Kemény hétvége

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.97 pont (223 szavazat)
Megjelenés: 2008. szeptember 10.
Hossz: 8 261 karakter
Elolvasva: 65 723 alkalommal
Az itt leírt történet néhány hónappal ezelőtt történt meg velünk.
Mi egy 33 és 37 éves pár vagyunk, egy gyerekkel. A feleségemmel 14 éve élünk boldog házasságban, neki én voltam az első férfi az életében.
Kimondottan szép arcú, barna rövid hajú, szülés után is csodálatos alakkal rendelkezik a kedvesem. Formás kerek popsija, szép kerek cicijei, hosszú gyönyörű lába van. Szeret szexisen öltözködni, én kimondottan kedvelem ha miniben van, és tűsarkú cipőben mert az remekül kihangsúlyozza lábait. Szégyenlősnek nem nevezhető, strandon sokszor monokinizik, és szereti a tangát. Kedveli, ha a férfiak megnézik, sőt csorgatják a nyálukat. Bevallom nekem is jólesik. A szexben bevállalós, sok mindent kipróbáltunk már mindkettőnk örömére.
Egyik hétvégén elmentünk kettesben egy kicsi kikapcsolódni egy másik városba. Gondoltuk lazítunk egy nagyot, ránk is fért már. A panzióban ahol kivettünk egy szobát rajtunk kívül nem volt vendég. Azt mondta a tulaj, hogy egy szobába vár még vendégeket, mi pedig nyugodtan használhatunk mindent, volt jacuzzi, és szauna is.
Felmentünk a szobánkba, hogy átötözzünk a fürdéshez. Amikor Erika levetkőzött akkor láttam, hogy a puncija ki van borotválva, csak egy vékony kis csíkot hagyott meg. Nagyon begerjedtem.
– Várj még egy kicsit, előbb lazuljunk, iszogassunk, egész este úgyis szeretkezni fogunk. /Milyen igaza lett! /
Ittunk a minibárból
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
, és
s
alf
ör
alf
t
. Magára tekert egy törölközőt, és lesétáltuk az alsó szintre, ahol egy kb. 2x2 – es
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdő
, egy szauna és 5 – 6 nyugágy volt. Mindjárt ledobta a törölközőt, és meztelenül bement a jacuzziba. Nagyon izgató volt a meztelensége, és izgalmas volt, hogy bármikor bejöhetnek. Én is ledobtam a fürdőgatyát, és utánamentem. A kellemes pezsgés és az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
hatására pillanatok múlva már csókolóztunk, és nemsokára ráült a merev farkamra. Szuper érzés volt. Popsiját és a hátát simogattam, nem kellet nagyon mozogni, kedvesem a hüvelyizmával dolgozott. Így voltunk néhány perce már, amikor kinyílt az ajtó, és két magas kisportolt férfi jött be a fürdőbe.
– Jó estét. – köszöntek
– Estét – válaszoltam kicsit zavartan.
– Nem zavarunk? – kérdezte az egyik hamis mosollyal
– Nem gondoltuk, hogy mások is lesznek, de hát a medence mindenkié.
– Ami benne van az is?
– Ami bennem van az most csak az enyém – mondta a feleségem mosolyogva.
Kialakult hamar egy kölcsönös szimpátia. Bemutatkoztak a medence széléről, mi közben abbahagytuk amit eddig csináltunk, és ültünk a vízben, hagytuk, hogy a vízsugarak maszírozzanak minket. Az egyiket Rolandnak, a másikukat Péternek hívták, és átutazóban voltak, csak egy éjszakára szálltak meg itt. Kb. 30 évesek lehettek.
– Mi a véleményetek elférünk egy kis áztatásra mi is? – kérdezte a magasabbik, Roland.
– Persze, csak ne túl sok ruhában gyertek be – válaszolta kajánul a kis feleségem gyanús csillogással a szemében. Erre mindketten ledobták a fürdőnadrágjukat.
Húú – mondta halkan a kedvesem, amikor meglátta a két férfi méretes szerszámát.
