A+ A-

Luca ismét

Azóta az este óta nem találkoztunk, és már két hét telt el. Nagyon hiányzott, nem telt el úgy egy óra, hogy egyszer ne gondoltam volna rá. Fogalmam sem volt róla, mit érzek, és mit szabad éreznem. Csak egy dolgot tudtam, hogy vágyom a lányra, a hajának illatára, a csókjának ízére, vagy csak az egyszerű közelségére.
Reménykedve mentem be a munkahelyemre, tudtam jól, ma Ő is dolgozni fog. Az elmúlt egy hétben szabadságon volt az Álomlány, az azt megelőző héten pedig én nyaraltam vidéken. Mint már hónapok óta, ma is egy fél órával korábban értem be a melóhelyre így volt időm átmenni hozzá a szomszédos boltba. Mikor megláttam, nem tudtam és nem is akartam megszólalni. Luca épp a kirakatot nyitotta ki, hosszú kék szoknyában állt a rácsok előtti párkányon, és a felső zárral bajlódott. A szél meglengette az egyébként nem bő szabású szoknyáját, így láthatóvá váltak a térdei is. Csak álltam ott, és néztem, és teljesen belefeledkeztem a látványba.
- Jaj, bolond, ahelyett, hogy ilyen feltűnően bámulnád a lábaimat, inkább segíts nekem kinyitni ezt a vacak rácsot!
- Ő... igen, persze, azonnal. - Lányos zavaromban hírtelen nem is tudtam mást kinyögni, odaléptem a hozzá, a kezét nyújtotta felém, és lesegítettem a kirakatból.
Hamar felpattantam, és gyorsan kinyitottam a rácsokat. Mikor leugrottam mellé, az azonnal egy puszit nyomot az arcomra.
- Tetszenek neked a lábaim? Múltkorában több időt töltöttél el közöttük, mint amennyit velük foglalkoztál.
- Nagyon szépek a lábaid, de nem őket néztem, nemcsak őket. - A kezeim szép lassan megérintették a csípőjét, és lecsúsztak a combjára, elkezdtem simogatni a lábait.
- Ne, ne itt, gyere be, ne az utcán az ilyet te őrült!! Bementünk az üzlethelyiségbe, és azonnal nekiestem. Sietve szedtem a levegőt, átöleltem, és ajkaimmal az ajkait kerestem. Kicsit ellenkezett, csakhogy jobban felizgasson, majd engedett, és visszacsókolt. Megőrültem tényleg, mint ahogyan azt ő feltételezte korábban. A pultnak nyomtam, és csókoltam őt. Az arcát, a nyakát, a blúzán keresztül simogattam a melleit. Megfogtam a fenekét, megemeltem és a pultra ültettem. Nem érdekelt semmi csak érezni akartam őt, és nemcsak kívülről, de nemcsak a testemmel. Tudtam, hogy szeretem, és nagyon kívántam. Simogatni kezdtem a combját, a lábai közé álltam, így kénytelen ő volt kicsit szétnyitni terpeszteni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 25. kedd 07:29
Jó.
#2 papi 2013. 11. 17. vasárnap 20:21
Nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 09. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?