A nyaralás

Szavazás átlaga: 8.4 pont (108 szavazat)
Megjelenés: 2008. szeptember 12.
Hossz: 19 108 karakter
Elolvasva: 15 203 alkalommal
Ez a történet 3 éve esett meg velem az egyik nyaralásom alkalmával... Igazán furcsa, mivel sosem szerettem sehova sem elmászkálni itthonról főleg nyáron, maximum a városban a srácokkal meginni valamit, de inkább itthon punnyadtam. De ez a nyár máshogy sült el, legalábbis két hete az augusztusnak. Tudtomon kívül a nagyszüleim beírattak valami balatoni nyaralásba ahova egy csomó fiatal ismeretlen gyerek is hivatalos volt. Sokáig rinyáltam hogy ahh miért, semmi kedvem az egészhez. Senkit nem ismerek, utálom a Balatont stb... pedig egy kicsit igazából vágytam oda. De végül is rávettek, na mondom magamban mindegy, legalább ha nem lesz semmi érdekes akkor jól
b
alf
er
alf
úg
alf
ok
az esti partikon.

El is jött a nagy nap, augusztus közepe. Zánkára utaztunk valami Ifjúsági centrumba, a vonat reggel fél kilenc tájban indult. Még mindig úgy gondoltam magányosan töltöm majd el ezt a két hetet, akkoriban elég zárkózott típus voltam, nem szerettem új embereket megismerni, szóval próbáltam üres kabint keresni. Sajnos mindenhol ült valaki szóval gizike néni ( a felügyelőnk) a folyosóról betuszkolt egy helyre ahol két srác ült. Ők velem ellentétben jól elszórakoztak, és beinvitáltak a beszélgetésbe, hogy én hogy kerülök ide, szóval összeismerkedtem velük. Normális srácoknak tűntek, az egyiket Gábornak a másikat pedig Zolinak hívták. Zoli velem egykorú volt sőt szinte hasonlítottunk egymásra. Gábor már a 20 – as éveit taposta, amolyan felvigyázó volt, de ő is kirándult látszott rajta hogy testépítő, vagy legalábbis rendszeresen gyúr. Aztán szóbajöttek a nők is, mondták hogy egyiküknek sincs senkije, így én sem hazudtam, mondtam hogy mostanában nem sűrűn volt barátnőm.
Az út végére már elég sokat tudtunk egymásról, így megbeszéltük hogy a két hét vakáció alatt összetartunk és próbálunk egy szobába kerülni ha lehetséges. Meg is érkeztünk délután, az út eléggé fárasztó volt, de legalább szereztem új ismerősöket, bár csajokkal eddig sem találkoztam, illetve a vonaton láttam jó nőket akikkel szinte azonnal ágyba bújtam volna, imádtam nézni ahogy ott ülnek rövid shortban a lábukat keresztbetéve és rejtvényt fejtenek... A fantáziálásomat Gábor szakította meg, mondván el kell indulnunk a tábor felé. Szerencsére nem volt messze úgyhogy nem sokat kellett cipekednünk, ráadásul útközben megint elkalandozhatott a fantáziám az egyik lányról akit később megismertem. Felmentünk és megrökönyödve tapasztaltuk hogy a csajok és a pasik külön oldalon vannak.. persze belül éreztük a srácokkal hogy ez így lesz, de eljátszottunk a gondolattal hogy jó lett volna közösen aludni egyik – másik csajszival. 10 ágyas szobák voltak szóval elég tágas teremben aludtunk. Mire kipakoltunk Gizike néni fel is jött hogy indulás a partra, még szét kell néznünk és majd ha lenn vagyunk a kis kikötőben, röviden elmeséli a programot. Le is mentünk, és Zolival út közben a csajokról beszélgettünk, kitárgyaltuk az előttünk lévő csajnak a fenekét.
– Gábor merre van, nem tudod? – kérdeztem.
