A+ A-

A tesztelés

A fenébe, elfelejtettem az újságot. Mindegy, akkor visszamegyek venni, a többi megvásárolt holminak meg jó helye van addig a csomagtartóban is. Nem vettem semmit, amit minél előbb hűtőbe kellene rakni, akár egész nap ott maradhat.
Újságvásárlás közben viszont megcsapta orromat a pékségből áradó illat. Muszáj benézni, venni valami finomságot. És jó friss, legjobb rögtön megenni. Persze valamit inni sem árt, szóval jöhet egy flaska ásványvíz is. Evés közben olvasom az újságot, aztán rágyújtok. Nincs semmi sürgős dolgom, ráérek.
- Bocsánat. Megengedi, hogy zavarjam egy kicsit?
Már éppen odamordulnék, hogy nem, de valamiért mégis felnézek. Nem egy szokásos koldus, nem lejmoló gyerek. Csinos, 22 - 23 éves lány, nagy barna szemekkel, szív alakú arcocskával, egyszerű, oldalt lehulló sima hajjal. Alacsony, legalább egy fejjel kisebb nálam, pedig én sem vagyok túl magas, de remek alakja van. A feszes, vékony póló megmutatja a formás melleket (és elárulja, hogy nincs rajta melltartó), a miniszoknya szabadon hagyja szinte az egész combot (lehajolva biztos elővillanna a bugyi is). Magassarkú, de nem tűsarkú szandál; zokni vagy harisnya nem látszik. Meleg van, nem szokatlan az öltözéke, de valahogy mégis az. Kihívó, feltűnő öltözék. És nem plázacica. A beszédje értelmes, választékos, az arca nincs kifestve, legfeljebb egy kis púder lehet rajta, meg esetleg szájfény (nem rúzs, mert természetes a szája színe). Szóval a ruha kurvás, a smink szolid. És türelmesen, nyugodtan áll, amíg alaposan végigmérem. Igaz, ez csak pár másodperc. Persze egy nőnek ennél kevesebb is elég lenne, hogy felmérjen egy másikat, vagy akár egy férfit is, de hát én nem vagyok nő. Nekem ezekre a megállapításokra legalább negyed perc kell. Vajon mit akar?
- Attól függ, mivel akarsz zavarni.
A tegezés szinte akaratlan. Elvégre a lányom lehetne.
- Szeretném felajánlani magamat, a szolgálataimat a mai napra.
Fura. Mégis kurva lenne? De hát azok ritkán beszélnek ilyen választékosan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 05. 12. hétfő 05:48
Nem rossz
#7 A57L 2014. 03. 14. péntek 07:05
Jó hosszú,de jó.
#6 Pier 2008. 11. 5. szerda 14:25
Tényleg remek történet, nekem nagyon tetszett. kiváló a fogalmazás, és a mondatszerkesztés. grat 10 pont
#5 wwwalaki 2008. 09. 25. csütörtök 23:34
Valóban szokatlanul hosszú, ennek ellenére nincs benne semmi üresjárat. Nem tudom, mennire igaz, mennyire kitalált a sztori, külön-külön minden része lehet igaz (még akár az is, hogy valaki így akarjon tesztelni egy ismeretlent), hogy aztán összességében valódi-e, azt nem tudom.
Viszont aki írta, nagyon tud írni. Nem a csúcspont előtt kezdi, és nem is fejezi be a csúcson. Szépen végigviszi az ívet az elejétől a végéig. Az egyetlen, ami nem igazán tetszik, az az, hogy a BDSM-csúcs (a jég) és a szexuális csúcs (a lány orgazmusa) nem esik egybe; de hát ez amúgy is ritka. És rendesen le van csengetve mindkét ív: a BDSM is, hiszen az az ötlet a fogkefével zseniális, ahogy egyszerre okoz fájdalmat és kéjt, és a szexuális is, mert nincs vége az orgazmussal a történetnek.
Hasonlót eddig talán kettőt vagy hármat láttam itt, de azok elég régiek.
Részemről maximális pontot adnék, ha pontoznék, de sosem teszem.
#4 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:35
Egész jó írás, csak nem ártott volna fejezetekre tördelni, hogy ne folyjon egybe.
#3 Emmma 2008. 09. 19. péntek 16:33
gyönyörű... valakinek most azt kellene mondanom, hogy sajnálom, Uram, amiért nedvesedek, és nem engedte meg :))
#2 romo 2008. 09. 16. kedd 07:57
Remekül megírt történet, végre egy igazi s/m sztori.
Gratulálok.
#1 Törté-Net 2008. 09. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?