Visszajár egy álom

Szavazás átlaga: 5.55 pont (11 szavazat)
Megjelenés: 2008. október 28.
Hossz: 16 983 karakter
Elolvasva: 835 alkalommal
Elmosolyodom, ahogy a nyitott ablaknál állva a hotelszoba könnyű függönye végigsimítja a meztelen vállam. Behunyom a szemem és a beáramló, könnyű szélnek fordítom az arcom. Hagyom, hogy a feltűzött hajamból kiszabadult tincsek játékosan körberepdessék a nyakam. Rád gondolok... Önkéntelenül harapom be alsó ajkam, ahogy a lehunyt pilláim mögött a nyakamra, vállamra képzelem az ajkaid... "Nemsokára" – nyugtatom magam hangosan, s a sötétítőfüggönybe kapaszkodom, míg a vakítóan gyönyörű napfény elé húzom enyhén remegő léptekkel. A szoba sejtelmes félhomályba borul.
A minibár felé veszem az irányt a hathatósabb hűtésem érdekében. Ahogy ellejtek a hatalmas franciaágy mellett, megállok egy pillantás erejéig a szemközti falon mosolygó tükörképem előtt. Elégedetten mérem végig a látványt. Jól választottam.

A könnyű, kis fekete spagetti pántos nyári ruha selymes, elasztikus anyaga megadóan követi a testem minden négyzetcentiméterét egészen a csípőm domborulatáig, hogy lágy redőkben omolva a combom közepéig, minden lépésnél körbecirógassa a lábaimat a tűsarkú, fekete szandál kopogásának ütemére. Élvezettel simítom végig tenyerem a kagylófényű anyagon és elégedetten nyugtázom, ahogy az érintésre megkeményedő mellbimbóim elemelik ruhámat a bőrömtől.
Nem szorítottam magam melltartóba, így egy kóbor napsugár surlófényében sejtelmesen bontakozik ki a karamellszínű bőrömön feszülő fekete ruha alatt a melleim és az apró, fekete csipketanga körvonala. Sóhajtól kísérve megálljt parancsolok a kezemnek és magára hagyom a tükörképem.

Le kell guggolnom, hogy kinyissam a hűtőt. Ahogy a szélesre tárt ajtó mögül combjaim közé ömlik a hideg levegő, elönti ágyékomat a forróság... Gondolataim visszarepülnek a tegnap esti telefonodhoz. Kedves, de ellentmondást nem tűrő hangon közölted az instrukciókat, hova és mikorra érkezzek. Nem volt szükség rá, hogy megkérdezd, ráérek-e. Magától értetődő volt, hogy ott leszek. Egy egész délután vár ránk...
Lüktető halántékkal emelek ki egy hideg mini- és a légáramlatokra csukom az ajtót. Végighúzom a deres üveget a combjaim között, abban reménykedve, hogy csillapítják tomboló vágyam, de hősiesen megállom, hogy a testemhez érjek. Neked tartogatom magam...

A bódító gondolatfoszlányokból kopogás térít magához. Kiegyenesedem és ajtót nyitok.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.55 pont (11 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. november 28. 09:37
#5
Szépen megírt történet.
1
v
vasas62
2023. július 4. 08:08
#4
Álomnak jó.
1
a
A57L
2019. április 23. 04:42
#3
Közepest megérdemel.
1
Andreas6
2017. november 4. 06:29
#2
Én nem örültem volna, ha ilyen éjszaka után egyedül kellene ébrednem.
1
T
Törté-Net
2008. október 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1