– Azt mondta elmegy valami csajt keresni, elvileg nagy nőcsábász. – mondta Zoli röhögve. Tovább sétáltunk, és közben azon gondolkoztam hogy nekem is fel kellene szednem valakit, elvégre még nem voltam nővel, és itt a remek alkalom rá, hiszen Balaton,
p
alf
ia
, haverok, már csak a nők hiányoznak, abból pedig – meglepetésemre – akadt jó pár akik elég szépek is voltak. Közben leértünk a stégre és miközben Gizike néni magyarázta a mondandóját én figyeltem a Balatont, Zoli pár haverjával trécselt odébb. Kivételesen szép látvány volt, hűvös nyári este ahogy megy le a nap, és néhány vitorlás úszik a vízen, friss levegő... nem bántam meg hogy eljöttem ide.
Meglepetésemre valaki megkocogtatta a vállam. Oldalra fordultam és Erika volt az, akit hosszú ideig stíröltem a vonaton. Nagyon szexi lány volt, szinte mondthatni hogy a kedvencem külső alapján. Barna hosszú haja volt, barna szeme, formás combok amiket elég jól szemügyre vehettem mivel csak egy rövidnaci volt rajta, formás cicijei, melyek nem éppen átlagos méretűek voltak egy 16 éves lányhoz képest, és enyhén teltkarcsú, de nekem pont ez az esetem. Meglepett hogy pont velem kezdett el beszélgetni, hiszen annyi jó pasi volt itt, és én sosem tartottam magam annak. Elmondta, hogy nem ismer sokmindenkit, csak két lányt akikkel együtt utazott. Megkérdezte hol lakom, szinte minden érdekelte, érdekes volt hogy egy számomra ilyen jó nő épp irántam érdeklődik, de belementem, hiszen már régóta nem volt barátnőm, ki tudja, akár még lehet valami. Mint kiderült tőlem úgy 60 km – re lakott egy kis falucskában és mindig el akart jönni a Balatonra. Nagyon jó beszélgetőpartnernek bizonyult, szinte az összes fontosabb témát kibeszéltük, persze a szexen kívül, mivel mindig is azt gondoltam hogy a nők nem szeretnek ilyesmiről beszélgetni egy idegen pasival. A következő napokban nagyon jól összebarátkoztunk, és végre a srácoknak is eldicsekedhettem hogy megismertem egy nagyon jó nőt. Gábor addigra már szerzett magának egy csajt, Ildit, aki elég vékony volt, apró, tenyérbe illő cicikkel, de formás kerekded popsija mindhármunkat elkárpráztatott.
Amikor csak tehettem mindig Erika mellett voltam akármilyen program volt kiszabva, vagy csak délutáni pihenés. Napközben átjárhattunk a lányokhoz, szerencsére ez nem volt megtiltva, szóval egész nap ott feküdtem az ágyán amikor csak lehetett. A lányok rezidenciája ugyan olyan volt mint a miénk, Erika a sarokban kapott helyet, vele szemben pedig pont Ildikó volt, Gábor barátnője. A hatodik nap után kétnapos pihenő következett, mindenki azt csinált amit akart, sokan lófráltak lenn az udvaron, közben eszembe is jutott hogy Zolit nem sokszor láttam józannak amikor nem volt semmi program, gondoltam én is így néznék ki, ha nem találkoztam volna ezzel az elképesztő csajjal. Elérkezett a hetedik nap. Meg is érdemeltük a pihenőt, egész héten balaton, strand, kirándulás vagy sétahajókázás, már nagyon fáradtak voltunk, de felvidított az a tudat hogy végig Vele voltam, szinte beleestem egy hét alatt annyira jó volt vele beszélgetni, mindenhez hozzá tudott szólni, és bár nem figyeltem, szinte nem zavarta ha néha néha rajta felejtettem a szemem a keblein vagy a fenekén. Egész nap esett így gondoltam átmegyek a csajokhoz, addigra már a többiek is megkedveltek, de csak Vele foglalkoztam. Beszélgetés közben szóba jött a szex is. Nem akartam róla beszélni túl sokat, hiszen nem volt tapasztalatom, de Erika szinte kifaggatott és ő is mesélt. Elmeséltem neki hogy nem voltam még nővel úgy, de már nagyon vágyom rá hogy megtörténjen. Ő elmondta hogy eddig két pasival volt összesen, nemrég, de az első nem volt neki jó, a másodikban meg szerinte a srác volt tudatlan. Kérdezte van-e barátnőm, ekkor mélyen a szemébe néztem, mondtam hogy nincs, de már nagyon vágyom egy bizonyos lányra. Tudta hogy róla van szó de azt akarta hogy én mondjam ki...
