A+ A-

A nyeremény 6. rész - Beszélgetés Elivel

Később felmentem Dasha szobájába megnézni azokat a bizonyos albumokat. Újra megnéztem azokat, amiket már láttam. Aztán pedig belelapoztam, azokba, amiket még nem láttam. Az egyikben egy szőke nőt láttam és egy kislányt, aki fiatalabb másolata volt a nőnek, úgy gondoltam, hogy anya és lánya. Rengeteg játékszerük volt, különböző méretű mű - fütyiket szopogattak és a tíz év körüli kislány bedugdosta ezeket az anyja hüvelyébe, némelyiket a popsijába is. A nő bemutatta, ahogy egy 30 centis hajlékony darabot, csaknem egészében a torkára nyomott. Aztán a kislány a kezét dugta be anyjának hüvelyébe, nem csak az ujjait, hanem a teljes kézfejét, aztán még a másikat is. A kislány mindkét kézfeje eltűnt az anyja hüvelyében, mintha csak próbált volna visszabújni a méhébe. Következő képeken a nő simogatta a szöszike puniját, széttárva megmutatta a fiatal szeméremtestet. Ujjára valami átlátszó gélt kenve a kislány punijába dugdosta, aztán a popsikába is, végül egyik ujját a kis popsiba, a másikat a punikába. A kislány az ujjal a puncijában pisilni kezd, mire a nő nem hajol el, hanem kinyújtott nyelvvel álja útját a vizeletsugárnak és élvezettel fürdeti arcát a sárgás folyadékban.
A következő albumban alig ismertem fel Elit. Fiatalabbnak látszott, más volt a haja és talán a melle is kisebb volt még. Vörös szexi alsónemű volt rajta csak. Izgatóan pózolt az első oldalakon, aztán megjelent 9 férfi a farkukat fogdosva. Csinos pasik voltak, vegyesen fehérek és feketék, kisebb farkúak és egy két méretes darab is, de egy közös volt bennük, mindegyik meglátogatta Eli száját. Néhány pasi bemártotta a fütykösét Eli punijába és a popójába is, de lényeg láthatóan az volt, hogy lefröcsköljék Eli arcát és száját, mert erről készült a legtöbb kép. Megmutatták az Eli szájában összegyűlt folyadékot, aztán azt hogy lenyelte mindet.
A következő albumban a főszereplő egy fekete hajú, fekete testhez álló bőrszerű ruhában pózoló nő volt, a kezében lovaglópálca, ostor, vagy egyéb fenyítő eszközöket tartott. Minden partnerét bántotta és kényszeríttette valamire. A partnerei többnyire meg voltak kötözve, vagy bilincselve, a nyakukban nyakörvet hordtak. A szőke nő a lányával is közöttük volt. A nőnek rá kellet ülni egy nagy gumikúpra. Teljesen szétfeszítette a nő puniját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 08:40
8P
#7 listike 2014. 12. 31. szerda 07:38
Jó.
#6 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:44
Elmegy.
#5 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:15
Tetszenek a váratlan fordulatok.
#4 Nóra 2008. 11. 12. szerda 01:40
Volt valami bibi, de hamarosan olvashatod a 4. részt is. Bocsika!
#3 Death 2008. 11. 11. kedd 21:28
Alakul, csak valahol egy rész kimarardt, mégpedig a negyedik.
#2 Ede 2008. 11. 11. kedd 20:42
Egyre izgisebb!
#1 Törté-Net 2008. 11. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?