Nagylány kalandjai 3. rész - Barátnőmmel

Szavazás átlaga: 8.28 pont (119 szavazat)
Megjelenés: 2008. augusztus 21.
Hossz: 10 162 karakter
Elolvasva: 25 501 alkalommal
Készült: 2008. július
A munkahelyről hazafelé bevásároltam mert Klári barátnőmet vártam akivel telefonon lebeszéltük, hogy nálam alszik, holnap pedig együtt intézzük el ügyeit a Városban. Ezek az ügyek nagyrészt vásárlások lesznek, mivel pihenni ugyan nagyon jól lehet falun, de hát az csak falu. Nagyon hiányzott már neki a nyüzsgés, rég kipihente a tanévet, gondolatban már a bulik és az új iskolaév foglalkoztatta.
Megjött a csaj, teljesen lebarnulva és csacsogva hurcolta be csomagjait, egy nagy táskában még szennyest is cipelt amit majd másnap otthon fog kimosni mert a víkenden nem volt gép, kézzel meg nem lehet mindent rendbe tenni. Kibeszéltük mi történt és mi nem történt velünk, azután pedig barátnőm nem bírt a kíváncsiságával és arról faggatott hogy mi volta két egyetemista fiúval. Azt már tudta, hogy akkor összefeküdtem velük, de részleteket nem mondtam neki a telefonban, ez személyesebb ügy attól. Hát most elmondtam mindent, Ő meg mosolyogva, de inkább vigyorogva hallgatta a részletes "vallomásomat". Közben én a konyhában is matattam és mikor visszamentem a nappaliba látom, hogy Klári a kezével szoknyája alatt simogatja magát, de továbbra is a részletekről faggatózott, fátyolosodó hangon kérve hogy meséljem végig a sztorit.
Elmondtam azt is, hogy másnap rossz szájízzel ébredtem, de ez gyorsan elmúlt és egyre inkább csak a gyönyör emléke van már bennem arról a délutánról. Barátnőm most már leplezetlenül maszturbált, szemét lehunyta és csípőjét mozgatva egyre hangosabban nyöszörgött. Egyik lábát átdobta a fotel karfáján, a tangáját félrehúzta és kezével simogatta teljesen borotvált szemérmét, majd klitoriszát dörzsölte egyre gyorsabban. A fotel mögé álltam és hátulról kézbe vettem a blúzból kikandikáló cicijeit, simogattam és gyúrtam azokat. Köszönöm nyöszörögte Klári, miközben felnézve rám egyre gyorsabban dolgozott punciján, majd nagyot nyögött és hangosan elélvezett, tovább simogatva meg-meg ránduló szemérmét.

Megengedtem a fürdővizet, Ő pedig kielégülten és elégedetten birtokba vette a fürdőszobát. Pancsolt és pihizett, majd a nógatására én is bemásztam mellé a habos vízbe. Megmosta a hátamat és számomra jólesően szappanozta derekamat és combjaimat, szóval kezdett melegedni a helyzet. Nem volt még szexuális kapcsolatom nővel, Róla viszont tudtam hogy van már tapasztalata mert többször célzott rá, hogy lányokkal is jól tudja érezni magát. Hagytam, hogy a melleimet is szappanozza és megmossa, de a pinusomat már én tettem tisztába. Klári felajánlotta, hogy megborotválja ágyékomat amely már kezdett sünire hajazni, mostanában nem használtam örömködésre.
A fodrászkodás a már felavatott fotelben történt, törölközőt tettem a popsim alá, lábaimat pedig széttárva a karfákra raktam, fenekemmel előrecsúsztam így Klári kényelmesen hozzáfért miden porcikámhoz. Lassan és óvatosan csinálta, újával letakarta a csiklót és apró mozdulatokkal borotválta szőrzetemet mígnem mindenhol baba simaságú lettem. Krémet tett a tenyerébe és így dörzsölte szeméremdombomat. Ez már leplezetlenül szexuális játék volt, lihegve szedtem a levegőt, felizgultam és csípőm meg-meg rándult a jóleső simogatásoktól. Barátnőm a fenekem alá tette kezeit és fejét a combjaim közé nyomva nyalni kezdte a puncimat, nyelvével fel-le mozgott a benedvesedett résemen meg-meg érintve a már ágaskodó pöckömet is. Nyöszörögtem és csípőmet riszáltam, ekkor Klári már a csiklómra akciózott, leheletfinom érintésekkel nyalta és szájába véve szívogatta felváltva érzékenységemet. Felnyögtem, végig söpört rajtam a kéj és felsikoltottam majd pedig hosszasan élveztem, nyöszörögve dobáltam alfelemet miközben hüvelyem ritmikusan rángatózott, nedveim pedig combjaimra csurrantak.