Bejöttek gyorsan a vízbe, és elkezdtünk beszélgetni. Kb 10 perc múlva már sok minden általános dolgot megtudtunk új ismerőseinkről. Feleségem azt mondta, hogy ő kimenne egy kicsit, mert inna valamit. Kiment a lépcsőn, majd lehajolt a törölközőért, formás popsiját felénk fordította, lehetett látni punciját, amiben nemrég bennt járt a farkam. Tudtam, hogy direkt csinálja, a két új ismerősünk pedig elakadt lélegzettel csodálták a hibátlan testet. Nekem a helyzettől erekcióm lett, de a két fiú sem lehetett közömbös, hiszen láttam, hogy a vízben maszírozzák magukat. 1 – 2 perc általános beszélgetés után gyorsan kimásztam, magam köré csavart törölközővel a feleségem után mentem. Addigra megivott egy pohár
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
, szájon csókolt és azt mondta:
– Annyira jól érzem magam. Nem haragszol?
– Dehogyis. Tudod hogy én annak örülök, ha te jól vagy.
– Nem vagy féltékeny, hogy ott vagyok meztelenül a fiúk között?
– Addig menj el, amíg jónak látod.
– Tudod, hogy csak téged szeretlek, de ez most olyan izgi helyzet. Ezek annyira jó pasik.
– Mindjárt féltékeny leszek.
– Pedig nem kell!
– Engedjük el magunkat, szórakozzunk ezen a hétvégén – válaszoltam.
– Szeretlek – mondta mosolyogva szájoncsókolt és visszament a vízbe.
Én kimentem a büféhez, hogy kérjek valamit inni. Pár perc múlva amikor visszaértem az ajtóból belestem feleségem a két srác között ült a jacuzziban, és nevettek valamin. Izgató volt számomra is a szitu, hogy ott ül meztelenül két felizgult fiatalember között, és a keze – gondolom – a víz alatt valamikbe kapaszkodik. A két új ismerősünk sem tétlenkedett, feltérképezték a kezükkel kedvesem testét. Beléptem.
– Képzeld szívem most mondták az új barátaink, hogy már hónapok óta nem voltak nővel, mert annyit kellett dolgozniuk, hogy nem jutott rá idő. Szegények. Arra gondoltam, hogy valamilyen módon segíteni kellene nekik.
– Remélem nem tőlem várjátok a segítséget? – kérdeztem mosolyogva
– Semmiképpen – nevetett Péter – de ezt a csodálatos asszonyt el tudnánk viselni.
Bemásztam én is a vízbe, pont szembe a feleségemmel. Innen már jól láttam, hogy mindkét kezével a két srác farkát simogatta.
– Ezek szegények nagyon el voltak hanyagolva, most egy kicsit megbabusgatom őket.
Majd fogta magát, és szembefordult Rolanddal, és ráült. Egyet sóhajtott, látni pontosan nem lehetett, de biztosan egyből magába fogadta a merev hímesszőt. Nem mozdultak nagyokat, a vizes hajába túrt, és így voltak egy kis ideig. A következő pillanatban átülr a másik srác ölébe, az ő farkát is befogadta. Néhány mozdulat után róla is leszállt.
– Most kaphattatok egy kis ízelítőt, folytassuk a nyugágyakon.
