A+ A-

Szösszenetek egy család életéből 2. rész

Eltelt kb. 3 - 4 nap mióta Steve jól megkefélte a puncimat, de azóta sajnos nem akadt újabb alkalom az együttlétünkre, pedig igen vártam már. Reméltem, hogy nem ez volt az első és egyben az utolsó szeretkezésünk. Kerestem az alkalmakat, de vagy Steve nem volt otthon mikor én, vagy mindenki otthon volt a családból. Azért a szemén láttam, hogy huncutul mosolyog, mikor találkozott a tekintetünk. Hogy kellene elintézni, hogy kettesbe legyünk? Nagyon sokat gondolkoztam ezen, már azt is gondoltam, hogy kiveszek egy nap szabadságot és felhívom az egyetemen, hogy jöjjön haza, mert nem érzem jól magam. De erről letettem, mert nem akartam megijeszteni. Nem tudom mi lett velem, de mióta szeretkeztünk azóta csak azt vártam, hogy újra együtt legyünk. Érezni akartam újra azt a csodálatos nagy farkát a számban, utána keféljen meg jól és szeretném érezni a spermája ízét újra a számban.
Aztán az egyik szerdai napon rám mosolygott a szerencse. Steve előző este bejelentette, hogy másnap nem lesz az egyetemen előadás, mert a tanárok valami sztrájkot tartanak, és így itthon marad. Reggel még aludt mikor elmentem otthonról. Egész nap azon járt az eszem, hogy mikor lesz már vége a melónak, hogy rohanjak haza az én édes nagyfaszú fiamhoz. Igaz, hogy azóta voltam együtt Tommal, de Steve - vel teljesen más érzés volt a kefélés. Az az izgalom, amit ez a tiltott kapcsolat okozott semmihez nem hasonlítható. Már a gondolattól, hogy a saját fiam hatalmas farka járkál bennem olyan izgalomba hozott, hogy a puncim rögtön benedvesedett, és elkezdett bizseregni a csiklóm. Mivel vevő nem volt a boltban többször végig simítottam - persze csak ruhán és bugyin keresztül - a puncimat. Már majdnem vége volt a munkaidőmnek, mikor bejött egy magas kreol bőrű 40 - 45 éves úriember, azzal a szándékkal, hogy egy öltönyt szeretne vásárolni magának a fia esküvőjére. Annak ellenére, rögtön szimpatikus lett, sőt talán azt is mondhatnám, hogy megtetszett, azért haragudtam rá. Zárás előtt bejönni öltönyt vásárolni, mikor az akár órákig is eltarthat, mire többet felpróbál, kiválasztja, stb. Nem is beszélve arról, hogy a puncim simogatása miatt már igencsak fel voltam izgulva, és alig vártam, hogy hazaérjek. Ennek ellenére mosolyogva kiválasztottam az alkatának és a méretének megfelelő öltönyöket. Egy sima fekete, de elegánst, és egy halvány halszálkás öltönyt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (218 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 tomi19 2014. 04. 4. péntek 19:59
Nagyon jó,kár hogy nincs folytatás 10 pont.
#25 A57L 2013. 07. 16. kedd 06:10
Nagyon jó.
#24 Hétpettyes bogár 2009. 09. 19. szombat 21:37
Csak most találtam véletlenül erre az írásra - s főleg a hozzászólásokra.Azok a kedvenceim.
Vannak itt ennél sokkal-sokkal rosszabb írások,aminél hozsannáznak olyanok,akik ezt cikizik.
Egy kérdésem volna csak a nemes "pina" becenév gazdájához - nem maga a név,hanem a hozzászólása miatt. K.pina!Nem tévesztetted el?Nem picsát akartál írni?Már csak azért is,mert egy a múlt században megjelent értelmező szótár leírása szerint,ez utóbbi mindkét nemű embernél ugyanazt jelenti - gondolom értitek!
#23 arkangyal 2009. 06. 17. szerda 18:19
Folytatást kérek minél hamarabb. Nagyon jó!
#22 gabesz 2009. 01. 12. hétfő 15:09
Ez a story tényleg qrva jó szeretném olvasni a foly tatását . Eddig 10 pont
#21 Gabi 2009. 01. 11. vasárnap 01:20
Ezt mindenképpen folytatni kell'
#20 krisz 2008. 12. 28. vasárnap 10:02
ez a tőrténet,nagyon meg fogott nagyon jo volt folytatatását várom bravo.
#19 teller 2008. 11. 20. csütörtök 13:35
Készül az újabb rész, 1 kis türelmet. Remélem az is legalább annyira fog tetszeni mint az előzőek.
#18 Sun 2008. 11. 2. vasárnap 22:44
Szeva. Ez a történet tényleg nagyon jó és egyértelműen 10 pont a jutalmad érte!!! És még az lenne a kérdésem, hogy lesz-e folytatás ha lesz akkor mikorra várható???
Előre is kosss a választ, akármi is legyen!!!
#17 K.O. 2008. 10. 23. csütörtök 00:15
Hát ez nagyon ott van ! Tényleg nagyon jó folyttatást Akarunk!!! :)
#16 Katalin62 2008. 10. 4. szombat 07:34
Háát az elején az idegen férfi leszopása óriásit rontott a történeten.Nem gondoltam arra,hogy ekkora ribanc a főhősnőnk.Szerintem ez nem kellett volna a történetbe.Ez a rész nekem csalódás.A többi abszolut rendben van.Főleg a végén Steve leszopása,és ennek részletes leírása.Hmm...ez nagyon tetszik...ahhh...
#15 atti1234 2008. 09. 28. vasárnap 22:42
Nagyon jó 10pont! Mikor lesz a következő rész?
#14 teller 2008. 09. 28. vasárnap 10:39
Köszi Steve,neked is hasonlókat kívánok. Üdv
#13 Steve 2008. 09. 27. szombat 12:15
Hi teller!
Ne bosszantsd fel magad a kukacoskodó emberkéken. Inkább erősítsen és eddzen téged abban hogy még keményebben írd meg a sztorijaidat. Hidd el úgysem fogsz olyan sztorit írni, hogy mindenkinek tetsszen.
Mindig lesznek ilyen "pina"félék. Ezért inkább arra ösztönözzön téged, hogy amelyik kategóriába szántad írásodat, annak kedvelőinek feleljen meg a sztori és másokkal meg ne foglalkozz.
Üdv; Steve
#12 masina 2008. 09. 23. kedd 22:46
nagyon jo a történet csak igy tovább
#11 teller 2008. 09. 23. kedd 20:09
Na tessék, mérgemben nem is tudtam, hogy melyik változatot tegyem fel pinának, de igy legalább van választása :))
#10 teller 2008. 09. 23. kedd 20:07
Kedves "pina"

