A+ A-

Csinos seggek csapkodása 5-6. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
5. TULIPIROS POPSIK KÖZÖTT
Ma délelőtt sokáig tűnődtem rajta, miféle eszköz vagy eszközök lennének alkalmasak ennek a négy tüzes bestiának a megfegyelmezésére, de végül józan megfontolásból úgy döntöttem, beérem valami egyszerűvel és mégis hatásossal. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Jó lesz a hajkefe is.
A csajok izgatottan feszengve lesték, amint előhúzom a felső polcról a fanyelű szerszámot és elgondolkodva nézegetem, mintha most ismerkednék vele. Tudták jól, mi mindenre lehet használni ezt az apró női holmit, a frizurájuk eligazítása mellett persze. Úgy emlékszem, már mindegyikük fenekén megtáncoltattam korábban a szerszámot, igen nagy sikerrel. Ma tehát fel fogom frissíteni az emlékezetüket a kefe hatásosságával kapcsolatban.
- Ez jó lesz! Remélem nem fog eltörni rajtatok! - azzal odasétáltam Anikó hátsó feléhez, haladéktalanul elkezdve a második menetet.
Mivel nem szándékoztam kipeckelni a rabnőim száját ez alkalommal, olyan eszközre volt szükségem, amivel szépen meg lehet dolgozni a hátsó fertályokat. Anélkül, hogy tulajdonosaik sikongani és kiabálni kezdenének kínjukban. Nem lenne jó, ha a szomszédok becsöngetnének, megkérni, ugyan halkítsam már le a tévét ha pornófilmet nézek! Pár hete ugyanis pont így jártam, mikor egy Éva nevű harminc év körüli hölgyeménnyel próbáltam megismertetni a nadrágszíjamat. A buksza friss hús volt, korábban saját bevallása szerint csak a pasijai verték el alkalomadtán, de mivel mostanság egyedül maradt, úgy gondolta bepótoltatja valakivel az elmaradt náspángolást.
És pont a popsipirosítás közepén szólalt meg odakint a bejárati csengő, idegesítő kitartással. Persze eszem ágában sem volt kimenni, mert senkit sem vártam akkorra, de azért izgatott voltam, ugyan kinek az ujja ragadt a nyomógombra ilyen sokáig? Másnap aztán összefutottam a lépcsőházban a szomszéd asszonnyal, s a nő morcos képpel megemlítette, hogy ha már nap közben muszáj szexfilmeket néznem odahaza, legalább vegyem lejjebb a hangerőt, mert nem tud tőle nyugodtan olvasni. Azóta jobban odafigyelek rá, milyen hangok szűrődnek ki a dolgozószobámból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:37
Nagyon jó,így tovább.
#4 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:55
Élvezetes smile
#3 Ram Agile 2008. 10. 28. kedd 19:15
Van az írásnak egy olyan szabálya, hogy ne akarjon a szerző többet elmondani a műben, mint amennyi gondolat már eleve benne van a történetben. Ez okozza a sablonosságot. Főleg, ha korábban már sok hasonlót olvastál.
#2 tamás 2008. 10. 28. kedd 11:39
Időnként sablonosnak tünik, de nagyon jó ! Max. pont !
#1 Törté-Net 2008. 10. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?