– És ki az akire te vágysz? – kérdezte mosolyogva.
– Rád. – feleltem kaján vigyorral az arcomon.
Ekkor olyan dolog következett amire nem számítottam. Ő kezdeményezett, és forrón megcsókolt. Azonnal reagáltam és az a tudat, hogy egész héten csak rá vágytam és most közelebb kerülhetek hozzá feltüzelt, és vad csókolózásba kezdtünk, kicsit kényelmesebben elhelyezkedtünk, és tovább folytattuk egymás szájának kényeztetését egy jó ideig. Miután abbahagytuk elmondta hogy a vonaton ő is engem figyelt és próbált közeledni, mondtam neki hogy sikerrel járt, mert én is csak őt figyeltem és azt akartam hogy legyen valami közöttünk legalább a nyaralás alkalmával. Ezután szinte mindent megosztottunk egymással, teljesen kinyíltunk kölcsönösen, és ami jól esett mint fiúnak, hogy a szex nagyon sokszor került témába közöttünk. Napközben sokat játszadoztunk egymással, simogattuk egymás testét, szerencsére a csajok a délutáni összejöveteleinket fel sem vették, nyugodtan foglalkozhattam Erikával napestig. Imádta ha nyalogatom a nyakát, a fülcimpáit harapdáltam, szerette hogy olyan kis nyálas vagyok, a válla szinte az egyik erogén zónájának számított ha azt csókolgattam mindig beindult, általában rajtam feküdt és a pólómon keresztül simogatta a felsőtestem. Nagyon tetszettünk egymásnak...
A tizedik napon este moziba voltunk hivatalosak a csapattal, és Erika mellé ültem. Nem is a filmet néztük hanem egymással voltunk mindvégig elfoglalva. Vadul csókolóztunk, simogattam a combjait, nem feltűnően, és szinte kapaszkodtam a melleiben. ekkor ő továbbment ebben a kis játszadozásban és farmeren keresztül elkezdte izgatni a farkamat, és szépen lassan mozgatta rajta a kezét. Mindig elő tudott rukkolni valami kis meglepetéssel, ezelőtt még nem találkoztam ilyen csajjal akivel ennyire nyíltan lehetett beszélgetni, és még akartuk is egymást.
Ekkor halkan megkérdeztem tőle: – Édesem, ha lenne rá lehetőség, lefeküdnél velem itt a nyaraláson? – suttogtam. Azt hittem nem kapok választ, vagy kitér előle, de ismét meglepett.
– Szó nélkül, annyira kívánlak már... közben továbbra is simogatott.
Közben vége lett a filmnek, felmentünk a csajokhoz és még egy jó fél órát elvoltunk egymással, de ekkor már tudtam hogy tovább mehetek, így még jobban kívántam.

A következő két napban azon tanakodtam miként lehetne megoldani ezt a helyzetet, de nem sok esélyt láttam rá. Szerencsére Gábor segítségemre volt, mivel vele is megbeszéltem ezt a témát. Elmeséltem neki mire készülök, mondtam nem sok esélyt látok erre az együttlétre mivel este Gizike néni járkál a folyosókon és a lányok is becsukják általában az ajtót belülről. Ekkor hangosan felnevetett.
– Nagyon egyszerű, össze fog jönni. Én már három napja járok Ildikéhehez esténként és nagyokat kefélünk.
– Micsodaaaa? Este? Te és Ildi? Hogyan?
Töviről hegyire elmesélte hogy vannak esténként a dolgok. Gizike néni beül kávézni az útja során egy jó 20 percre, az alatt át lehet surranni a csajokhoz, Ildi nyitvahagyja neki az ajtót, ő bemegy, és halkan hogy a többi csaj fel ne ébredjen elvannak egymással egy – két órát. Gondoltam magamban hogy ez azért elég rizikós, főleg a csajok miatt, ha felébrednek akkor valamelyk pánikba esik és végünk van. Azt mondta nem vészes mind úgy alszik mint a bunda, persze a barátnőjén kívül. Megbeszéltük a részleteket, hogy mi hogy legyen, hány órakor. Másnap elmondtam Erikának is a dolgot és örömmel vette, de nem tudott róla hogy esténként Gábor átjár Ildihez. Ezekszerint tényleg csendben voltak.
