Egy kis bécsi kurva emlékezései 8. rész

Szavazás átlaga: 7.73 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2008. szeptember 16.
Hossz: 19 919 karakter
Elolvasva: 2 438 alkalommal
Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Franz egyre a Reinthalerné után koslatott, kúrni szeretett volna vele. Figyeltem a nőt én is, csupán hogy a bátyámnak minden újabb hírt elmondhassak róla. Hogyan hetyerészik a ház kapujában mindenféle alakkal, tréfálkozik velük így – úgy, és nagyon el tudtam képzelni, hogy ezek is megjárták már őnagysága altáját. Még hogy őnagysága! Jó, ha úgy vesszük, kurvának nagy kurva lehetett. Egy biztos, a Horak úr nyilván megkefélte már. A . Nap mint nap jött a Horak úr kocsival, hordókkal, a megálltak a házak elott, kocsmák elott, aztán kezdődött a lerakodás, felrakodás, és közibe nyilván befért valami más, úgy értem, a Reinthalerné "közibe" is. Házunk pincéjében volt ugyanis egy . Milyen lehet egy ilyen fasz, gondoltam bizony már magam is, és nem voltam közömbös a Horak úr iránt.

Lehetett úgy jó harmincas a Horak úr, pozsgás – piros arc, atlétatermet, kis szőke bajusz, kopaszra borotvált, szépen gömbölyödo kuglifej, egyik fülében aranykarika. Ez főleg nagyon vonzott engem. Egyáltalán, a Horak urat kimondott férfiszépségnek tartottam akkoriban. És akkor még az öltözéke! A pikémellény, netán a már – már , galambszürke, gyöngyhalvány öltöny! Nem volt semmiség az örökös óralánca sem, súlyos ezüstlánc, rajta fityego: egy kis sellő, pucéran! Bámultam ezt a férfitornyot, és egyre többször gondoltam, mekkora lehet a lába közt a lényeg. És a fenébe kívántam a Reinthalernét, amiért olyan hegyesen – begyesen társalog és édeleg a Horak úrral. Igen, begyesen, mert a blúzából a fél melle kilátszott, a szoknyáján meg, nem volt vitás, csak egyet kellett rántani, és nem volt az kétséges, hogy a könynyű vörös – vörös! – selyem és a fekete redok alatt tök pucér. És így társalgott, édeskedett a Horak úrral. Rohadt kurva, gondoltam. Hát egy nap a Horak úr, épp pikémellényesen, ott állt a Reinthalernéval szemközt, szőke – szőrös keze kinyúlt, elmarta a dög kurva mellét, de a Reinthalerné rácsapott a mancsra, úgy "ejnye – ejnye – rossz – fiú" modorban, de a Horak addigra már csavarintott egyet a bimbóján, és láttam, a Reinthalerné szeme kéjben úszik. És a lovagja nem adta alább. Vagyis épp hogy alább kezdett kereskedni. Mint aki azt mondja, jó, akkor nézzünk másik változatot. És a Reinthalerné könnyű szoknyáját grabancolta meg a Reinthalerné lába közt, de akármibe lefogadtam volna, a selyemanyaggal a pinaszőr is a kezében volt már.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2021. május 15. 10:03
#11
Nagyon jó sorozat.
1
Andreas6
2019. július 6. 07:23
#10
Én örülök, hogy ide feltetted, mert másutt még nem találkoztam vele, leszámítva egy viszonylag jó minőségű pornófilmet.
1
Ez egy válasz ogree 2008. szeptember 19. 23:50-kor írt üzenetére.
a
A57L
2019. április 20. 05:58
#9
A sztori nem rossz,élvezetes.
1
t
tiborg
2011. október 9. 04:57
#8
Olvasom az egesz sorozatot es elvezem. Jo helyesiras, mondatfuzes es a sztoti is fasza. Orulok, hogy kurtitva feltetted erre a lapra, mert itt Ozlandban mi nem tudunk magyar porno konyvet, ujsagot forgatni!!!Mindegy, hogy eredeti forditas, vagy kivonatolas, ha nincs copyright rajta szabad a vasar!!!
1
and
2008. szeptember 22. 07:47
#7
Értem én, de ebben az esetben csak úgy lett volna korrekt, ha ezen információk mind szerepelnek a bevezetőben(mint ahogy az említett esetekben ezek meg is történnek), ja és az ingyenes sztorik közé rakod fel!
1
ogree
2008. szeptember 19. 23:50
#6
Én töltöttem fel az oldalra ezeket a történeteket, külön kívánságom volt, hogy az eredeti író neve legyen feltüntetve. Azért, hogy véletlenül se legyek meggyanúsítva, Persze ha ilyen szigorúak vagyunk, akkor a Tabu is plagizált, és mindenki más, aki megjelentette, vagy akár részleteket közölt belőle, színpadra állította. A több részes filmről nem is beszélve, gondolom nem Josefine írta a forgatókönyvet. Kedves „and” legyen számomra enyhítő körülmény, hogy úgy gondoltam ez a mű egy alapmű, mondhatnám klasszikus, és ezen az oldalon is helye van. Talán itt van igazán helye, hisz ez az oldal próbálja már évek óta közvetíteni az igényes erotikát.
1
catfun
2008. szeptember 19. 16:36
#5
Sajnos, valóban az a helyzet, hogy ez a történet szóról szóra megegyezik a NewMark Kft-PolgART Kiadó által 2002-ben megjelentetett, azonos című könyvvel! A tabu.erotika sorozat 3. köteteként adták ki,, Tandori Dezső fordította...
1
and
2008. szeptember 17. 08:58
#4
Akkor nem lenne plágium, ha ő fordítja le, de ezt már lefordították, neki annyi dolga volt vele, hogy kijelöl, másol, beilleszt, majd saját nevét eléír!
1
xbet
2008. szeptember 16. 19:05
#3
Gondolom ezért van odaírva az eredeti író, hogy ne mondja a beküldőre senki, hogy plagizál. :)
1
and
2008. szeptember 16. 14:57
#2
Én nem akarok senkit megbántani, de ez a tipikus plágium, vagy 1 éve olvasható az origo felnőtt részlegén!!
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1