A hálóban folytattuk, hanyatt feküdt és a feneke alá kispárnát rakva széttárt combokkal
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
felém feldomborodó ágyékát. Hálás voltam az előző nagy orgazmusomért, viszonozni akartam a gyönyört, befeküdtem a felhúzott térdek közé és nyelvemmel végigsimítottam a combok belsejét. Azután már a combjai tövénél nyalakodtam és apró harapásokkal ízleltem testét, körbenyaltam a repedést utána pedig benyaltam életem első puncijába. Nyelvem csúszkált és csapkodott a csatakos résben, Klári a fejemnél fogva irányított és tanított. Ráéreztem a ritmusra, nyaltam és harapdáltam felváltva, majd pedig nyelvemet be-be dugtam a hüvelybe, onnan pedig végigszánkáztam a csiklóig. Klári felhörrent és fejemet combjai közé szorítva élvezett, miközben én tovább nyalogattam a lüktető pinát.
Bágyadtan, de kielégülten feküdtem, barátnőm megdicsért az "ügyességemért". Úgy látszik van amit ösztönösen tudunk, a gyakorlás meg majd tovább finomítja a készséget. Klári beszélt: elmondta hogy már akkor a nyaralóban fel akart jönni a szobámba, mikor hallotta maszturbálós sikolyaimat, így viszont nyugodtabb körülmények között történt meg a beavatásom. Ettől még nem lettem leszbi, Ő sem az pusztán szereti az orgazmust hozó szeretkezéseket. Főiskolás diákként feküdt le először lánnyal, a szobatársának meg Neki is férfi hiánya volt és a közös maszturbálásuk után próbálták ki egymás testét. Orgazmus az orgazmus, akár hogyan jut hozzá az ember lánya, persze akkor az igazi amikor egy kemény faszú csődör dolgozza meg a vágyódó pinát.
Megint szeretkezésbe kezdtünk, Klári a cicijeimnél kezdett és testemet nyálazva izgatóan lassan jutott el combjaimig. Felém térdelt 69-es pózban, belenyalt a punimba, a sajátját pedig arcom fölé tette. Nyaltuk egymást, kezeimmel széthúztam a felettem feszülő popsit és hosszú nyelvelésekkel dolgoztam a csiklótól a popsiig. Ő sem volt tétlen, bedugta két úját a hüvelyembe és egyre gyorsabban mozgatta bennem. Elélveztem, sikolyom az arcomra szorított puncijában halt el, azután pedig ágyékát ritmikusan a nyelvemhez-arcomhoz dörzsölve Ő élvezkedett, majd rövidesen megkapta orgazmusát.

A másnap délelőtt a belvárosban talált minket, leparkoltam és a plázában reggeliztünk, azután pedig jött a shoppingolás. Megvettünk mindent amire szükségünk volt, meg egy sor olyant is amire meg nem... Találkoztunk ismerősökkel is akikkel megosztottuk nyári élményeinket, persze azért nem mindent. Klári matt körbejártuk az ékszerboltokat is, hogy mit kérjen férjétől majd a szüli napjára. Az utcákon sütött a forróság, mi pedig egy kerthelyiségben ültünk le ebédelni ahol a terebélyes öreg fák kellemes árnyékot adtak a nyüzsgő városban.
Klári szinte folytatván az esti beszélgetést beszélt a barátaikról. Persze eddig is tudtam, hogy van állandó baráti társaságuk, de a részletekbe most avatott be barátném: három másik házaspárral szoktak programokat csinálni, bulizni sőt tavaly együtt voltak a szokásos téli síszabadságukon is. A lányok nagyjából velünk egyívásúak bár tőlünk idősebbek néhány évvel, de a csapat több lépcsőben a férfiak révén alakult, ki akik vagy együtt nőttek fel vagy pedig az iskolájuk volt közös.