Megbeszéltük hogy ma átmegyek náluk, már csak 2 nap van a balatoni nyaralásból és ki kell használni az alkalmat. Csak hajnalban volt rá lehetőség, három és négy óra között.
Este próbáltam egy kicsit aludni, de annyira felizgatott az a tudat hogy végre együtt lehetek ezzel a fantasztikus nővel hogy nem jött álom a szememre, így kávéval próbáltam magam ébren tartani. Éjfél felé járt az idő közben beszélgettünk a srácokkal, és miután Zoli elment hogy aludjon valamit az újabb ivászat után, Gábor sok szerencsét kívánt a ma estéhez, és vigyorgó fejjel ennyit mondott halkan: majd találkozunk. Kérdőre akartam vonni, ezzel kapcsolatban, de épp bejött Gizike néni, lámpaoltás miegymás szóval nem gondolkoztam hanem szépen nyugodtan kivártam azt a két órát. Fantáziáltam, mit hogy kellene csinálni, volt bennem egy kis félsz is, hogy mi lesz ha felsülök, de erőt vettem magamon, mert legbelül valahogy éreztem mindezek ellenére hogy jó leszek. Hamarosan el is jött az én időm, mindjárt három óra... halkan kinyitottam az ajtót és kinéztem a folyosóra... sehol senki... Gábornak igaza volt. Amilyen gyorsan csak lehetett átsurrantam a lányszobához és óvatosan benyitottam. Mindenki aludt, az egyik csaj szinte horkolt, de ez a többieket nem zavarta. Az egyik kedvenc piros pólóm volt rajtam amiben azóta csak alszom, és egy rövid farmer meg egy papucs. Szépen lassan elsurrantam a sarokig ahol Erika már messziről mosolygott rám.
Az ágyán kényelmesen elfértünk, bár egyszemélyes volt, mégis elég nagy. Erika ott feküdt egy atlétában, melltartó nélkül, egy shortban. Lefeküdtem mellé, és egy szót sem váltottunk egymással, csak azonnal megcsókoltam, gyengéden harapdáltam a fülcimpáit, nyalogattam a nyakát érzékien mint egy kiscica, ekkor halk sóhajok hagyták el ajkát, ugyanis a jobb kezemmel már a punciját simogattam a naciján keresztül. Játszadoztunk egymással, egyre tovább és tovább mentünk... lassan lekerült róla a top is, ekkor láttam csak meg igazán milyen gyönyörű mellei vannak... Elkezdtem őket gyúrni, nyalogatni a bimbóit, láttam hogy nagyon élvezi, gyengéden harapdáltam őket, szívtam, nyaldostam és közben arra gondoltam:ahhh ez a nő teljesen megőrjít engem, akartam minden porcikámmal a testét. Az a tudat hogy halknak kell lennünk, még jobban felizgatott. Lassan lecsúsztatta naciját a bokájáig, már csak tigrismintás tangája volt rajta.. szép lassan benyúltam, éreztem, hogy fazonra nyírt selymes puncija már csatakos volt az élvezettől. Azonnal két ujjammal próbálkoztam kéjbarlangjánál, melyre halk Mmmm volt a válasz, ettől teljesen begerjedtem, és még az elején lassan, aztán egyre vadabbul jártak ujjaim pinájában. Próbált hangosabb lenni, de gyengéden a szájára tapasztottam másik kezemet, odasúgtam: halknak kell lennie nehogy valamelyk csajszi felriadjon az élvezkedésre. Éreztem, megremeg a teste és az ujjaimon forró nedű csordogált lefelé.. az az íz... életemben először éreztem, és csodás, mennyei illat párosul mellé... Mostmár kívülről massziroztam punciját, közben nyaldostam ujjaimat, aztán finoman odaérintettem ajkaihoz, hogy ő is megízlelhesse, szinte szopta az ujjaimat, látszott rajta, hogy a gyönyörtől nincs magánál. Felálltam és éreztem hogy ki kell szabadítanom ágaskodó farkamat, különben a gatyámba élvezek el. Levettem hát a pólómat és a farmert, így egy szál boxerben térdeltem lábai elé. Óvatosan lehúztam róla tangáját. Hányszor de hányszor eljátszadoztam ilyen gondolatokkal és most megtörténik..
