A+ A-

A siker ára

A fekete, sötétüveges Audi A6-os megállt a Zubovsky bulvár 6. szám előtt. Két férfi szállt ki belőle. Mindkettő nagykabátot és sötét öltönyt viselt. Feltűnés nélkül körülnéztek. Az utca kihalt volt, pedig ez az utca a belváros részét képezte. A ház ablakai sötétek. Nem véletlen, hajnali kettő van. A sofőr járómotorral várakozott. Így tanították neki, meg egyébként is hideg volt. Szeptember végén leesett az első hó. A magasabbik férfi, aki közel járt a kétméteres magassághoz, nem sokat keresgélt a bejárat mellett levő hívógombok között. A félhomály ellenére is habozás nélkül megnyomta a 4. emelet 5-ös ajtó hívógombját. Kis idő múlva megismételte a jelzést. Tudta, hogy akit keresnek, idehaza van, és alszik. Újra jelzett, tudatva, hogy nem utcai huligánok szórakoznak a kaputelefonnal. Álmos női hang felelt, érdeklődve, hogy ki az?
- Doppingellenőrzést végzünk, kérem, engedjen be.
A nő kis gondolkodás után megnyomta a bejárati ajtó mágnes zárját nyitó gombot. Kissé furcsállta a korai időpontot, hisz általában napközben, vagy a kora esti órákban kerítettek sort az ellenőrzésére. Meg különben is csak tegnap érkezett meg Togliattiból a moszkvai lakásukba. Csak hétfőn találkozik a többiekkel, hogy felkészüljenek a világbajnokságra. Addig kimenőt kaptak. Vásárlással, barátai látogatásával szándékozott elütni az időt. Míg ezen töprengett, kopogtak az ajtón. Kinyitotta. A folyosón nem égett a világítás, a lakásban is csak a hálószobából kiszűrődő éjjeli lámpa fénye derengett.
- Ljudmilla Postnova? - Kérdezte egy mély férfihang.
Első meglepetésében be akarta csukni az ajtót, mivel eddig mindig nők jöttek. Általában ketten. Ezért is nem vett magára köntöst, mivel a mintavételt minden alkalommal előírás szerűen a fürdőszobában, mezítelenül, szemkontaktus ellenőrzésével ejtették meg. Most is mezítelen volt, mint éjszaka rendes szokása szerint mindig. Mielőtt az ajtó bevágódhatott volna a jövevények orra előtt, a nagydarab férfi lábával kitámasztotta, majd térdével és vállával benyomta azt. Az alacsonyabb is utána nyomult. Miután bennvoltak, az ajtót becsukták maguk mögött és felkapcsolták az előszobai villanyt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:33
Jó történet.
#8 elzsé 2008. 10. 9. csütörtök 20:19
akár igaz is lehet. lásd a mi komcsijainkat. mindent a hatalomért.
#7 Emili 2008. 10. 7. kedd 15:29
Ezektől a hülye oroszoktól tényleg bármi kitelhet. Szinte már hiteles. Ha még nem csinálták meg, és a sportolók pechére ezt olvassák, kitelik tőlük és bevezetik ezt az új módszert. Szerintem is 10-est érdemel, de hogy kell ezzel az izével szavazni?
#6 Farkincza 2008. 10. 7. kedd 14:30
Ha tényleg tetszik, miért nem szavaztok rá a szavazógépen?
#5 Farkincza 2008. 10. 7. kedd 14:30
Ha tényleg tetszik, miért nem szavaztok rá a szavazógépen?
#4 Manó 2008. 10. 7. kedd 14:22
pÖcsike! A szereplők igaziak. A leírt versenyszituáciációk is megtörténtek. Lásd olimpiai kézilabda meccsek, vagy a rúdugrót a pekingi olimpián. Tényleg így viselkedett. Elbújt a nézők szeme elől a második ugrása előtt. Szerintem is megérdemli a 10 pontot.
#3 pÖcsike 2008. 10. 7. kedd 13:51
Nagyon testszik, akár még igaz is lehetne. 10 pont
#2 pisti47 2008. 10. 7. kedd 08:08
Várom a folytatást, remek és 10-es.
#1 Törté-Net 2008. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?