A+ A-

A siker ára

A fekete, sötétüveges Audi A6-os megállt a Zubovsky bulvár 6. szám előtt. Két férfi szállt ki belőle. Mindkettő nagykabátot és sötét öltönyt viselt. Feltűnés nélkül körülnéztek. Az utca kihalt volt, pedig ez az utca a belváros részét képezte. A ház ablakai sötétek. Nem véletlen, hajnali kettő van. A sofőr járómotorral várakozott. Így tanították neki, meg egyébként is hideg volt. Szeptember végén leesett az első hó. A magasabbik férfi, aki közel járt a kétméteres magassághoz, nem sokat keresgélt a bejárat mellett levő hívógombok között. A félhomály ellenére is habozás nélkül megnyomta a 4. emelet 5-ös ajtó hívógombját. Kis idő múlva megismételte a jelzést. Tudta, hogy akit keresnek, idehaza van, és alszik. Újra jelzett, tudatva, hogy nem utcai huligánok szórakoznak a kaputelefonnal. Álmos női hang felelt, érdeklődve, hogy ki az?
- Doppingellenőrzést végzünk, kérem, engedjen be.
A nő kis gondolkodás után megnyomta a bejárati ajtó mágnes zárját nyitó gombot. Kissé furcsállta a korai időpontot, hisz általában napközben, vagy a kora esti órákban kerítettek sort az ellenőrzésére. Meg különben is csak tegnap érkezett meg Togliattiból a moszkvai lakásukba. Csak hétfőn találkozik a többiekkel, hogy felkészüljenek a világbajnokságra. Addig kimenőt kaptak. Vásárlással, barátai látogatásával szándékozott elütni az időt. Míg ezen töprengett, kopogtak az ajtón. Kinyitotta. A folyosón nem égett a világítás, a lakásban is csak a hálószobából kiszűrődő éjjeli lámpa fénye derengett.
- Ljudmilla Postnova? - Kérdezte egy mély férfihang.
Első meglepetésében be akarta csukni az ajtót, mivel eddig mindig nők jöttek. Általában ketten. Ezért is nem vett magára köntöst, mivel a mintavételt minden alkalommal előírás szerűen a fürdőszobában, mezítelenül, szemkontaktus ellenőrzésével ejtették meg. Most is mezítelen volt, mint éjszaka rendes szokása szerint mindig. Mielőtt az ajtó bevágódhatott volna a jövevények orra előtt, a nagydarab férfi lábával kitámasztotta, majd térdével és vállával benyomta azt. Az alacsonyabb is utána nyomult. Miután bennvoltak, az ajtót becsukták maguk mögött és felkapcsolták az előszobai villanyt.
- Ljudmilla Posztnova? - Hangzott ismét a kérdés.
- Igen... igen. - hangzott a kissé ijedt válasz, miközben kezével próbálta magát takargatni a nő.
- Öltözzön föl. A doppingvizsgálatra a központi laborban kerül sor, szigorúan ellenőrzött körülmények között. - Lépett elő az alacsonyabbik férfi egy papírlapot mutatva.
A nő kissé kábán fogadta a hírt, így nem sokat vizsgálódott az iratban foglaltakkal. Inkábba a gardrob szoba felé hátrált. A nagyobbik követte, a kisebb pedig körülnézett a lakásban, nem tartózkodik e esetleg mégis ott valaki. Bár információik szerint ez nem volt lehetséges, de szakmai ártalom náluk az óvatosság. A hálószobában leoltotta az éjjeli szekrényen levő míves lámpát. Közben szeme megakadt a szőnyegen egymás mellé ledobált három vibrátoron. Az egyik igen méretes volt.
A nő közben felöltözött. Indulhattak. Posztnova bezárta maga mögött az ajtót. A két férfi a lifthez kísérte, majd a földszintre érkezést követően a kocsiba ültették. A házban senki nem vett észre semmit. Azt sem tudták, hogy a lakás gazdája villámlátogatást tett odahaza.
A nő ült középen, a férfiak a két oldalán. A kocsi hangtalanul lendült neki a város kihalt utcáinak. Mivel a nő élete nagy részét vidéki városokban élte le, hamar elveszítette a fonalat, hogy merre járnak. Sejtették ezt látogatói is, de biztonsági okokból még utaztatták vagy félórát. Végül egy hatalmas épületkomplexum kocsibejárójára hajtottak. Fegyveres őr nyitotta ki a kamionnak is ellenállni képes sorompót. Értesítették már az érkezésőkről, így megállás nélkül hajthattak tovább a földalatti parkolóba. Hosszasan kanyarogtak a parkolóhelyek között, amikor végre két betonoszlop között megálltak. A nő fészkelődni kezdett, készült a kiszállásra, de nyugalomra intették. És valóban. Az autó süllyedni látszott. Néhány pillanatig sötétség borult rájuk. Végül megvilágított parkolóban állapodtak meg. Ez lényegesen kisebb volt a felső szinten találhatónál, de így is legalább 50 márkás limuzin, kisbusz és terepjáró várakozott idelenn. Végre kiszállhattak. Postnova testén csurgott az izzadság. Hátán, mellei alatt, hónaljában és combjai között egyaránt. Nem csak attól, hogy a két férfi teste közrefogta és melegítette, de a helyzet is aggasztotta. Sőt ez aggasztotta igazán. Nem tudta elképzelni, hogy doppingvizsgálatot egy titkos földalatti objektumban kell elvégezni. Dobogó szívvel, aggodalommal telve követte kísérőit. Újra liftbe szálltak és még mélyebbre ereszkedtek alá. Mikor kinyílt az ajtó, erősen megvilágított, fehérre festett falú, halványszürke, műanyag padlózatú, hosszú folyosón találták magukat. Karjánál fogva kísérték, mint egy rabot. Végül egy ajtónál megálltak. 47-es szám volt fölé írva. Kísérői mágneskártyával kinyitották. A villany felgyulladt odabenn.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:33
Jó történet.
#8 elzsé 2008. 10. 9. csütörtök 20:19
akár igaz is lehet. lásd a mi komcsijainkat. mindent a hatalomért.
#7 Emili 2008. 10. 7. kedd 15:29
Ezektől a hülye oroszoktól tényleg bármi kitelhet. Szinte már hiteles. Ha még nem csinálták meg, és a sportolók pechére ezt olvassák, kitelik tőlük és bevezetik ezt az új módszert. Szerintem is 10-est érdemel, de hogy kell ezzel az izével szavazni?
#6 Farkincza 2008. 10. 7. kedd 14:30
Ha tényleg tetszik, miért nem szavaztok rá a szavazógépen?
#5 Farkincza 2008. 10. 7. kedd 14:30
Ha tényleg tetszik, miért nem szavaztok rá a szavazógépen?
#4 Manó 2008. 10. 7. kedd 14:22
pÖcsike! A szereplők igaziak. A leírt versenyszituáciációk is megtörténtek. Lásd olimpiai kézilabda meccsek, vagy a rúdugrót a pekingi olimpián. Tényleg így viselkedett. Elbújt a nézők szeme elől a második ugrása előtt. Szerintem is megérdemli a 10 pontot.
#3 pÖcsike 2008. 10. 7. kedd 13:51
Nagyon testszik, akár még igaz is lehetne. 10 pont
#2 pisti47 2008. 10. 7. kedd 08:08
Várom a folytatást, remek és 10-es.
#1 Törté-Net 2008. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?