A+ A-

Zoli szülinapja

Zoli szülinapja vólt és meghívtak engem is, azt mondták negy hecc lesz, mert egy tök idegen csajt megkértek jöjon el és szülinapja alkalmából jól bassza meg Zolikát.
Este felé, amikor már javában piáltunk csengetttek, Zoli mondta, hogy nyissam ki nyugottan. Ki is nyitottam és egy bomba csaj állt az ajtóba, belépett és azt kérdezte, hogy én vagyok Zoli? Hát engem is Zolinak hívnak így igent válaszoltam neki, mire elmagayráztam volna, hogy nem én vagyok a házigazda ő már szájon is csókólt és kézenfogva húzott maga után az emeleti szobába. Kicsit meg voltam lepődve, de nem tiltakoztam.
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdetem maszírózni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemeny volt, hogy már szúrt hehe. Felálítottam és a kis szűk gatyájától megszabadítottam, a tangája szorosan a seggébe vágott, micsoda segg volt!! Wow!! Nem is sokáig bírtam félrehúztam tangáját és nyalni kezdtem, majd a tangáját is lehúztam és elem tárúlt a leg csodálatosabb punci amit láttam életembe, kis rózsaszin pina, már kezdet nedvesedni a pillantásomtól is.
Elöbb a vénusz dombját csókoltam, simogattam végig, majd ujjazni kezdtem. Felfektettem az ágyra, és ő rám négykézlább úgy hogy a pinája az arcomba és a farkam a szájába, nagyon isteni volt. A pinája olyan nedves volt, hogy a pina lé az arcomra csorgott ekkor hevesebben nyaltam. A kis édes bokáival csak szorította a fejem és szopott. Olyan jó volt a forró szájába a farkamnak, a nyelvével mind körbe - körbe nyalta. Pár perc múlva az ujjam már a seggébe volt, de az ujjam az ujjaim méghozza 3 - om, amikor a harmadikat is bedugtam egy nagyot nyögott és egy nagyobbat szívott a farkamon, ekkor elvezett el a kis csaj, nekem se hiányzott sok hogy elélvezzek, de azt akarta hogy meg ne élvezzek el, a seggét felé fordította és a jól széttágúlt lyukát még jobban széthúzta és én jól belevertem a forró lüktető lyukába, tiszta ondó lett a lika, de erre benyitott az ajton az egyik ismerős csaj,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:24
Nem rossz,csak rövid.
#3 papi 2013. 08. 26. hétfő 13:07
Gyengécske
#2 pff 2002. 11. 26. kedd 23:49
lol
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?