A+ A-

Amazonok büntetése 1 - 7. rész

(A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 8. része)
Készült: 2004. 07. 01. - 2004. 08. 28.
1. A DOKTORBÁCSI
- Jól van... Kezdjük! Kamera indul! - mondta Róbert határozottan és ujja rásimult a felvevőgép egyik aprócska gombjára.
Elindultam előre, kecsesen ringó csípővel tipegve be a szobába tűsarkú szandálomban. Egyenesen a nagy franciaágyhoz sétáltam, melynek túloldalán állt a férfi karbatett kézzel, közvetlenül a kamerája mellett. Érdeklődve figyelte mesterkélt mozdulataimat, szerintem elégedetten a látvánnyal. Igyekeztem ugyanis minél csábosabban mosolyogni rá, és főként a gépe fekete lencséjébe, forrón remélve, hogy jól fogok szerepelni az első jelenetben.
Szilvia közvetlenül mögöttem jött, hangtalan árnyékként, s becsukva az ajtót illedelmesen megállt mellettem. A barátnőm a film másik főszereplője, akivel már harmadjára szerepelek közös alkotásban - már ha egy szigorúan házi használatra szánt amatőr szexfilmet annak lehet nevezni.
Róbert, aki ez alkalommal egy hosszú fehér köpenyt viselt, jöttünkre teátrálisan széttárta karjait. Ünnepélyes komolysággal fogadott bennünket a manzárdszobában.
- Jó napot, hölgyeim! Nos! Akkor, ahogy korábban már megígértem, ma folytatni fogom az önök természetgyógyászati kezelését! A női természet, mint tudjuk furcsa dolog, ezért rendszeres gondozást, szakszerű ápolást igényel! Remélem, készen állnak a varázslatos beavatkozásra?
- Igen, doktor úr! - biccentettem engedelmesen, továbbra is szélesen mosolyogva.
- Igen, uram! - szőke barátnőm hasonlóképp válaszolt a kérdésre. Mindketten készen álltunk a kezelésre. Arra, hogy enyhén lekezelő modorban fog kezet emelni ránk az urunk és parancsolónk.
- Jó! Akkor legyenek szívesek levetkőzni! - jött az első utasítás a pasastól. Kissé furcsa volt hallani tőle, ahogy magáz minket, sajátos távolságtartással, de ez benne volt a forgatókönyvben.
- Mindent le kell vennünk? - kérdeztem lehervadó szájszéllel. Aggódó, bizonytalan tekintettel bámultam a doktorbácsira, ahogy a szégyenlős és félénk páciensek szoktak. Mintha még nem tudnám, pontosan mit ért kezelés alatt a doktor úr.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:34
Egész jó.
#2 papi 2014. 01. 10. péntek 04:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 09. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?