A+ A-

Zongorajáték

Ezek az én ujjaim, hosszúak és karcsúak. Állandóan azt mondják nekem, hogy zongoráznom kellene, az egész élet egy nagy zongorajáték. Miért nem játszol Te is egy remek darabot?
És íme, az én hosszú ujjaim most az arcodhoz és homlokodhoz érnek gyengéden, halántékodat simítják végig, ujjhegyeim most orcádon futottak lefelé akár a könnycseppek, tovább haladnak és az álladnál állnak meg, ujjaim óvatosan megemelik a törékeny állad, fejed visszabillen, és szemeiddel keresed az enyémet, gyönyörű orcádat elborítja a pír és a szenvedély.
Vágysz rám, szerelmem. Az én vágyam csak annyi, hogy érinthesselek drágám. Teszem is.
Elérem a ruhád szegélyét, kezemet becsúsztatom a combjaid közé, meglepődsz izgalmadon.
Közelebb húzlak magamhoz és hallom gyorsuló légzésed, előre billen a fejed. Lélegzeted közvetlen a fülemben érzem, ez felgyorsítja az én lélegzetem is amely folyamatosan gyorsul miközben a kezemet a bugyid alá préselem és megszorítalak.
A bugyid már nedves, drágám, sőt most már kezd folyamatosan csordogálni, kezeim és ujjaim már ragacsosak a nedveidtől.
Így most csak egyetlen ujjammal, játszom néhány hangot, a mutató ujjammal körbe futok a bugyidnak felsőszélén. Egy ujjas futamot játszok bugyid vonalán a hasadtól a hátad közepéig és vissza.
Vigyázva elhúzom hasadnál a bugyid szélét és óvatosan besiklik az ujjam a bugyid alá megérintve dombjaidat, duzzadt ajkaidat akarom elérni. Egyre mélyebbre hatolnak ujjaim, lélegzeted ismét egyre szaporább lesz. Ajkaid alig egy centire vannak a fülemtől, hallom a lágy nyöszörgésed amint az ujjam elmerül a szétnyíló ajkaid között a meleg csatakos öled rejtekében, drágám, nagyon forró az öled és folyamatosan árasztja nedveit, kihúzom az ujjam és csak az ajkaidat széttárva csak a bejáratod finom húsát simogatom csiklódon körözve.
Mindened megkeményedik érzem ragacsosak leszünk mindketten, ajkaidat folyamatosan hagyják el a feltörő orgazmusod kiáltásai.
Elmosolyodom, és arra gondolok, miközben dorombolásodat hallgatom, hogy nem zongorán, hanem a Te orgazmusodon játszom művészien.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.9 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:23
Ez nulla.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?