A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 3. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Pár nap múlva magunk voltunk otthon csupán, gyerekek, és a Franz kezdte minden módon faggatni a Lorenzet, tudja, na, mondja meg, tudja - e, hogyan lesz a gyerek. "Eszik, isszák, basszák?", kérdezte nagy szellemesen. Mire Lorenz így kérdezett vissza: "Te talán tudod?" Franz meg én, összenézve, csak nevettünk, de nem hagytuk annyiban, előkotortam Franz kis fütyijét a slicce kitárásával, és kezdtem a nudligyúrást. Lorenz csak nézte ügyes ujjaimat, míg közben Franz ott matatott a lábam közt, "résen volt", ahogy álszentül mondják. És jól látta a Lorenz, hogy valahogy én ezt élvezem, hát jó, gondolhatta, és így hevertünk végig kettesben az ágyon. Kezdtük "gyártani", amit az Annától meg a Ferdltől tanultunk. Ameddig ment; amennyire ment. Lorenz csak nézte. Hogy "kész voltunk", minden átmenet nélkül Lorenz sliccét kezdtem munkába venni.
- "Gyere már, hallod", - mondtam, - "mutasd meg, mit ér a faszod... "
Ellökött. Azt mondta:
- "Rég jobban tudom, mint ti, hogy mi a baszás. De az ember a testvérét nem kúrhatja meg, nem csinálhatja fel, mert az halálos bűn. Vérbűn", - mondta ki a borzasztó szót. Meg is ijedtünk. De aztán összekaptuk magunkat.
- "Gondolod, apa meg anya is a pokolba kerülnek?", - kérdeztem. Joggal, mert ők aztán tényleg rokonok voltak. Férj - feleség. És ha ez halálos bűn, "vérbűn", hát miért lennének épp ők kivételek? Jó ég! Fix, ezt állította, ezt mi rossz viccnek találtuk, hát csúfolni kezdtük. Jó, hát bevallom, csúfolódás helyett a legszívesebben inkább a nudliját gyúrtam volna. De Lorenz akkor fenyegetőzni kezdett, hogy beárul minket a szüleinknek, a tanítónknak meg a csuhásoknak, minden, hát jó, attól fogva a Franz meg én sose az ő jelenlétében játszottuk kisded játékainkat. Lorenz tudta, persze, hogy tovább "üzekedünk" - de fura szó volt ez is! -, "fajtalankodunk" (jó ég, ez eléggé ijesztően hangzott), meg hogy másokkal is odafeküdtünk egymásra, egymás alá, környékbeli gyerekekkel - de nem köpött be minket. Gyakran látogattunk el Annához és Ferdlhez, igen, és ott ugyanezeket a dolgokat játszottuk. Mindig úgy kezdődött, hogy Ferdl engem kefélt meg, Annát Franz kúrta meg, majd jött a baszás Anna és fivére meg köztem s bátyám közt. Ha a testvérpár nem volt épp otthon, vagy mi voltunk kénytelenek otthon maradni, kettőnk közt zajlott a családi fészekben a "kurka - hurka". És nem múlt el nap úgy, hogy egymáson ne fetrengtünk volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 11. 12. szombat 12:02
egyszerűen nagyon jó lett... 8p
#2 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:33
Egyszerüen faszányos nyes
#1 Törté-Net 2008. 08. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?