A+ A-

It's a fine day! (avagy Hogyan vesztettem el szüzességem)

I. epizód - A KÖRET, AZ ISMERKEDÉS, ÉS AZ ELSŐ CSÓK
Én egy fiatal, szűz srác vagyok, koromat tekintve 16 múltam pár nappal. Egy nap a suliba a haverokkal gyorsan lezavartunk a büfé előtt egy amolyan "happy birthday" dolgot, amit egy padon ülős, elmélyedős dumcsizás követett. Szóba került minden, de a végére az is, ami talán a legjobban elkeserített, hogy az osztályból még csak én nem voltam lánnyal. Mondhatom, kiveséztek rendesen, még arra az "eddig csak anyád puncijával érintkeztél" dumával is előhozakodtak. Na ekkor, elhatároztam, hogy ebben a hónapban beállok a "nem szüzek" sorába. Így kezdődött el életem nőhajkurászós szakasza, amelyben semmilyen szabály nem számított. Elsőre a buszon próbáltam meg, egy szőke 15 éves csaj ült velem szemben, minden reggel a buszon, amivel a suliba mentem, az út másfél óráját a vele, való szemezéssel töltöttem el. Az első hangos kontaktusra csak egy hét után került sor amikor, egy nagyon szexi blúzt viselt, ami alatt nem volt melltartó. Mondhatom nagyon beizgítottak a busz rezgéseire himbálózó dudák, csak úgy tapadtak rá a szemeim, ezt egy öreg "hölgy" (egyébként egy vén ribanc) is megjegyezte, amolyan "ezek a mai fiatalok" beszólásával, amivel úgymond engem porig égetett az összes buszozó szemébe és, hát a csajt enyhén zavarba hozta.
Ezek után nem is mertem remélni semmit, úgy, hogy olyan, na tünés iramban megpróbáltam leszállni, pedig a suli olyan 7 megállóra volt. Elhatároztam hát, hogy majd várok egy buszt a megállóba, de ekkor megláttam, hogy a csaj is leszáll és felém tart. Na, gondoltam most leégek ezzel a megfutamodásos akciómmal és vége a nemi életemnek, mármint ebben a kerületben, de várjunk csak. Mi lenne, ha beállnék a kuka mögé (amolyan nagy konténer, amibe több csövi is cuccolni szokott), beálltam, várni akartam 5-6 percet, míg a csajszi elhúz, de nem, a csaj elment a kuka előtt, majd eltűnt, na röhögök magamba, megmentettem a becsületem, majd, amolyan szórakozósan megsimogattam a farkam (gatyán át) és oda szóltam neki, igen téged is megmentettelek. Erre valaki hátúról megfogja a vállam, és ezt mondja: "te a farkadhoz beszélsz?", hát nem a csaj volt! Ezt az égést! (gondoltam magamba) És láss csodát, a csaj témát váltott és áttért arra, hogy - hogy leégettem magam, meg őt is a buszon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 01. 2. szombat 11:49
Ez kurvára nem gruppen öcsém.

5 Pont!
#7 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:09
5P
#6 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:48
Elmegy.
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 17:39
Egymás hegyére-hátára halmozott, csöppet sem életszerű, viszont tömény túlzás.
#4 incifinci 2008. 08. 22. péntek 21:36
Az egy dolog, hogy történet a gagyi, "tini-álom" kategóriába tartozik, de a helyesírás! Bár "ka"-val kezdődik, de sajnos nem 'tartikussal, hanem 'tasztrofálissal végződik.
#3 Valaki 2008. 08. 22. péntek 20:38
ez tényleg nem gruppen de sebaj a történet kárpótol egy ekkora hibát sztem:D
#2 Pali 2008. 08. 22. péntek 10:51
Ez kurvára nem gruppen more
#1 Törté-Net 2008. 08. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?