1. Szerintem te egy férfi vagy, aki csak le akarta húzni a történetet, mert értelmes kulturált nő nem nevezi magát pinának. Szerintem a férfiak sem mondják azt magukról ( néhány kivételtől eltekintve), hogy én egy fasz vagyok.Vagy a másik lehetőség, hogy mégis nő vagy, csak éppen nem vagy kulturált, értelmes? Na ezt inkább hagyjuk.

2. Ez az irás egy fikció, aminek az alapja egy idősebb férfi fiatalabb nő és fordítva szeretkezése. Az, hogy ez egy családi keretbe van foglalva, szerintem mellékes. Ha sima hetero lenne, akkor azt mondanád nézd a vén kujont, vagy vén kurvát stb. Igy is ugy is megkapná az ember az olyanoktól min te.

3. A családon belüli erőszak nem az ilyen irásokból születik. Én még nem hallottam a hírekben, hogy 16. Lakatos Kolompár Mókus elolvasta a törté-net.hu-n az egyik irást, és ezen felbuzdulva megerőszakolta lányát, vagy fiát.
Gondolom sok mostohaanya olvasta a Hófehérkét, és szerintem mégse próbálták a mostohalányukat mérgezett almával megölni. Vagy ha netán mégis akkor annak a gondolkodásmódja olyan lehetett mint a tiéd. A családon belüli erőszak forrását máshol keresd!

4. Ennek az írásnak a kategóriája CSALÁDI !!!!!! Mire vártál mikor elkezdted olvasni? Mit gondoltál, mi fog történni a történetben? AKINEK NEM TETSZIK EZ A KATEGÓRIA az N E O L V A S S A !!!! Kedves "pina" olvass Micimackót, családinak az is elég családi, mégse került még fel erre az oldalra.
#9 teller 2008. 09. 23. kedd 19:35
Kedves "pina" (már a név választásod is árulkodik magadról)

1. Ez egy fikció, ami arról szól, hogy 1 fiatalabb férfi van idősebb nővel, vagy fordítva. Az, hogy ez egy családi körítésbe van ágyazva az, szerintem mellékes. Így is ugy is megkapja az ember a magáét az ilyen "pináktól" mint te.

2. Szerintem nem az ilyen írásoktól van a családon belüli erőszak, mert én még hírekben nem hallottam, hogy 16.Lakatos Kolompár Mókus elolvasta a torte-net.hu-n az írást és felbuzdulva rajta megerőszakolta a lányát vagy a fiát. A családon belüli erőszak forrását máshol keresd.

3. A kategóriája ennek az írásnak CSALÁDI. Mire gondoltál, mikor olvastad? Mi fog történni benne?
NEM KELL ELOLVASNI AKINEK NEM TETSZIK ez a kategória.
Kedves "pina" olvass Micimackót!!!! Az gondolom teljesen kielégíti a családi kategória fogalmát a számodra.
#8 pina 2008. 09. 23. kedd 15:37
Nem lehet hogy az ilyen tortenetek miatt van olyan sok családon belüli erôszak? Mert a tuskó férfi elolvassa és azt hiszi hogy a lánya csak arra vár, hogy az ô duzzadt faszát bekaphassa?
#7 Yezu75 2008. 09. 23. kedd 10:24
kiváló, és nagyon izgató....10 pont....ebbe a családba BE AKAROK KERÜLNI:)))