igazítva. Dereka különösen karcsú, amit hátsó fertályának gömbölydedsége külön kihangsúlyoz. Nagy, rombusz alakú lukakból álló fekete necharisnyával fedett combjai nem túl vékonyak, de formásak és rendkívül energikusak. Hasa gusztusos, nem lapos, mint a deszka, de nem is dundi. Köldök piercinget viselt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 10. 29. vasárnap 13:52
Akinek pénzevan annak palotájais.
#4 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:34
Lehetett volna jobb is.
#3 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:04
Tutti smile
#2 pisti47 2009. 03. 11. szerda 05:35
Már azt hittem, hogy Dubai-ban van az a kégli, ahogy leírtad. Úgy látszik, csak én vagyok olyan pitiáner, hogy itt a nyóckerben is tudok kamatyolni, kevesebb sallangokkal. Egyébként építészetileg tetszett ez az erotikus történet, bár mintha már olvastam volna pár évvel ezelőtt. Ezért csak 8 pont.
#1 Törté-Net 2009. 03. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?