A+ A-

Kingával a ballagáson

A 10. osztály végére nagyon jól összebarátkoztam egy kedves lány osztálytársammal, aki szintén ebbe az évbe jött ide tanulni, akárcsak én... Az ő neve Kinga, egy alacsony termetű szőke hajú és kékeszöld szemű lány. Először még észre se vettem hogy milyen jó testi adottságai vannak, csak a 11. szalagavatóján, amikor egy kivágott fehér csipkés blúz volt rajta, amibe nagyon jó volt a belátás a gyönyörű formás melleire, és egy feszülő fekete mini szoknya, ami nem éppen ünnepélyes alkalmakra való. Ekkor teljesen elcsábított, gondoltam hogy azon nyomban leteperem, de sajnos türtőztetni kellet magam ott a több száz ember előtt. Nos szépen lassan teltek a hónapok és én egyre jobban kívántam...
Május 31 - én elérkezett a várva várt ballagás és felmerült bennem az a gondolat, hogy már nem valószínű, hogy Kingával valami is legyen. Az ünnepség előtt sokat beszélgettünk, hogy ki mit fog csinálni a nyáron és én megemlítettem neki, hogy elmehetnénk meginni valamit, amíg nem kezdődik a tanévzáró, de mihelyst kimondtam, rögtön elkezdett felhangzani a himnusz és ő a fülembe súgta, hogy "majd utána".
Amikor vége lett a ballagásnak épp a végzős haverjaimmal beszélgettem, amikor is odajött hozzám Kinga és megkérdezte, hogy mi is lesz azzal a meginna valamit dologgal. Én rögtön rávágtam, hogy menjünk, és csak annyit mondtam a haveroknak, hogy szevasztok és rögtön el is húztam Kingával. Úton az iskolából megemlítette, hogy neki haza kell menni átöltözni. Mivel nem lakik messze felmentünk, ő pedig behívott a szobájába, azt kérdezte, hogy előre hozhatnánk - e azt a meginni dolgot itt náluk, én meg csak annyit mondtam, hogy nyugodtan. Kiment az innivalóért, én meg egyedül maradtam a szobájában, ahol szép rend volt, de egyszer csak megláttam az egyik szék karján egy rózsaszín tangát. Gondoltam szétnézek jobban és kihúztam az éjjeli szekrényének a fiókját, amibe ott volt egy nőimagazin, de amikor felemeltem egy csomag kibontatlan férfi óvszert találtam alatta. Gyorsan becsuktam a fiókot, mert hallottam a lépteit a lépcsőn felfele jövet. Amikor benyitott a szobába nagy meglepetésemre egy üveg likőr volt nála, két nagy pohár és egy literes üdítő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 5. csütörtök 07:08
Vakon53! A fikázás rosszindulatú lehúzása egy jó alkotásnak. Itt egy gyenge irományról van szó, ami pontosan azt kapta, amit megérdemelt. Ez nem fikázás, hanem jogos kritika.
#4 vakon53 2016. 02. 17. szerda 17:05
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#3 listike 2014. 04. 7. hétfő 05:54
Nagyon gyenge.
#2 Andreas 2008. 08. 26. kedd 08:10
Hát világos! A szűzlány elcsábítja a fiút, noha a sztori alapján nem tudhatja előre, hogy az meg fogja hívni, ennek ellenére egy egész csomag óvszert tart otthon készenlétben. Már meg sem lep, hogy az első alkalommal el tud menni, ez úgy látszik, kötelező ezekben az írásokban. Nem az a baj, hogy költött, hanem az, hogy valószínűtlen.
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2008. 08. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?