A+ A-

A szerelmet tanultuk 6. fejezet - Téli leckék

Pöcike nagyon jó nő volt. Ezt nem csak az iskola fiútanulói, de az irigységtől sárguló lányok is elismerték, akik legnagyobb mérgükre bármit is tettek, nem tudták megakadályozni, hogy amikor végigvonul az épület bármely részén, a fiúk feje, mintha zsinóron húznák, egyszerre utána ne forduljon.
Szóval Pöcike, aki szeptember elsején került a suliba, megjelenésével felbolygatta a kedélyeket. Mind a tanári karnál, mind a diákok között. Sok minden alkalmassá tehette volna arra, hogy a kétszázötven fiúból, legalább száz beleszeressen, ha Pöcikének, Pötzinger Zsuzsannának nem lett volna néhány taszító tulajdonsága. A belőle sugárzó erélyes szexualitás, kevés fiút taszít ebben a korban, legfeljebb a konkurencia, a többi nő fog undorral félrefordulni, és megjegyzéseket tenni, de az, hogy orosztanárként végezte el tavasszal a főiskolát, már sok fiút megriasztott. A maradékból sokan azért éreztek vele szemben ellenszenvet, mert ő lett a KISZ-vezető tanár, és ez akkoriban, még csak kevesek esetében számított bocsánatos bűnnek.
Igazából, a viselkedése tette be előttünk az ajtót.
Egyikünk sem szeretett oroszul tanulni, még az sem akinek úgy, ahogy ment valamennyire a dolog. Azt pedig kimondottan utáltuk a módszerében, hogy a bemutatkozás utáni pillanattól kezdve nem volt hajlandó magyarul megszólalni. Nem is értettünk mindent, amire szükségünk lett volna a tanuláshoz, meg nem is akartunk az órán mindent oroszul megtárgyalni.
Az oroszórán kívüli stílusa se segített megszerettetni őt velünk. Azt hiszem, hogy a tekintélyét akarta megszilárdítani féktelen keménységével, brutális intőosztogatásaival, meg temérdek tőle származó elégtelennel, de az, hogy fenemód utáltuk, nem enyhített azon, hogy amikor megjelent, felékaptuk a szemünk. Az éppen csak elfogadható legrövidebb szoknyát hordta, amely feszesen tapadt jó formájú ülepére, átlátszó, mintás fekete harisnyába bújtatott virgácsai hosszan kilógtak alóla, és amikor leült, a lábai közé látva, olykor megvillantotta a kis fehér háromszöget a combjai között. Lábait sokszor tette akkor is keresztbe egymáson, mikor a katedra előlapja nem takarta ülőhelyzetében. Élvezettel trónolt az első pad asztallapján, és ilyenkor eszembe jutott az a tanárnő, aki először engedte meglátnom, milyen is egy női mell.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 05. 21. szerda 05:15
Egész jó lett.
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 6. vasárnap 14:20
A Remete a legmagasabb szintű ezen a fórumon. Ez az írása is olyan. 10.
#6 Yankie 2009. 10. 7. szerda 00:23
ennyi önmegtartóztatás, ebben a korban... :) természetesen 10p
#5 sihupapa 2008. 10. 15. szerda 20:47
Ne érts félre, de a történeteid miatt szeretlek, imádlak. Ugy várom a folytatást mint fiatal koromban
a randit egy lánnyal. Kösz!
#4 Ati 2008. 10. 14. kedd 00:08
Ez még csak az őszi elő játék volt remélem ? A tél meg talán a tavasz is tartogat némi meglepetést, meg otvan a nagynéni is a szomszédban neki is kelhet egykis segitség.
Nagyon jól írsz gratulálok folytasd gyorsan!!!!!
#3 Olvasó 2008. 10. 13. hétfő 22:13
Ugye a következő részre nem kell két hetet várni?:)
#2 pisti47 2008. 10. 13. hétfő 21:05
Hát persze, hogy ez is 10-es. Látom, ill. sejtem, te nagyon jóban voltál a másik nemmel. Mint ha az én reakcióimat ismertem volna fel egyes leírt helyzeteidben. Igaz, nagyon sokszor voltam balfasz, mint az imént olvasott történetedben te is. Én is hagytam ki ilyen magaslabdákat amit később megbántam. Azért gratula.
#1 Törté-Net 2008. 10. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?