Nagylány kalandjai 4. rész - Ismerkedés a lányokkal

Szavazás átlaga: 8.01 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2008. szeptember 30.
Hossz: 6 644 karakter
Elolvasva: 14 633 alkalommal
Készült: 2008. szeptember
Leszálltunk a buszról és rövid gyaloglás után meg is érkeztünk a kertvárosban lévő házhoz, ahová Klári barátnői hívtak meg minket. Végül is igent mondtam arra, hogy megismerjem a barátnőm barátait, most pedig a feleségek lánybulit tartottak és nyilván meg akartak nézni maguknak, mielőtt a férjeik közelébe engednek engem, a szingli leánykát.
Ildikó nyitott ajtót a csengetésünkre és mosolyogva invitált a házba. Klári gyorsan bemutatott minket, azután pedig már a háziasszony vitte a szót. Csinos, nőiesen formás csajszi volt, szőke haja rövidre volt vágva és telt ajkaival állandóan csacsogva gyorsan elmondott magáról mindent: kétéves kisfiukat a nagyszülőkre bízta, a férje pedig csak késő este kerül majd elő. Béla üzletember, autókereskedése van a városban és ma egy tucatnyi autót kell még átvennie. A háziasszonyon közepesen hosszú bő szoknya volt, ami láttatta sportosan formás lábszárát és combjait. Vadító piros blúza félig kigombolva, telt mellei pedig láthatóan cicifix nélkül is jól érezték magukat.
Az alagsor felé vettük az irányt. A ház kívülről nézve is nagy és szép volt, a belső berendezés pedig mindenhol a luxus nyomait viselte. Ez a buliszoba, mondta a háziasszony miközben bekormányzott minket egy nagy helyiségbe, ahol a bőrkanapén már ült egy fiatal lány. Ő volt a Zita, Velem egykorú, élénkvörös hajú és nagyon fehér bőrű lány. Karcsú dereka alatt formásan gömbölyödött feszülő popsija, amit a farmernadrág szépen kiemelt. Feltűnően fehér arcbőrét aranyos szeplők pettyezték, Skóciában is megnézték volna a fiúk olyannyira karakteres volt külsőleg a csaj. Erika, a negyedik barátnő nem jött el, el kellett kísérnie férjét egy tárgyalásra mert Ő tudott tolmácsolni.
A nagy szobát két részre osztotta az eltérő stílusú berendezés: az egyik rész kondi szobaként funkcionált és volt benne szolárium, szobabicikli, súlyzó felszerelések fekvőpaddal, futógép, a sarokban pedig két-két bordásfal volt felszerelve előtte vastag birkózó szőnyeggel.
A helyiség másik fele a pihenést szolgálta, sötétzöld bőr ülőgarnitúra több fotellel és mélyen süppedő szőnyegekkel, meg dekorációként elválasztó könyvállvány, italos polccal kombinálva.
Ildikó végigsorolta hogy mit ihatunk, egyébként pedig
b
alf
or
alf
t
javasolt mondván hogy Ők már megkóstolták a
k
alf
ín
alf
ál
alf
at
alf
ot
Ez látszott is rajtuk, csillogó szemekkel kacarásztak és lazán vettek minden feldobott témát. Persze be kellett mutatkoznom részletesen is és elmondtam magamról mindent amire kíváncsiak voltak. Rábeszéltek, hogy szoláriumozzak ami ellen nem is tiltakoztam. Kellemesen elheverésztem 20 percet a gépben, eközben a lányok körém gyűlve fecserésztek és persze női kíváncsisággal alaposan meggusztálták testemet. A háziasszony ragaszkodott hozzá, hogy bekrémezzen a szoli után, mire hanyatt feküdtem egy alacsony fekvő padon úgy hogy talpaim a földre támaszkodtak. Hűvösen csurrant testemre az illatos krém amit a körülöttem térdeplő lányok együttesen kezdtek el bedörzsölni az egész testemen, fenekemet megemeltem és így combjaim, popsim és derekam is hozzáférhetők voltak. Jólesett a masszírozásuk, kellemesen ellazultam. Láttam cinkos összemosolygásukat és a kezek már eljutottak rejtett hajlataimba is: Klári a cicijeimet kényeztette, Ildi és Zita pedig négykezesben simogatta combhajlataimat és szeméremdombomat. Felizgultam és lihegve nyögdécseltem, majd végigszoptam Klári ujjait, amivel eddig az arcomat simogatta. Hüvelyembe csusszant valakinek az ujja, a csiklómat pedig saját nedvemmel síkosított újjak cirógatták és dörzsölték. Lebegtem a gyönyör előszobájában, azután felrántottam a csípőmet és sikoltva nagyot élveztem.
