A+ A-

Csinos seggek csapkodása 7. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
7. NYALÓKÁZÁS
- Jó... ! Enikő, megint te következel! De most én és Edit helyet cserélünk!
Azzal átmentem a bak túlsó oldalára, s fél kézzel benyúlva a szekrénybe előkaptam egy hosszú, élénkpirosban pompázó elemes vibrátort. Nem azért, hogy használni kezdjem, hanem hogy átnyújtsam Editnek, aki kérdő pillantást vetett rám, egyértelmű utasításra várva. Sejtette persze, mi lesz a dolga, de azért tőlem akarta hallani, mint játékmestertől a parancsot.
- Nesze! Fogd ezt a zárlatos vibrátort és adj neki keményen! Ne sajnáld a lukát! Érezze csak, hogy rendesen agyonbasszák... !
- Értettem, uram!
- Úgy csináld, ahogy te szeretnéd, hogy csinálják veled később! - figyelmeztettem a nőstényt, amit az vigyorogva vett tudomásul. Mostanra a négyesfogatom tagjai szinte teljesen elfeledték kidekorált alfelüket és a farizmaikban tompulni kezdő fájdalmakat, így kizárólag a rájuk váró élvezetekre koncentráltak. Akárcsak én.
Enikő elakadó lélegzettel bámult föl rám, aztán elfátyolosodó szemmel vette tudomásul, hogy kigomboltam a farmeromat és térdig letoltam, kiszabadítva fogságából a fütyköst. A hímtag nyomban felmeredt a nedveire szomjazó száj előtt, teljes tizennyolc centijével ágaskodva a kéjes élvezet felé. Nem kellett mondanom semmit, mindenki tudta a dolgát. Pár pillanattal később a bránerem vége már el is tűnt a forró ajkak között, ahogy a hölgyemény szorgalmasan nyalogatni kezdte keményen duzzadó makkomat.
Két kézzel tartottam meg a ribanc fejét, alig mozogva a polírozás közben, hogy lehetőséget adjak neki bemutatni, mire képes a nyelvével. Edit közben bekapcsolta a vibrátort, amibe délelőtt új elemeket tettem és sokat sejtető, kéjes pofival beillesztette a nőnemű másik végébe. Fogadni mernék, hogy van neki otthon ilyen segédeszköze, ahogy a többi rabnőnek is, mert nagyon tudta, mit kell csinálni a pénisz pótlékkal ahhoz, hogy nyöszörgésre késztesse a szőke csinibabát a bakon. A többiek közben két oldalról csöcsörészték az áldozatot, hogy ők se maradjanak ki a jóból, s időnként cinkos pillantásokat váltottak velem és Edittel. Tetszett nekik a műsor.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 08. 9. szerda 18:13
A végén a bölcsesség nem a te ötleted, csak átalakítottad kicsit Jorge Amado mondását: "Az ember nem hálhat a világ valamennyi asszonyával, de törekedni kell rá!" Egyébként, ha mérsékelten is, de tetszett.
#3 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:38
Jó lett a vége is.
#2 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:55
Kár hogy vége :(
#1 Törté-Net 2008. 11. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?