A+ A-

A nyeremény 5. rész - Az új munka

A fotózás előtt ideges voltam kicsit, a gyomromban ott volt a gombóc, de nem azért mert pornófotózásra készültem ( akkoriban még nem is ismertem ezt a szót ), csak egyszerűen nem szerettem volna csalódást okozni.
Dasha-val tornamezbe bújtunk így pózoltunk az első menetben. Barátnőm tornász lehetett, mert különleges dolgokat tudott művelni a testével. Én csak asszisztáltam mellette. A fürdőkádban folytattuk, ahol lezuhanyozva a mezeket, azok teljesen átlátszóvá váltak. Nekem nagyon tetszett a Dasha testére tapadó fehér mez, ami üvegszerűvé vált a víz hatására. A kád megtelt vízzel, habfürdőt öntöttünk bele, aztán bekapcsoltuk a fúvókákat, amiktől hamarosan nagy hab keletkezett. A habbal sokat hülyéskedtünk, így ez igen szórakoztató munkává vált és persze az idegességem is a múlté volt. A pancsizás után egymást szárítgattuk a nagy puha illatos törölközőkkel. Csókolóztunk egymást simogatva, és babaolajjal kenegettük egymás fiatal testét. Bőrünk csillogott, mellbimbóink ágaskodtak. A mosdókagylóra ültem, Dasha szétnyitotta lábaimat és belenyalt a puncimba, ami isteni érzés volt. Az előző napi élmények felújultak bennem, a szívem a torkomban dobogott. Dasha óvatosan feldugta nekem egy ujját, felsikkantottam, de nem a fájdalomtól, Dasha finoman mozgatta az ujját bennem és én elvesztettem a kontrolt magam felett. Barátnőm az ujját bennem hagyva a csiklómat nyalogatta tovább, ami olyan jól esett, hogy az orgazmus rám tört. Mondták, hogy folytassuk a hálóban. Én szóltam, hogy előbb pisilnem kell. Erre ők, hogy szuper, ők azt is lefényképeznék. Furcsán nézhettem, mert megkérték Dasha-t, hogy mutassa meg. Ő beült a kád túlsó oldalára szétnyitotta lábait, ujjaival széthúzta gusztusosan nagy redőit. Kisvártatva szép íves sugárban pisilt. Kicsit bizarr volta látvány, mégis vonzó. Mikor végzett én ültem a kádba, szétfeszítettem a punim és fülig érő szájjal pisiltem először közönség előtt.
A nagy ágyon én kaptam a feladatott, hogy kielégítsem Dasha-t és ez nagy örömömre szolgált. Szenvedélyesen simogattam, nyaltam, faltam a csaj minden porcikáját ujjaimat a puncijába és a popsijába is be kellett dugnom. Eszembe sem jutott, hogy esetleg kakás lehet az ujjam, minden természetesnek tűnt, csak az volt a lényeg, hogy élvezet okozzak neki. Dasha sem fogta vissza magát, sóhajtozott, nyögdécselt hangosan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 08:30
10P
#4 listike 2014. 12. 30. kedd 18:57
Jó.
#3 A57L 2014. 04. 10. csütörtök 05:44
Jó az újabb rész is.
#2 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:13
a kérésnek eleget kell tenni
#1 Törté-Net 2008. 08. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?