A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 1. rész - Hárman párban

Pucéran feküdtem a napon a Dunaparton. Sehol senki csak a víz, a nap és én. Nem is a barnulás miatt feküdtem ki, hanem maga a meztelenkedés érzése miatt. Egyszeruen felizgat ha nincs rajtam semmi. A farkam bágyadtan lapult el a hasamon, a hátam alatt a törölközőn átnyomakodtak a folyópart kavicsai, de egyáltalán nem zavart. Néztem a vizet.
Még kora reggel volt, és pár hobbi evezős haladt folyásiránnyal szemben felfelé a Dunakanyar irányába. Nemigen zavartattam magam, ők pedig nem tudták eldönteni hogy engem nézzenek vagy maguk előtt a vizet. Kicsit elmosolyodtam magamban némelyik zavarát látván. Aztán később egy kirándulóhajó is elhaladt előttem, de ekkor már jobbnak láttam hasra fordulni. Igy csak a seggemet láthatták és a fantáziájukra volt bízva mit gondolnak a másik oldalra. Egy vastag de tömzsi szerszámot, esetleg egy vékony hosszút, ereset nagy makkal, vagy egy szolídan megbújót.
Hát az én péniszemen nem volt semmi extra: szokásos hossz, szokásos vastagság. Sokan azt mondják hogy a méret a lényeg és néha eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha jó vastag és nagy farkam lenne. De még többen mondják, hogy nem a méret a lényeg, hanem a játékossága. Hát az enyém játékos volt a javából, már most is hancúrozni kezdett, apró lökésekkel hívta fel magára a figyelmet, miután visszafordultam a hátamra. Na persze megpróbáltam kordában tartani, ami sikerült is és nem kellett egy erőteljes merevedéssel megküzdenem.
Hiába, a meleg és a meztelenkedés felszítja az ember vágyát, olyan mint valami afrodiziákum, egyszeruen elborítja az agyad a nemiszerved akarata és a pucérságra gondolsz. Nem biztos hogy ez csak szexet jelent, de elsősorban azt. Izgalmas nézni magadat pucéran, azaz nem is magadat, hanem az az izgalmas hogy mások láthatnak. Azt hiszem ezt hívják exhibicionizmusnak. Na persze ennél még sokkal izgalmasabb meztelen nőket nézni! De az most nemigen akadt a szemem ügyébe. Persze kérdezhetnéd, miért nem mentem akkor nudista strandra? Hát szóló fiúként eszemben sincs, a francnak sem kell hogy meleg férfiak járassák rajtam a mohó pillantásaikat. Lánypartnerem nincs nudizáshoz, szóval ezért voltam egyedül. (Ha esetleg tudsz valakit, aki eljönne velem ilyenkor, csak szólj!;) )
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 01. 14. kedd 15:35
Nagyon jó
#4 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:52
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 10. 14. csütörtök 07:15
Nem hiheto, de kepzeletet izgato !!
#2 konzul 2008. 10. 29. szerda 17:32
olyan,abszurd...........
#1 Törté-Net 2008. 10. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?