A+ A-

Anita szülinapja 3. rész

Elmentünk tusolni, ami alatt nem maradhatott ki egypár simogatás, amely a leginkább strapált érzékeny testrészeinket érintette. Leültünk a hallban, kértünk egy italt, ugymint vodka tonikot és egyéb nyalánkságot.
Isabell teljesen gátlástalanul anyszült meztelenül ült a kanapéra közénk. Lassan szállingóztak a többi szobából is a vendégek. A büfé asztal finomságait gyorsan tüntették el az éhes szájak. (Valamikor régen volt egy filmcím: A nagy érzelmektöl jókat lehet zabálni)
Anitámhoz hasonlóan a többi hölgy is kipirult arccal, duzzadt szájjal (és duzzadt egyébbel is) ült az asztalkák köré. Anita elöször tangába és topba öltözve ült le, de látva Isabell alulöltözöttségét a felsörészt ledobta, közszemlére téve pompás cickóit.
Isabell éhes macska tekintettel nézegette kedvesemet, majd midkettöjük által kb. egyforma angolsággal elkezdtek beszélgetni. Kissé késöbb Isabell áthívta Anitát a bárpulthoz egy italra.?n a mellettem ülö pár hölgytagjával beszélgettem éppen Magyarországról. Mindenkinek teszett ugyanis hogy idegen orszából jöttünk hozzájuk ismerkedni.
Egyszer csak átnéztem a bárhoz és fennakadt a szemem is. Kedvesem és Isabella gyengéden simogatták egymást. Anita tenyerében tartva Isabell asszonyos mellét masszírozta, mig másik kezét a combján tartotta, addig Isabell Anita combjának belsö oldalát simogatta egészen a csipkés tangáig. Mindeközben egymás szemébe voltak veszve. Rögtön felizgultam és az ismerös feszültséget a farkamban.
Isabell felállt kézenfogta Anitát és elindult a szobák felé. Angyalkám a vállán keresztül rám nézett és szemöldökével intett-gyere. Ahogy indulnék látom ám, hogy a két korábbi "játszótársunk" is felemelkedik ültéböl.
- Várjatok, adjatok nekünk tíz percet aztán jöhettek ti is. Engedelmesen visszaültek.
Ahogy beértem a szobába rögtön a szemembe tünt egy égnek meredö fomás segg, mögötte Anitám szöke fejét láttam átszellemült arccal, kétoldalt pedig felhúzott lábait.
Ugy látszik Isabell nem veszetegette az idöt, hanem ledöntötte és most már százas nyelvcspással ostromolta kedvesem rózsaszín punciját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sikamika 2015. 12. 4. péntek 15:15
nagyon joh kis kaland...
#3 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:40
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:16
Fantasztikus nyes nyes
#1 Törté-Net 2008. 09. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?