Szinte azonnal széttárta lábait, és elémtárult gyönyörű puncija.. Azonnal belekezdtem, tudtam ösztönösen mi a dolgom. Először szép lassan, körkörös mozdulatokkal futtattam végig nyelvem izzó pináján, aztán egyre vadabbul kezdtem el nyalni. A csiklója már kezdett megduzzadni, és az egész punci csillogott. Kezdetben csak a csiklóját izgattam, majd ahogy kezdett egyre hangosabban zihálni, bevezettem a nyelvemet a lukba is. Úgy éreztem itt az ideje, hogy elélveztessem, ezért visszatértem a csikló izgatásához, miközben óvatosan bedugtam a középső ujjamat a lukba. Egy pillanatig mozdulatlan maradtam, majd apró mozdulatokkal a nyalás közben megujjaztam Erikát. Ahogy egyre hevesebben toltam be és húztam ki az ujjamat, úgy ő is egyre hangosabban kezdett nyöszörögni. Egy halk cssss hagyta el a számat, tudatván vele hogy még kilencen vannak rajtunk kívül a szobában, de nagyon nem érdekelte, teljesen átadta magát a gyönyörnek.
Talán öt perce izgathattam így, mikor erősen belemarkolt a hajamba, a combjaival pedig összeszorította a fejemet. Tudtam, hogy most ért el a csúcsra. Fél percig tartott a combjai fogságában, csak utána engedett az örömgörcs a testéből. Apró szuszogásokká csendesedett a légzése, majd pár pillanat múlva kinyitotta a szemeit, és rám nézett. Láttam az örömteli csillogást a szemében. Ekkor izzó fájdalmat éreztem magamon.. nagyon közel voltam hogy elmenjek, szinte vissza kellett tartanom.
– Gyere ide.. – suttogta. Felálltam a lábai elől és odatérdeltem hozzá. Nem hagyta hogy lefeküdjek, hanem szinte azonnal kiszabadította farkamat a boxerből és elkezdte szopni teljes erőből. Ekkor teljesen belémbújt az ördög... éreztem hogy pillanatokon belül tele fogom pumpálni a száját, anélkül hogy ő tudna róla, de nem szóltam neki. Nem telt el egy fél pillanat és már éreztem hogy telespriccelem a száját. Ekkor próbálta elhúzni a fejét, de ahelyett hogy elengedtem volna, megfogtam a fejét, így muszáj volt lenyelnie minden cseppet.. Ekkor eszméltem fel hogy mit tettem, de ő csak mosolgott rám kaján vigyorral az arcán. Ekkor megcsókoltam. Gondoltam pihenünk egy kicsit a folytatás előtt, így magunkra húztuk a takarót, és simogattuk egymást. Ekkor viszont nyílt az ajtó. Nagyon megijedtem hogy ha valaki elkap itt engem, meztelenül mi fog történni... De óriási szerencsém volt. Gábor volt az. Eleresztett egy kacsintást felém és odasettenkedett Ildihez... felébresztette, és elkezdték kényeztetni egymást. Egymás után dobálták le ruháikat, nem érdekelte őket hogy mi is itt vagyunk velük szemben, egymással voltak elfoglalva. Ildikó teste és formás feneke, és az a tudat hogy mellettem is egy tüzes vadmacska fekszik ismételten felizgatott, és jeleztem Erikának hogy folytathatjuk. Kibújtam a takaró alól és odatérdeltem az ágy szélére az arcához. Tudta mi a dolga. Azonnal bekapta méretesnek nem mondható de elég vastag szerszámomat és szépen lassan szopni kezdte, közben bal kezével golyóimat morzsolgatta. Önkéntelenül is mormogtam.. mmmm ez nagyon jó.. tényleg istenien csinálta.
