A+ A-

Heves jeges

A következő találkozómig még volt másfél órám, így megvacsoráztam. A papírjaim rendezgettem, próbáltam felkészülni a találkozóra. A hely majdnem üres volt, csak a söröző sarkában üldögélt egy kis baráti társaság. Olyan harmincas negyvenes csapat, szolidan iszogattak, diskuráltak. Először csak a mindennapi gondok, munka család, majd a foci, autók, szép sorjában majd minden kibeszéltek. Ahogy az idő haladt, a sör fogyott, egyre inkább a csajozás felé terelődött a szó. Egész eddig nem is igen figyeltem rájuk, mert tényleg nagyon csendes kis társaság volt, de itt megemelkedett a hangerő, így már nem csak egy-két szó jutott el hozzám.
- No Béla! Meséld el hogy is volt a szép doktornével! - Unszolta barátját a fekete hajú bajszos fickó.
- Ne már... - szabódott - ismerősről nem mesélek semmit.
Hosszan kérlelték, de nem állt kötélnek. Végül, hogy ne nehezteljenek rá a cimborák, mégis kivágta magát.
- Gyerekek, a doktornéről nem mesélek, mert diszkréció is van a világon. De elmondom mi történt velem a múlt hónapban Fehérváron.
A társaság kicsit morgolódott, mert azért gondolom a szép doktornét nem véletlenül illették ezzel a jelzővel, és az emberek szeretnek jól informáltak lenni.
- No akkor kezdem is - mondta Béla és belefogott a történetbe.
- Úgy egy hónapja járok Fehérvárra. Ahogy terítem az árut végig a Velencei tó partján délig elgurulok Dinnyésig, majd át a másik oldalra, és a túlparton is végigmegyek estig. Illetve ez így zajlott a múlt hónap közepéig. Akkor a kollégám műszaki hiba miatt nem tudott leszállítani egy rendelést, ezért utánam szólt, hogy van-e az autómban pluszban pár doboz jégkrém. Szerencsére volt. Megkért ugorjak már le Fehérvárra az egyik ügyfeléhez, mert totál kifogyott és ő nem ér oda csak 2 nap múlva, holnap pedig ballagás lesz a szomszéd iskolában, ne maradjon már a csaj portéka nélkül. Mondom neki semmi gáz, még egy helyem van, utána indulok.
Úgy is lett. Viszonylag könnyen meg is találtam a presszót, de tulaj egy szál se. Ajtó zárva, kint van a rögtön jövök tábla. Vártam pár percig, majd hogy nem jött senki nézelődni kezdtem. Láttam egy mobilszámot. Rácsörgök... semmi... nem veszi fel... Épp kezdek pipa lenni, már az autó felé ballagtam, gondoltam ha neki nem fontos, akkor nekem sem. Nem akarok elkésni a saját kuncsaftjaim fontosabbak, mikor végre visszacsörög.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 11. 30. hétfő 09:00
Tetszett.
#5 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:02
Nem rossz.
#4 papi 2013. 05. 8. szerda 06:59
Nagyon jó
#3 Craig 2010. 03. 24. szerda 00:29
Ember! Még mindig azt mondom tudsz Te írni!!

Ez a történet is egy elképesztően igényes történet.

Gratulálok hozzá.
#2 sihupapa 2008. 11. 3. hétfő 02:09
mmmm
#1 Törté-Net 2008. 10. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?