A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 1. rész - Hárman párban

Pucéran feküdtem a napon a Dunaparton. Sehol senki csak a víz, a nap és én. Nem is a barnulás miatt feküdtem ki, hanem maga a meztelenkedés érzése miatt. Egyszeruen felizgat ha nincs rajtam semmi. A farkam bágyadtan lapult el a hasamon, a hátam alatt a törölközőn átnyomakodtak a folyópart kavicsai, de egyáltalán nem zavart. Néztem a vizet.
Még kora reggel volt, és pár hobbi evezős haladt folyásiránnyal szemben felfelé a Dunakanyar irányába. Nemigen zavartattam magam, ők pedig nem tudták eldönteni hogy engem nézzenek vagy maguk előtt a vizet. Kicsit elmosolyodtam magamban némelyik zavarát látván. Aztán később egy kirándulóhajó is elhaladt előttem, de ekkor már jobbnak láttam hasra fordulni. Igy csak a seggemet láthatták és a fantáziájukra volt bízva mit gondolnak a másik oldalra. Egy vastag de tömzsi szerszámot, esetleg egy vékony hosszút, ereset nagy makkal, vagy egy szolídan megbújót.
Hát az én péniszemen nem volt semmi extra: szokásos hossz, szokásos vastagság. Sokan azt mondják hogy a méret a lényeg és néha eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha jó vastag és nagy farkam lenne. De még többen mondják, hogy nem a méret a lényeg, hanem a játékossága. Hát az enyém játékos volt a javából, már most is hancúrozni kezdett, apró lökésekkel hívta fel magára a figyelmet, miután visszafordultam a hátamra. Na persze megpróbáltam kordában tartani, ami sikerült is és nem kellett egy erőteljes merevedéssel megküzdenem.
Hiába, a meleg és a meztelenkedés felszítja az ember vágyát, olyan mint valami afrodiziákum, egyszeruen elborítja az agyad a nemiszerved akarata és a pucérságra gondolsz. Nem biztos hogy ez csak szexet jelent, de elsősorban azt. Izgalmas nézni magadat pucéran, azaz nem is magadat, hanem az az izgalmas hogy mások láthatnak. Azt hiszem ezt hívják exhibicionizmusnak. Na persze ennél még sokkal izgalmasabb meztelen nőket nézni! De az most nemigen akadt a szemem ügyébe. Persze kérdezhetnéd, miért nem mentem akkor nudista strandra? Hát szóló fiúként eszemben sincs, a francnak sem kell hogy meleg férfiak járassák rajtam a mohó pillantásaikat. Lánypartnerem nincs nudizáshoz, szóval ezért voltam egyedül. (Ha esetleg tudsz valakit, aki eljönne velem ilyenkor, csak szólj!;) )
A hajó elvonult, mint valami öreg dáma, lassan és komótosan haladt felfelé a Duna elég erős folyásával szemben, és hullámai végigcsapkodták a kavicsokkal teleszórt partot. Tovább melengettem magam a napon, és kezem a fejem alatt összekulcsolva néztem a vizet tovább. Újabb evezősök haladtak felfelé, némelyik csónakban, hajóban potenciális bambulók ültek, azaz csinos, fürdőruha felsőbe bújt lányok, asszonyok, akik közül többen pillantgattak kifelé rám. Némelyikük mellett ott ült egy férfi, aki ilyenkor kicsit erősebben próbálta húzni a lapátot, hogy hamarabb kikerüljenek a nemkívánatos zónából, illetve inkább vállalták az erősebb sodrást, beljebb furakodtak a folyón és távol a parttól eveztek tovább.
Az egyik hajóban két fiatal lány jött, az lett volna a legremekebb ha kikötnek mellettem és felajánlják a szolgálataikat. Hát mi tagadás nem álltam volna ellen, sőt mindkettőt jól. De nem kötöttek ki, hanem csak továbbeveztek. Azért jóleső érzéssel töltött el, hogy nem hallottam kuncogást a csónak után, ami azt jelentette volna, hogy nem vettek komolyan. Ezek szerint mégsem vagyok annyira nevetséges, ahogy itt fekszem a parton meztelenül. Igaz, van egy kis hasam, de az így háton fekve egyáltalán nem látszik és ami még meglepőbb : a teljesen leborotvált fanszőrzetem sem adott vihorászásra okot.
Farkam mocorgott, lassan ő is a hátára feküdt és a hasamnak dőlt. Még nem voltam merev, félreértés ne essék és nem is keményedtem meg. De jó volt játszani mennyire tudom visszatartani. Belülről éget a vágy, csak a szex, a mellek, a puncik járnak az eszemben, és mégis megpróbálom megállni, hogy merevedésem legyen. És sikerült is, többször próbált lábra állni a péniszem, de mindig uralkodni tudtam magamon. Hiába, önuralmat is meg kell tanulni, erre ez egy jó tanulási lehetőség.
A nap egyre feljebb hágott az égen és egyre jobban melegem lett. Nem is bírtam sokáig, be kellett mennem a vízbe. Vannak, akik semmi pénzért nem tennék be a lábukat a Dunába, pedig semmi bajuk nem lesz tőle. Igaz, figyelni kell a sodrásra, mert elég erős, de egy jó úszónak ez nem okozhat gondot. Én is jó úszó voltam, úgyhogy nyugodtan szívvel vágódtam be a vízbe és jó sokáig úsztam befelé.
Mire visszértem a partra, meglepődve vettem tudomásul hogy partnereim akadtak. Egy férfi és egy nő kötött ki hajójukkal a parton, nem messze attól a helytől ahol az én cuccaim voltak. Jobban örültem volna ha csak egy nő lesz a szomszédom, de nem tudtam mit csinálni. A férfi 40 - es lehetett a nő talán pár évvel idősebb. Mindketten már egy pokrócon feküdtek és egyikőjükön sem volt fürdőruha.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 berher 2018. 03. 1. csütörtök 11:28
Nagyon tetszik!
#5 papi 2014. 01. 14. kedd 15:35
Nagyon jó
#4 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:52
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 10. 14. csütörtök 07:15
Nem hiheto, de kepzeletet izgato !!
#2 konzul 2008. 10. 29. szerda 17:32
olyan,abszurd...........
#1 Törté-Net 2008. 10. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?