A+ A-

Mandi

M. Andrea vagyok egy vidéki kisvárosban lakom az alföld egyik sarkában.
A történet amit elszeretnék mondani a saját leszbikus életem kezdeti lépései. Akkoriban a húszas éveim derekán engem is mint minden normális lányt a fiúk érdekeltek, eszembe sem jutott hogy a lányok is lehetnek partnerek a szexben. A barátom nevezzük Pálnak, fekete hajú alacsony fiú volt, szerettük egymást de a munka miatt ritkán találkoztunk előfordult hogy egy hétig nem láttam nem tudtam mit csinál hol jár. Sok fiú csapta a szelet nekem, sok helyes srác volt köztük, de nekem csak Pali kellett bár nem vagyok biztos a hűségében. Fél éve jártunk együtt, tudtam hogy van egy huga de még sohasem találkoztam vele, ugyanis Edina igy hívták a hugát kollegista volt az ország másik végében.
Az egyik kihagyott hétköznapok utáni szombat este--éjjel a Pali lakásán élveztük egymás társaságát egy izletes vacsora egy pohár pezsgő után az ágyon fekve hallottam ugyan az ajtó csapódását de ki törődik ilyesmivel ebben a helyzetben.
Éppen a barátom faszát szoptam, a maga teljes 18 centis valóságában, ő az ágyon háton fekve a lába a padlón a fasza a számban majdnem elélvezve remegve várta a beteljesülést. amit a számmal okoztam neki.
Az igazsághoz tartozik hogy nagyon perverz vagyok, ugyanis addig nem dugok senkivel amig nem élvezi tele a szám friss spermával legalább egyszer, ez történt ebben az esetben is éppen itt tartottunk amikor a fenekemen egy gyengéd kacsó simítását éreztem. A puncim már nedves volt főleg a benne rezgő vibrátor miatt, a fenekembe egy müanyag rud ami kb másfél centi vastag azt hiszem a műanyag palackok gyártásánál használnak ilyet. A közelgő kéj érzése miatt már nem figyeltem semmire csak a barátom faszára mikor indul a sperma áradat a számba, mikor rángatódzik és remeg. Abban a pillanatban mikor az első kilövellés megjött ami a torkomba ment hatalmas orgazmus vette kezdetét görcsös remegés fogott el és tartott az utolsó csepp ondóig. Amikor végre levegőt is tudtam venni tisztára nyaltam Pali faszát, néhány nyalintás a golyóit vette célba lenyalva róla a számból kifolyt spermát, felkeltem és kivettem magamból a vibrátort a fenekemből már kiesett a műanyag és a földön hevert. Az ágyra feküdtem Pali mellé, csak ekkor vettem észre a szoba másik végében álló gyönyörű fekete hajú alacsony szépséget aki felöltözve is impozáns jelenség volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 12. 6. szombat 13:23
Jó.
#9 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:07
Nagyon jó lett.
#8 papi 2013. 10. 25. péntek 13:27
Nem rossz
#7 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:33
Egész jó. smile
#6 Nóra 2008. 11. 2. vasárnap 10:58
Egyet értek, a történet nem lenne rossz, bár szerintem egy fiú írta, de ennyi helyesírási hiba? Tiburka a általában a szövegszerkesztők piros vonallal aláhúzzák a szavakat, amit rosszul írsz, ha rákattintasz a szóra még megoldást is kapsz, zöld vonallal jelzi, ha hiányzik egy vessző a szavak közt...
#5 Zsuzsika 2008. 10. 30. csütörtök 17:04
A történet lehet,hogy jó, de a helyes1rás borzasztó !
#4 Crad 2008. 10. 30. csütörtök 10:34
Pedig jó...
#3 Andreas 2008. 10. 30. csütörtök 07:07
Csatlakozom wwwalaki véleményéhez.
#2 wwwalaki 2008. 10. 30. csütörtök 00:18
Lehet hogy jó, de engem annyira zavar a sok helyesírási hiba benne, hogy pár mondat után abbahagytam az olvasást. Nem lehetne az ilyen magyartalanul fogalmazott, vesszőhibákkal (hiányokkal) tarkított és ezért alig érthető és élvezhető írásokat visszaküldeni a feladójuknak azzal, hogy csak abban az esetben közölhető, ha legalább a legdurvább hibákat kijavítja?

Ez így nem érdemel pontot.
#1 Törté-Net 2008. 10. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?