Kimentünk a vízből. Kicsit megtörölköztünk. Most láttam igazából, hogy mekkora farkuk van a srácoknak. Péteré inkább vastag, de szép termetes, Rolandé viszont kimondottan nagy volt. Szegény feleségem puncija mit fog hozzá szólni? Erika lehajolt és a szájába vette Roland méretes faszát. Elkezdte szopni, miközben a kezeivel simogatta. Én már tudtam, hogy remek a technikája, kiválóan csinálta amit most megtapasztalhatott a fiú is. Közben Péter mögé állt, és a
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
punciba hátulról behatolt. A feleségem karcsú derekát fogta, és elkezdte hátulról baszni. Annyira nedves lehetett, hogy egyből eltűnt benne a nagy farok, és lendületesen dugta őt hátulról. Kevés idő kellett, hogy a fiú elélvezzen, és beleürítse Erikába a teljes tartalmát. Kihúzta a félig merev farkát, és átadta a helyét. Pár pillanat múlva már én basztam hátulról. Soha nem éreztem ilyen nedvesnek és forrónak a punciját, nekem sem kellett sok, hogy telepumpáljam. A drágaságom ekkor élvezett el másodszor, remegett a teste. Roland még visszavolt. Leült a fiú a nyugágyra, hatalmas farka mereven állt, megfogta feleségem kezét, odafordította magával szembe. Erika rátérdelt a nyugágyra a srác fölé, fogta a hatalmas faszt, és lassan beigazította magának, majd elkezdett beleereszkedni. Simán félig becsusszant a nedves résbe, majd elkezdett föl – le mozogni rajta, és nagyokat sóhajtott. Csodáltam, hogy mennyire élvezi, milyen hamar újra izgalomba jön. Pár mozdulat után teljesen beleült, és hatalmas kéj öntötte el. Soha nem tapasztalt mélységekben volt benne egy fasz. Roland közben a melleit maszírozta, finoman nyalogatta és harapdálta és a derekánál fogva irányította a mozgást. Erika ráborult, és szenvedélyesen csókolta a száját miközben ki tudja hányadik orgazmusát élte át.
– Nagyon jó! – sikította a feleségem. A fiú is elkezdet élvezni hatalmasakat nyögve pumpálta feleségem puncijába a magvát.
A látottak hatására az én farkam ismét izgalmi állapotba került, és ahogy elnéztem Péter sem reagált másképpen. Két oldalt melléjük álltunk, és feleségem még mindig benne ülve Roland farkában elkezdte simogatni, és felváltva szopni a mi faszunkat. Ettől megint hamar izgalomba jött ő is, és lassan kiszállt az addigra már félig lankadt, de így is tekintélyes szerszámból.
Amikor leszállt róla, a combja belső falán folyt végig a rengeteg anyag, amit hárman töltöttünk bele.. Asszonykám lefeküdt a nyugágyra, szinte remegett az átélt izgalmaktól.
– Hoztok nekem egy kis innivalót, mielőtt lemosakodnék az első menet után? Mert remélem nem gondoljátok, hogy ennyivel megúsztátok ezt a hétvégét? Szerintem még bőven van bennetek tartalék. Én bírni fogom, csak ti bírjátok szuflával.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.97 pont (223 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. november 21. 10:42
#18
Jó sztori, de nekem hiányzik egy kis cicidajka, no meg egy - két popó belső fehérre festés!
1
én55
2023. november 11. 23:35
#17
Na egy ilyen asszony, nem semmi.
1
v
vasas62
2023. június 23. 13:58
#16
Izzik a pina.
1
z
zoltan611230
2020. december 29. 05:41
#15
Jó kis feleség.
1
feherkalman1
2016. december 6. 17:58
#13
Ez tetszett! A csajod alaposan meg lett kefélve. Szívesen találkoznák veletek én is.
1
a
A57L
2013. december 7. 06:33
#12
Elég jó.
1
shyguy
2009. november 14. 10:44
#9
Bár nekem is ilyen bevállalós feleségem lenne
1
joc
2009. április 20. 01:23
#8
Nagyon izgalmas történet, kíváncsi vagyok hogyan folytatódott a hétvége. Teljesen begerjedtem, remélem a feleséged megkapta amire vágyott...Nálam is 10-es!
1
tomikj
2008. szeptember 15. 11:30
#7
Nagyon jó történet tetszett nekünk!Mi is szívesen benne lennénk egy ilyen kalandos hétvégében!! köszi érte!! 10 pont!!
1
harmadik33
2008. szeptember 13. 08:50
#6
Nagyon jó teljesen felizgultam ,ilyen történeteket reggeltöl estig tudnék olvasni! Irjátok a folytatást! Légyszi!!!
1
simivet73
2008. szeptember 12. 22:05
#5
jujjj ez nagyon jó hasonlót szeretnék én is sokat fantáziálok ilyenröl!!
1
loránt
2008. szeptember 10. 21:28
#4
Várom a folytatást!
1
attika
2008. szeptember 10. 17:27
#3
Szuper! Mintha csak saját magunkat látnám. an folyttá?
Mégegyszer gratulálunk!
1
shyguy
2008. szeptember 10. 14:49
#2
10 pontos :)
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1