Jó társaság, a hétköznapi életben is számíthatnak egymás segítségére és támogatására. A nők persze időnként kavarnak a pletykákkal, de ezen inkább szórakoznak mintsem haragszanak. Alkalmanként együtt buliznak valamelyik családnál és ugyan ezek az összejövetelek nem gruppenpartik, de nem is kezelik tabuként a párcserés szexet. A lányok is tisztában vannak vele, hogy párjuk sem monogám és megpróbálják hogy valamennyien ebben a biztonságosan zárt körben találják meg kielégülésüket. Homályosan beszélt már erről régebben is nekem Klári, de akkor persze nem mondott konkrétumokat. Most azért mesélt erről, hogyha van hozzá kedvem akkor meghívat a következő bulira engemet is, főleg a fiúk szívesen vennének egy új tagot. Hát erre függőben hagytam a választ és az ebéd további részében már prózaibb témák voltak terítéken. Viháncoltunk még egy darabig – egyébként a délelőttünk is fergeteges jókedvvel telt-, és hazafuvaroztam Klárit a lakására a szennyes táskájával együtt. Rögtön megtömte a mosógépet, estére várta Zolit és addigra a lakást is rendbe akarta tenni meg vacsorát is kellett csinálnia.
Néztem, ahogy a virágokat locsolja a félhomályos szobában és megsajdult a testem a vágytól, őrületesen felizgultam és kielégülésre vágytam. Hátulról átöleltem a csajt majd erősen magamhoz szorítva a nyakába smároltam. Klári megfordult és rögtön tisztában volt a helyzettel: megcsókolt majd szó nélkül elindult a hálószobába, menetközben kibújt a ruhájából és hanyatt fekve az ágyra lerúgta magáról bugyiját. Ilyen gyorsan még soha nem vetkőztem, rászabadultam a megkívánt női testre és felindultságtól nyöszörögve nyaltam, haraptam, simogattam, gyúrtam, csókoltam a lányt. Egész napos izzadságban fürdő és verejtékező testünk összefeszült, combjainkkal egyre gyorsabb ritmusban dolgoztuk meg egymás ágyékát-szemérmét. Tenyerembe szorítottam az alattam nyöszörgő szuka telt mellét, Ő pedig felváltva vette szájába a cicijeimet és nyalta a meredező bimbiket. Nyöszörögtem, éreztem a felém rohanó gyönyört, azután amikor egyszerre harapott bele a mellembe és markolta meg a fenekemet akkor hangosan jajgatva elélveztem. A combommal tovább keféltem a punciját, Ő pedig egyre hangosabban nyöszörgött és ágyékát vadul dörzsölte a puncilétől már csuszamos bőrömhöz. Azután felhörrent és csípőjét felrántva nyögdécselve élvezett, miközben nyelvemmel keményen csókolva kotortam a most már saját orgazmusától is remegő szuka arcát és száját.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.28 pont (119 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 20. 16:16
#13
Nekem ez a rész nem jött be.
1
v
vasas62
2023. június 22. 12:26
#12
Megszerették egymást.
1
z
zoltan611230
2020. december 25. 09:49
#11
Szerintem is nagyon izgis.
1
Bizse42
2019. május 8. 23:36
#10
Egy nagyon szép izgis első "találkozás" élményét éreztem át amit a "nők" tudnak, csak nyújtani egymásnak....
1
t
t.555
2017. szeptember 10. 00:27
#9
Fel lehet izgulni!
1
h
hombre
2014. június 17. 10:13
#6
egész jó kis történet
1
zsuzsika
2014. június 10. 10:44
#5
Jó.
1
a
A57L
2014. április 20. 08:38
#4
Csatlakozom nagyon izgató írás.
1
papi2007
2013. szeptember 12. 15:33
#3
fel izgultam nagyon
1
genius33
2013. január 30. 08:02
#2
Nagyon izgató! 🙂
1
T
Törté-Net
2008. augusztus 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1