A+ A-

Amazonok büntetése 8 - 17. rész

8. ESTI NUMERA
Miután letusoltam és felöltöztem, fél órát kellett várnom a hátsó szobában, az ágyon heverészve, míg a gazdám újra magához szólított. Szilvia már lement a fürdőszobába, furcsamód nem sokat hallottam viaszba öntött gyötrelmeiből az elmúlt percekben. Nyilván jobban bírta a forróságot, mint én.
Róbert időközben eloltotta a gyertyát, félrerakta a kamerákat és lepedőt cserélt a franciaágyon. Segítettem neki elsimítani a tiszta ágyneműt, majd utasításra várva megálltam előtte, lehajtott fejjel, hátrakulcsolt kezekkel. Ahogy egy jól idomított rabszolgalány viselkedik a gazdája jelenlétében. Ő futólag végigmért, majd mosolyogva lehuppant az ágy szélére és barátságosan megpaskolta maga mellett a lepedőt.
- Megvárjuk Szilvit! Dőlj le nyugodtan ha fáradt vagy és lazíts!
- Igenis, uram!
Hasra feküdtem mellette, államat a kézfejemre téve, és nyugton maradtam, az ablakon beszűrődő monoton tücsök ciripelést, békabrekegést hallgatva.
Mostanra tökéletesen megtanultam engedelmeskedni szeretett és rettegett uramnak az intim együttléteink során. Azt hiszem, három - négy alkalom bőven elég volt hozzá, hogy alázatos és fegyelmezett háremhölgyet faragjon belőlem a Popsipirosító. Alig egy éve, hogy megismerkedtünk, s mostanra teljesen megtörte kezdeti dacosságomat, testi és lelki ellenállásomat az ipse. Emancipált és független nőként mentem el hozzá első alkalommal, abban a biztos tudatban, hogy simán az ujjam köré tudom majd csavarni a fickót, hogy kedvem szerint irányíthassam. Ő pedig könnyedén ellenállt gyengécske próbálkozásaimnak és simán elcsavarta a fejemet, mint egy buta fruskáét. Aztán ügyesen rászoktatott a fenekelős és kikötözős szex gyönyöreire, leküzdhetetlen függőséget alakítva ki bennem a megalázós dominancia játékok iránt.
Persze én kértem őt erre, hogy tanítson meg élvezni az erotikus fenekelést, de akkor még azt hittem, csupán rövidke kirándulás lesz ez a perverz örömök birodalmába. Amolyan felfedező út, könnyed tapasztalatszerzés, ami után ismét rendes lányként fogok viselkedni az ágyban. De nem így történt, s én rútul a saját vágyaim csapdájába estem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:34
Nem rossz.
#9 papi 2014. 01. 10. péntek 04:50
Egész jó
#8 agile 2010. 10. 15. péntek 15:25
Olvashatod, mert 10 része jelent meg eddig és több rész íródik, de leghamarabb csak jövőre fogom közre adni őket.
#7 huskym22 2010. 10. 14. csütörtök 20:38
Nekem is tetszik és szivesen olvasnám a többi részét is
#6 Ram Agile 2008. 12. 5. péntek 14:36
A kisregény sorozat újabb darabjai még írogatás alatt vannak, így addig, helyettük kicsit más dolgokat szeretnék majd beküldeni a történetnek a következő hetekben, hónapokban. Pornográf verseket és apróbb szösszeneteket, amik alkalmasak lehetnek rá, hogy megzavarják az olvasó nyugalmát. :-)
#5 Kasza Blanka 2008. 12. 5. péntek 11:26
Speciel én imádom a történeteidet:))
#4 Ram Agile 2008. 10. 27. hétfő 20:50
No, így már jobb, hogy 7,5 pont lett. De kéne még vagy 5-6 szavazat, mert 10 db már tekinthető reprezentatív mintának. :-)
#3 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:15
Érdekes, hogy mégis milyen szépen lehúzzák az írásaimat a pontozáson, és ráadásul mindig csak néhány ember, aki lehet, hogy olvasta, lehet, hogy nem. Még egy részt fogok publikálni ebből a sorozatból a törté-net-en, aztán egy időre (vagy végleg) szünetet tartok. Kicsit több hozzászólást vártam az írásaimhoz.
#2 tamás 2008. 09. 24. szerda 13:10
Irigylésre méltó szitu, nekem nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2008. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?