A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 17. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Ez őrület, ez őrület, ez őrület! Hirtelen elengedte ajkaival, megint a nyelvét dugta be a vágatomba. A seggem csárdást járt az ódon, tintafoltos asztallapon. Mert ugyan mi volt a szimpla dugás ehhez a gyönyörűséghez képest? Mintha nők ezrei meztelenkedtek volna egy szál bőrömben...! A játék változatainak nem volt vége. Be a nyelvet, ki a nyelvet, ajkak közé a szeméremajkat, ajkak közé a csiklót, fogak közé finoman... és a segédlelkész értette a módját. Úgy játszott a testemen, mint hangszerén a virtuóz. Sikítani kezdtem.
"Jön... atyám, jön... elélvezek... csináld, atyám... csináld... az ég szerelmére, csináld... mindent meggyónok... csak csináld... atyám..."
Volt ebben az "atyámozásban"valami fura. Bár nem gondoltam végig. De végre jött!
"Megvagyok... atyám..."
"Leányom..."
Így ő.
"Add a farkad, atyám. Dugd be most azt. Bassz meg. Ígérem, meghálálom."
Ilyet se mondtam még.
Azt éreztem hirtelen, hogy perdülök egyet, de ez most valóság volt, fejem beleütöttem a tintatartóba, most következett az, amit korábban vártam - ó, de csodás, hogy mégsem ez jött akkor!... ó, de csodás, hogy most ez is jött azért. Hanyatt feküdtem az asztalon, és a segédlelkész belém verte. Elélvezett. Ám neki is hasonló képességei voltak, mint az Ekhard úrnak. Mert visszazöttyent karszékébe, aztán kis kézi munka után azt kellett látnom, ígéretesen nekilódul a farka. Így ültetett az ölébe. És ha a harmadik elélvezéssel adós maradt is, én többször megtettem ezt helyette - a magam részéről. Olyan megható volt, ahogy ezzel a - valóban! - tisztelendo emberrel, valakivel, akit atyának szólít emberfia-emberlánya, ily végső bizalmas kettesben lehettünk együtt. S mert nem akartam lemondani erről az esélyről, a világ minden üdvéért el nem árultam volna: napnál világosabb, hogy nem a sátán sötét erőinek kiűzéséről volt itt szó. Azt mondta:
"Menj most, leányom, az ég áldjon utadon. És tudd, imádkozni fogok érted. Azt se feledd, hogy holnap reggel eljössz szépen a templomba, meggyónsz nekem..."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:57
Nekem is tetszik.
#3 genius33 2013. 01. 25. péntek 13:52
Király! nyes
#2 tiborg 2011. 10. 25. kedd 07:35
Elveztem!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2008. 11. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?