Egyre vadabbul, mintha mindig csak erre vágyott volna, körbenyalogatta a makkom, közben ütemesen verte a farkamat. Szóltam, hagyja abba, majd ismét odatérdeltem lábaihoz. Nem volt sok választásunk a pózok terén, így háton feküdt én pedig becsúsztattam szerszámom szűk kis puncijába.. Ennél felemelőbb érzés nincs a világon, gondoltam magamban, aztán szép lassú mozdulatokkal kezdtem el dugni. Pici, apró sikongatásai diktálták az iramot, hol lassúbb, hol gyorsabb tempót kívánt. Ekkor meghallottam egy kislányos hangot... Ildike volt az... hátranéztem és láttam ahogy Gábor nekidönti a falnak az ágy végében és hátulról dugja erőteljesen minden erővel. Feleszméltem és Erikával pózt váltottunk. Hátra feküdtem és belémült, hagytam hogy ő dolgozzon rajtam, minden tudását bevetette, gyengédes lehajolt és megcsókolt... imádtam azt a csókos száját, harapdáltam az ajkait, közben csípője dolgozott rajtam. Hallottam hogy Ildi egyre hangosabb, de Gábor elejét vette a dolgoknak, egyre keményebben kezdte el kefélni, hátrahúzta a hajánál fogva és betapasztotta a száját jobb kezével, Ildi sikongatásai még így is hallatszottak, szinte sírt... Közben Erika is elfelejtette hogy mi a szabály, tudtam hogy közel van a csúcshoz, felemeltem a fenekét, és könnyed mozdulatokkal dolgoztam izzó puncijában... láttam rajta hogy mindjárt itt a vég, ezért a
G
alf
áb
alf
or
alf
alf
l
ellesett techikával a szájára tapasztottam tenyerem, így nem tudott kiabálni. Egy pillanat múlva összeroskadva hullott mellemre, teste vonaglott a gyönyörtől, éreztem hogy puncijának forró nedve patakokban folyik alattunk. Tudtam hogy nekem sem kell már sok, Erika lejjebb mászott, megfogta duzzadó farkamat és amilyen gyorsan csak lehet elkezdte verni. Ekkor Gáborra néztem, ott állt az ágyon Ildi térden előtte és szó szerint szopatta Ildikét, haját csurkába fogta, gyors mozdulatokkal elkezdte baszni a száját... Ez volt az a pont ahol éreztem hogy azonnal eldurranok, de Erika is tudta ezt és hagyta hogy ismét a szájába élvezzek...
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
jó érzés volt... Visszamászott hozzám, megcsókolt, és egymás cirógatásának közepette néztük végig ahogy Gábor ráverte Ildi gyönyörű arcára, aztán Ildi szépen, minden cseppet lenyalogatott az arcáról és ujjairól.. Még elvoltunk így egy darabig, egymást nézve, ahogy kényeztetjük a másikat... Soha nem felejtem el ezt az éjszakát.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.4 pont (108 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. november 17. 11:31
#14
Nem pont Zánka, nem úttörő tábor, de valami hasonló.
1
v
vasas62
2023. június 23. 14:21
#13
Ó azok a régi sex táborok.
1
Andreas6
2018. január 21. 09:08
#12
Sajnos, az én életemből Zánka kimaradt.
1
t
t.555
2017. szeptember 3. 07:32
#11
Tetszett ez a zánkai történet!
1
vakon53
2016. március 25. 22:36
#9
Nagyonjó.
1
L
Liwz_13
2014. szeptember 30. 14:07
#8
Ez nem semmi, nagyon jól megirt sztori 🙂 gyanítom hogy igaz.
1
l
listike
2014. szeptember 28. 18:04
#7
Jó volt.
1
a
A57L
2014. május 19. 05:53
#6
Jó történet.
1
Chockolate Starfish
2008. november 20. 12:00
#5
Igen, ott volt a nyári épületekben :D Ha lesz kedv, akkor folytatom az írásokat :)
1
eRR
2008. szeptember 22. 16:24
#4
Hali.ez a nyári épületekben volt? :D voltam Zánkán nem egyszer, csak azért kérdem :)
1
max
2008. szeptember 13. 00:39
#3
Na, azért nem ez volt az első:)
1
xy
2008. szeptember 12. 23:56
#2
Nagyon jó! Ha van még más történet szívesen fogadjuk!
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1