A+ A-

Sztriptíztől hajnalig 4. érsz

- Ne merd azt mondani, hogy még el sem kezdődött a buli! - fenyegetett meg Tünde az ölembe ereszkedve. Vivien még időben elkapta onnan a kezét.
A földszinten teljes kapacitással folytak az események, szószerinti értelemben véve is.
- Te hol jártál? - kérdeztem összehúzott szemmel.
Feleletképpen átölelte a nyakam és feszes melleihez vont. Ildi személyében az élő válasz is megérkezett - a két lány egyidőben visszatérése csak megerősítette a feltételezésemet, hogy együtt hancúroztak az emeleten -, s leült velünk szemben.
- Zabszem befér már? - utaltam a korábbi kijelentésére, amikor még azon izgult, hogy minden rendben legyen az italok és szendvicsek mennyiségét illetően.
Fülemhez hajolva súgta:
- Beee... Jó ötlet volt az a vibri, hogy elővettétek.
- Az ágyon találtuk, nem kellett elővenni... Azt gondoltam, Mariannal játszadoztatok... Ildinek is tetszett? - néztem a lány felé, aki a többiekhez hasonlóan, már nem bajlódott a combjai összezárásával, az én helyzetemből jól látszott rózsaszín puncija.
- Imre kérdezi, hogy jó volt-e a vibri... - ismételte meg Tünde hangosan a kérdésemet.
Ildi mosolygott, és mutató-hüvelykujj körével jelezte elégedettségét.
Vivien, aki közvetlenül mellettünk ült, és akivel, egy perccel korábban még élénk érdeklődést mutattunk egymás iránt, Tünde háta mögött hozzám hajolt:
- Mekkora? - Értetlenségemet látva hozzátette: - Csak azért érdekel, mert ha nem valami extrém nagy, vagy éppen nem miniatűr mütyürke, akkor bemutatok egy kis műsort, feldobni a társaságot.
Amíg Tünde és az azonnal kíváncsian elénk guggoló Ildi közös erővel, szakszerűen elmutogatták a vibri méretét és egyéb paramétereit, és izgatottan megtárgyalták a lehetséges bemutató részleteit - anélkül, hogy a társalgásból akár egyetlen szót is elszalasztottam volna -, végignéztem a Vivien által feldobni kívánt társulaton. Legalábbis azokon, akik közvetlenül körülöttünk tobzódtak.
A párok és triók cserélődtek, a tüsihajú lány például valahol elveszítette a két srácot, vagy lecserélte őket egyetlen csajra... ám mire ezt zavartalanul végiggondoltam - anélkül, hogy nőnemű partnerével felfüggesztették volna egymás cicijeinek tapizását - fenekét a mellette ülőhöz tolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:16
Jóoóoó
#7 sztbali 2013. 06. 12. szerda 18:45
Nem rossz, de a cím egy kicsit téves.
#6 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:06
Jó.
#5 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:02
Jó.
#4 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:01
Jó.
#3 genius33 2013. 06. 12. szerda 05:12
Kiváló smile
#2 veteran 2013. 06. 12. szerda 04:08
Nem rossz,8p
#1 Törté-Net 2013. 06. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?