Ildikó következett, hanyatt tette magát a padon és ellazulva nyöszörgött a kezeink alatt. Én a melleit és arcát simogattam, Kláriék pedig hasát és combjait, cuniját izgatták. Zita egy vibrátorral ügyködött, amit ki-be húzogatott a punciban, miközben csiklóját is végig simítgatta a már nyöszörgő háziasszonynak, aki nem bírta sokáig és egy halk nyögéssel átadta magát az orgazmusnak. Felsegítettem a padról, és a két lányra néztem várakozóan, de Ők már egymással voltak elfoglalva: Zita a bordásfalhoz támasztotta Klárit és lágyan csókolgatta arcát, nyakát. A vörös hajkorona takarta az akciót, de a kezek jól láthatóan szorgosan simogatták egymás testét.
Ildi kivitt a fürdőszobába, ahol a kétszemélyes fülkében hatalmasat zuhanyoztunk, a már majdnem forró víztől testünk rózsásra pirosodott. Ezután megmutatta nekem a másik buliszobát, ami ránézésre is férfiszórakozásra volt berendezve. Itt is mélyen süppedő szőnyeg, az egyik fal könyvszekrénnyel beépítve, míg a többi falat ízléses faburkolat fedte be. A szoba közepén biliárdasztal, a falon pedig hatalmas TV ernyő volt. Bárpult italos szekrénnyel és öblös fotelek meg garnitúra tette teljessé a berendezést.
A saját szobánkból sutyorgás és kacagás hallatszott, Klári és Zita a bordásfal előtti szőnyegen feküdtek, meztelen testük félig egymáson és lágyan simogatták egymást. Láthatólag túl voltak már a szeretkezésen, verejtékes testük bágyadtan pihent a kielégült vágyakozás után. Szólt a zene, jól éreztük magunkat. Ültünk, feküdtünk a kényelmes bútorokon és felváltva masztiztunk: Zita nyúlt először magához, azután pedig Ildi kezdett nyöszörögni miközben dolgozott sunáján. Én többször visszafogtam magam mielőtt elkapott volna az orgazmus de azután gátlástalanul utat engedtem a kéjnek. Vöröske közben a szőnyegen ülve a vibrátorral ismerkedett, kitárt puncijában ütemesen mozgatta a zümmögő játékszert és eközben csiklóját dörzsölve remegő combokkal hosszasan élvezett. Fantasztikusan felizgatott a többiek látványa, persze ezzel nem csak én voltam így, a levegőben pézsmaillat terjengett és szinte állandóan valamelyikünk gyönyörteli nyöszörgése vagy sikkantása hallatszott.
Persze azután mindegyikőnk eltelt az örömökkel és a vacsora után már visszaöltözve folyt a parti. Én bontottam a társaságot, mert másnap utaznom kellett. A többiek majd csak reggel mennek haza, ha már összejött a lánybuli. Közben befutott Béla, a férj és érdeklődéssel nézte már bágyadó társaságunkat. Ekkorra már besötétedett és a házigazda vállalta a taxizásomat. Közben beugrott hogy ismerem én ezt az embert, találkoztam Vele amikor nemrégen autót cseréltem és körbe jártam a kereskedéseket. Nagyon segítőkész volt akkor a tőlem idősebb, kis pocakkal bíró férfi és ezért maradt meg emlékezetemben. Hazafelé beszélgettünk és egyre szimpibb lett nekem udvariasságával, szolíd magabiztosságával.
A lakásom előtt még beszélgettünk egy sort, azután pedig kinyitotta nekem a kocsiajtót és kézcsókkal (! ) búcsúzott, nagyon bízva abban, hogy fogunk még találkozni.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.01 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 20. 16:21
#15
Kicsit sablonos, remélem a következő rész jobb lesz.
1
v
vasas62
2023. július 1. 07:48
#14
Nem elég tárgyilagos.
1
z
zoltan611230
2020. december 25. 09:51
#13
Ez is jó nagyon.
1
Bizse42
2019. május 9. 00:38
#12
Élethűen történik itt minden, s nagyon "izgi kezd lenni...
1
t
t.555
2017. szeptember 10. 00:29
#11
Nagyon jó írás ez is!
1
feherkalman1
2016. december 7. 17:01
#10
Tutti megcsinálja az autókereskedő.
1
barbi81
2016. július 17. 18:15
#9
Jó tortenet
1
h
hombre
2014. június 17. 10:30
#8
jó csak kicsit rövid
1
zsuzsika
2014. június 10. 10:51
#7
Jó.
1
a
A57L
2014. április 20. 08:37
#6
Jó írás.
1
papi2007
2013. szeptember 12. 15:32
#5
nekem tetszett
1
rico
2008. október 12. 13:54
#4
nagyon jó. remélem hamar olvashatom a folytatást
1
évi
2008. október 12. 09:49
#3
Kösz. Ez egy sorozat, nem lehet minden része a legjobb...
1
hektor
2008. október 9. 14:12
#2
nagyon tetszett.bár az erotikus történet több lehetne benne.
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1