A+ A-

Csinos seggek csapkodása 2. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
2. A LEGSZEBB HÁREMHÖLGYEK
Anikó volt az első az élénkzöld szexi ruhácskájában. Az ajtón kinézve nem kellett mondanom semmit a szobában ide - oda mászkáló és egymás közt pusmogó lányoknak. Csak intettem és a barna hajú szépség máris tipegett befelé a fekete tűsarkú szandáljában hozzám. Fejét illedelmesen lehajtotta, kezeit hátratette és szó nélkül követte az utasításaimat, miután gondosan becsuktam mögötte a párnázott ajtót, hogy a többiek ne leskelődjenek.
- Állj oda a bakhoz Anikó! - mondtam kedvesen, és jobb karját megragadva segítettem neki elhelyezkedni. - Vedd le a melltartódat! Úgy... !
Kibújt a kebleiből szinte mit sem takaró, csupa csipke cicifixből, amit gyorsan elvettem tőle és a fotelbe hajítottam. Erre nem lesz szükség a továbbiakban.
- Dőlj előre szépen!
Elégedetten figyeltem, ahogy ráhajolt a fatákolmányra, gyakorlott mozdulatokkal könyökölve a kéztartókra. Átmentem a túloldalra és szó nélkül rászíjaztam karjait a szerkezetre, miközben ő felnézett rám, kedves barna szemeivel. Mivel ma sok lányon kell dolgoznom, úgy döntöttem, nem fogom kéjes apróságokkal húzni az időt. Gyorsan, szakszerűen fogok végigmenni a rabnőimen, minimalizálva a kényeztetésüket. Elvégre ez a nap rólam szól, nem az ő élvezetükről. Most végre fordul a kocka és nekik kell mindent megtenniük azért, hogy nekem örömet szerezzenek. Majd meglátjuk, mennyire lesznek rá képesek.
Amikor elkészültem a buksza csuklóinak rögzítésével, futólag megsimogattam a kobakját és a nyakára csatoltam az egyik fémszögekkel díszített nyakörvet. No nem azért, hogy odaláncoljam a bakhoz, mint egy tüzelő szuka kutyát, hanem pusztán a látvány kedvéért. Mostanában szeretek nyakláncot rakni a rabnőimre, ezzel is kifejezendő, hogy ők az enyémek és azt csinálok velük, amit csak akarok.
Aztán odasétáltam a hátsójához. Anikó kis terpeszben álldogált a bak előtt, s már tette volna szét a lábait, ahogy korábban mindig, ha ezen fenekeltem el, mikor szigorúan rászóltam, belemarkolva feszes ülepébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:36
Jó a folytatás is.
#5 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:54
Zsííír smile
#4 agile 2010. 10. 4. hétfő 16:22
Ha az olvasók ilyen tájékozatlanok, talán nem ártana a számukra készíteni egy erotikus szakszótárat, amiben nem csak a nemi szervekre és szexuális tevékenységekre használt szlengszavak szerepelnek, de a spéci szakkifejezések és rövidítések is. Nos, ki vállalja a megtisztelő feladatot?
#3 sztbali 2010. 06. 29. kedd 10:59
sado-mazo történetet jelent
#2 csaniman 2010. 06. 29. kedd 10:56
mi a fene az az s/m?
mert még mindíg nem tudom...
#1 Törté-Net 2008. 10. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?