A+ A-

Két barátnő megdugatja magát

Ez az eset nemrég történt velem egy kellemes nyári estén! Barátnőmmel beszélgettünk minden féléről,szexről, suliról...stb. Szóba kerültek szexuális vágyaink ki mire izgul fel igazán, mit próbálna ki szívesen!
Egyszer csak megszólalt a telefonja, a barátnője Kata hívta. Azt akarta megtudni nem - e érne rá találkozni vele!? Barátnőm megkérdezte, hogy nem baj - e ha én is ott lennék! Tetszet neki az ötlet így hát áthívtuk és egy óra múlva csöngetett is. Csinosan volt felöltözve, szűk farmer ami kihangsúlyozta formás lábait és fenekét, fent egy csinos kis inget viselt ami alatt nem volt melltartó! Mellbimbói kis dudort nyomtak az ingére mely sejtelmesen kirajzolta melleinek formáját! Kedvesen beinvitálta őt barátnőm és itallal kínálta kiszáradt ajkait. Vörösbort ivott valami badacsonyit és szárazat! Ettől ajka csillogóvá és kívánatossá vált!Kényelmesen elhelyezkedtünk a fotelokban és csevejbe kezdtünk. A háttérben zene szolt és finom étel illata szállt amit barátnőm rögtönzött.
Egyre jobban belemerültünk a beszélgetésbe és szépen lassan kezdet kiderülni miért akart találkozni velünk! Elmesélte milyen magányosan tölti mindennapjait és,hogy mennyire vágyik a társaságra! Időközben készlett a rögtönzött vacsora is és jóízűen elfogyasztottuk! Ahogy haladt előre az este úgy fogyott a finom bor, és lett egyre nyitottabb és jobb a hangulat. Kellemeset nevetgéltünk mikor véletlenül kifutott a számon az a kérdés, hogy hogyan bírja szex nélkül!? Hirtelen mindenki megdermedt és csak néztünk egymásra mikor ismét megszólaltam és azt mondtam, hogy
- Csak azért kérdezem mert én nehezen bírnék ki ennyi időt szex nélkül!
Ezzel sikerült oldanom a hangulatot és sikerült túllendülni a krízisen! Barátnőm átült hozzám és rám feküdt és így beszélgettünk tovább. Már a harmadik üveg bor is elfogyott mikor hatalmas késztetést kezdtem érezni, hogy megfogjam Kata kerek melleit! Gyorsan elhessegettem ezeket a gondolatokat és kimentem a konyhába egy újabb üveg borért! Mikor kiértem észrevettem, hogy a farkam mereven áll és kinyomja nadrágomat! Valahogy le kellett nyugtassam! Nekinyomtam a borosüveget és megpróbáltam semmi szexuálisra gondolni és ez be is vált! Sietve visszamentem és meglepődve láttam, ahogy ők ketten ott smárolnak a földön! Csendben beljebb mentem és leültem a fotelba és onnan néztem tovább az eseményeket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2015. 12. 16. szerda 22:40
Kedvesíró!

Szeríntem ez a nyolc váálasztadó állampolgár valószínűleg nyelvészek lehetnek..
#8 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:34
Gyenge.
#7 listike 2014. 05. 8. csütörtök 07:48
El van kapkodva.
#6 A57L 2013. 12. 8. vasárnap 08:39
Egész jó.
#5 Tibur 2008. 09. 21. vasárnap 10:30
Nagyon hasonlít egy korábban a "mese felnőtteknek" című magazinban megjelent történethez,egyébként kicsit mesterkélt.
#4 Andreas 2008. 09. 19. péntek 07:28
Az az érzésem, hogy nagyon összecsaptad. Nem tudom, mire jó jóformán minden kijelentőmondat végére felkiáltójelet tenni? Esett az eső! Utána kisütött a nap! Aztán megint esett! Érdektelen, unalmas, de nem baj, jusztis kiabálok! Hátha valaki odafigyel!! Csak a hangerőn múlik!!! Nem részletezem az összes hibát, mert egyéb dolgom is van, túl sokáig tartana. Egy apróság még, csak úgy kiragadva: Badacsonyban nem készítenek vörösbort. 2-es, mert jó szivem van.
#3 Pavlov 2008. 09. 19. péntek 07:18
Kissé sok a felkiáltójel...
#2 Mikey 2008. 09. 19. péntek 00:31
Hát. Kicsit elkapkodott, és a címéhez egyáltalán nem hű sztori (mivel csak az egyik csaj lett megdugva!).
#1 Törté-Net 2008. 09. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?