A+ A-

Egy jó ok

A középiskola után dolgozni mentem, hogy egy kis pénzt keressek a főiskolai tanulmányaim előtt. A munka jól ment, megszerettem, és a keresetem is elég magas volt, így nem igazán akaródzott felvételiznem.
A következő nyáron azonban a szomszédunkban lakó idős házaspár unokája Eszter - aki gyerekkori társam volt, - sokat mesélt a főiskolás életről, és meghívott az iskolakezdési bulira.
Örültem neki, és faggatni kezdtem, milyenek valójában ezek az összejövetelek.
A szex is szóba került, és ő elmesélte, hogy mennyire felszabadult és oldott a dolog, és hogy a gátlások mennyire felengednek ilyenkor. Tombolni kezdenek a hormonok, sokan már ott a helyszín közelében, a többség viszont a koliban nagyokat szexel, és ilyenkor több is szok történni szimpla szeretkezésnél. Példának említette, hogy ő egy ilyen buli után feküdt le a szobatársnőjével, Évával, akivel azóta is rendszeresen szeretkezik, ha nincs pasi a láthatáron. Döbbent arcot vágtam, mire Eszter megkérdezte, hogy mit csodálkozok rajt, ott ez nem ritka, sőt, néha a fiúk is összegabalyodnak. Ezen még jobban meglepődtem, mire a következő kérdést intézte hozzám: "Miért? Te még nem voltál fiúval?"
Nemleges fejrázásomra újabb kérdést tett fel: "És nem akarod kipróbálni?"
Beugratásnak gondoltam, és rávágtam a nemet, de azért elgondolkoztam egy pillanatra. Ezt Eszter észre is vette, és az este folyamán többször is célzásokat tett rá, mondván, hogy neki nincsenek előítéletei ezzel kapcsolatban, sőt kicsit izgatja is a téma. Addig feszegette ezt, mígnem elmondtam neki, hogy ritkán vannak erotikus álmaim fiúkkal, és néha maszturbálok is fiúra gondolva, de ennyi az egész, és nem tartom magam ettől sem homoszexuálisnak, sem biszexnek. Rábólintott, és többet sem aznap este, sem a nyár folyamán nem hozta elő a témát.
Eljött szeptember, és telefonon felhívott Eszter, hogy mindent elintézett, csak menjek bulizni, várni fog az állomáson. Mikor a váróban megláttam a barátnőjével (aki a szobatársa volt), elakadt a lélegzetem, olyan vonzóak voltak mindketten. Az első pillanattól udvarolni kezdtem nekik, ami igencsak tetszett Eszternek és Évának. A koli felé vettük az irányt, ahol Eszti a szállásomat szerezte egy Áron nevű barátjuk szobájában, akinél volt még hely az évnyitó nagy buli idejére. Útközben párszor összesúgtak, majd Évi kacér pillantásokat vetett rám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 91boy 2017. 06. 7. szerda 22:35
Ez nagyon jó kis sztori, teljesen hihető, remélem tényleg megtörtént smile
#2 v-ir-a 2012. 11. 14. szerda 00:11
nekem tetszett
#1 Törté-Net 2008. 10. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?