A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 3. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Pár nap múlva magunk voltunk otthon csupán, gyerekek, és a Franz kezdte minden módon faggatni a Lorenzet, tudja, na, mondja meg, tudja - e, hogyan lesz a gyerek. "Eszik, isszák, basszák?", kérdezte nagy szellemesen. Mire Lorenz így kérdezett vissza: "Te talán tudod?" Franz meg én, összenézve, csak nevettünk, de nem hagytuk annyiban, előkotortam Franz kis fütyijét a slicce kitárásával, és kezdtem a nudligyúrást. Lorenz csak nézte ügyes ujjaimat, míg közben Franz ott matatott a lábam közt, "résen volt", ahogy álszentül mondják. És jól látta a Lorenz, hogy valahogy én ezt élvezem, hát jó, gondolhatta, és így hevertünk végig kettesben az ágyon. Kezdtük "gyártani", amit az Annától meg a Ferdltől tanultunk. Ameddig ment; amennyire ment. Lorenz csak nézte. Hogy "kész voltunk", minden átmenet nélkül Lorenz sliccét kezdtem munkába venni.
- "Gyere már, hallod", - mondtam, - "mutasd meg, mit ér a faszod... "
Ellökött. Azt mondta:
- "Rég jobban tudom, mint ti, hogy mi a baszás. De az ember a testvérét nem kúrhatja meg, nem csinálhatja fel, mert az halálos bűn. Vérbűn", - mondta ki a borzasztó szót. Meg is ijedtünk. De aztán összekaptuk magunkat.
- "Gondolod, apa meg anya is a pokolba kerülnek?", - kérdeztem. Joggal, mert ők aztán tényleg rokonok voltak. Férj - feleség. És ha ez halálos bűn, "vérbűn", hát miért lennének épp ők kivételek? Jó ég! Fix, ezt állította, ezt mi rossz viccnek találtuk, hát csúfolni kezdtük. Jó, hát bevallom, csúfolódás helyett a legszívesebben inkább a nudliját gyúrtam volna. De Lorenz akkor fenyegetőzni kezdett, hogy beárul minket a szüleinknek, a tanítónknak meg a csuhásoknak, minden, hát jó, attól fogva a Franz meg én sose az ő jelenlétében játszottuk kisded játékainkat. Lorenz tudta, persze, hogy tovább "üzekedünk" - de fura szó volt ez is! -, "fajtalankodunk" (jó ég, ez eléggé ijesztően hangzott), meg hogy másokkal is odafeküdtünk egymásra, egymás alá, környékbeli gyerekekkel - de nem köpött be minket. Gyakran látogattunk el Annához és Ferdlhez, igen, és ott ugyanezeket a dolgokat játszottuk. Mindig úgy kezdődött, hogy Ferdl engem kefélt meg, Annát Franz kúrta meg, majd jött a baszás Anna és fivére meg köztem s bátyám közt. Ha a testvérpár nem volt épp otthon, vagy mi voltunk kénytelenek otthon maradni, kettőnk közt zajlott a családi fészekben a "kurka - hurka". És nem múlt el nap úgy, hogy egymáson ne fetrengtünk volna. Beszélgetéseink mindazonáltal egy Nagy Vágy körül forogtak: hogy egyszer egy "felnőttel" is lehessen végre dolgunk. Anna meg én teljes egyértelműséggel egy "érett férfit" szerettünk volna "megfacsarni", Ferdl meg Franz a Reinthalernéra vágyakozott.
Egy alkalommal, hogy Annáékhoz váratlan állítottunk be, ott volt egy tizenhárom éves unokanővére, a Mizzi, vele a Poldl nevű bátyja. Szép, igen jól fejlett lány volt Mizzi, a csöcsei álltak rendesen, és a vékony blúzával nem is nagyon akarta leplezni ezt a tök - érlelő tökéletességet. Nem is volt kétséges, hogy azonnal a minket leginkább érdeklő témákra tértünk, és a Poldl büszkén közölte, Mizzinek már szőrösödik a puncija - tája. És szavait tett követte, igen, a Poldl szemrebbenés nélkül tárta elénk a szeméremfertályt, ahol - eljövendő fertők és fetrengések szép ígéreteképpen -, bizony, pelyhedzésnél többet mívelt már a nevezetes bozót. Majd sor került a Mizzi csöcseinek lemeztelenítésére is, és áhítattal néztük, majd izgatottan simogattuk, csikiztük a bimbókat. Mizzi felizgult persze, s ennek nem csupán hangokat adott, de szemét lehunyva hátra is dőlt, teste megvonaglott, kéz keze meg céltudatosan nyúlt Franz és fivére farka után.
Ők igyekeztek legjobbjukat nyújtani. A lyukat pedig Ferdl vette "kezelésbe" (és nyelvelésbe). Majd farkát, melyet úgy nevezett, hogy "A Kurta - Tarka", szintén a kérdéses lábköz - helyhez kezdte érintgetni, de hegyesen. Nem maradt el a hatás. Mizzi az ágyhoz rohant, hanyatt vágta magát, lábát szét, így visította: "Poldl, gyere, nem bírom tovább!" Fivére rávetette magát. Valamennyien az ágyhoz léptünk, közelről néztük a dolgot. Miközben Ferdl a félájultan heverő Mizzi kezébe adta farkát, Franz a magáét Anna mohón gondozni vágyó kis mancsaira bízta; én meg, csak fizikai értelemben kívülállóként, nézhettem és csodálhattam, mi az "tényleg baszni". Merthogy Mizzi és fivére, aki még csak tizenkét éves volt, közölték velünk, hogy ugyanúgy tudnak kamatyolni, mint "a nagyok". Álom volt a számomra látni, hogyan csókolja szájon Poldl a nővérét - de mintha szeméremajkát szívná! Eddig nem gondoltam ugyanis, hogy a keféléshez a csókolózás is hozzátartozik. Láthattam azt is, miként markolássza Mizzi két duzzadó csöcsét Poldl, persze, már ahogy rajta fetrengett, s közben mindenét fogdosta; és nem kerülhette el figyelmemet, ahogy Mizzi csöcsének minden pici "szemölcsdudora" kemény lett, szinte döfte Poldl kezét. És akkor jött, hogy Poldl fasza eltűnt Mizzi sűrű bozótjában, és nem bírtam megállni: odakaptam telhetetlen kis kézzel, érezni akartam, tényleg így áll - e a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 11. 12. szombat 12:02
egyszerűen nagyon jó lett... 8p
#2 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:33
Egyszerüen faszányos nyes
#1 Törté-Net 2008. 08. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?