A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 3. rész - Vörös karmok

Izgalmas nyár volt, de még nem ért véget. Egyre gyakrabban jártam ki a Duna partjára, úgy látszik mindig akad valami kaland:). Na persze ez nem teljesen igaz, mert nemcsak azért jártam ki, de persze mondhatom, úgyse hiszitek el. A Duna hozzámnőtt, jellegzetes szaga beivódott az agyamba, néha már hiányzott, ahogy hiányzott a fák látványa és a kavicsok göröngyös felszíne is, a vízcsobogás halk moraja,a nyugalom. Huh, ez már túl költői, és ez nem illik a sztori tartalmához. Nos a lényeg, hogy hiányzott a Duna.
Aznap nagyon korán értem oda, semmi nem mozdult, meleg nap ígérkezett, bár az éjjeli viharok miatt a víz haragoszölden tajtékzott. De az égen semmi felhő, úgyhogy nem aggódtam. A nap épphogy felkelt, haloványan melegítő sugarai pont elég volt ahhoz, hogy ne fázzak a polómban. Csak ültem és néztem a vizet, szokásom szerint. Néha ugrott a hal, néha csicsergett valami madár, néha fújt a szél. Teljes csönd honolt ameddig a fül elhallott. Semmi nem zavarta meg az idillt, talán csak én voltam egyedül, aki nem illett a képbe.
A nap egyre feljebb mászott a tiszta égen, semmi nem zavarta unalmas körútját. Egyre jobban melegem lett és szépen sorban megszabadultam a ruháimtól, nemsokára már ismét meztelenül fetrengtem a parton. Most kivételesen hason feküdtem háttal a víznek. Elbóbiskoltam, arra riadtam, hogy a vízen beindul az élet. Ahogy mindig, most is evezősök özönlötték el az öreg folyót, és indultak szigetkerülésre, vagy csak egy rövidebb túrára. Szívesen követtem volna némelyik csónakot láthatatlanul, mert biztos tudnék jó pár pikáns sztorit rittyenteni. Mert, hogy voltak, az biztos. Pl ott van az a fiatal csaj az izmos csávójával, tuti lesz valami szex is egy elhagyatott partszakaszon, vagy ott van az a 40 - es félmeztelen nő a férjével; na ott is biztos lesz az evezésen kívül más is, ahogy elnézem azokat a melleket. Bár lehet, hogy ezeket a gondolatokat csak élénk fantáziám szülte és semmi ilyen nem fog történni. Ki tudja,ki tudja; a Dunapart biztos tudna mit mesélni:)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 01. 14. kedd 15:38
Tetszik
#5 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:54
Elég jó.
#4 tiborg 2010. 10. 15. péntek 02:41
AEz a sztory egyre jobb!! Tovabb...tovabb...igy tovabb
#3 Lemon Orange 2008. 11. 3. hétfő 17:32
És a második rész meg elveszett?
#2 sihupapa 2008. 11. 3. hétfő 02:02
Nem rossz, tapasztalat szerzés.
#1 Törté-Net 2008. 11. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?