A+ A-

Hihetetlen, hogy ez velem történik...

Kedden kezdődött a hihetetlen, bejöttem a melóba, és szinte mindenki szabin. Dolgozni kéne, de nincs kedvem. Gépezzek? Nézelődök a neten, hátha van valami érdekes olvasmány. Chat? Sok aberrált beteg ember? De így meg unalmas. Hát benézek, vannak e régi ismerősök. Nincsenek. Rámkattan egy... egy... egy személy. Nem tudom nő lehet-e vagy férfi, a regisztrációja, és a neve szerint nő.
Nem köszön, csak rákérdez. Borotválod?
Mondom igen, de csak a végét.
Hmmm. És nem lesz tőle sebes?
Erre én: Á ne is mondd, még csak másfél éve borotválom, de máris 12 centivel lett rövidebb. Nem válaszol.
Folytatom: Nem is maradt már csak 28 centi.
Húúú, neked olyan nagy?
Na elég. Lenémitom. Én vagyok a hülye, hogy szóbaállok ilyenekkel. Beszélgetek ezzel, azzal, de bevallom, unom. Lehet, hogy én vagyok unalmas, és nincs is igazán kedvem chatelni. Betegek, beképzeltek, gátlásos emberek teszik az arcukat, míg horogra nem akad valaki. Aztán a randi? Emlékszem én is beleestem hasonló esetbe. West elé letárgyaltuk, csakhogy én hátul parkoltam, tehát az ajtóból én kifelé jöttem. Körbenézek. Volt nálam két művészfotó. Ezek alapján ki is nézhetett volna valahogy. Hát nem kiszúrt a tömegben. Visszamegyünk aztán fel egy emeletet, majd leülünk egy padra. Mondja, mondja, de én azon gondolkozom, hogy lehetne őt itthagyni. Nem érdekes. Chaten nem lehet ismerkedni, és a randikból sem lesz semmi komoly. Na jólvan, gondolom, ha más nincs, hát belevetem magam abba a szájbaba munkába, hogy az énekes koldus verné bele azt a véreres kékeres hónaljmankós kacskaringós, abba a bálbajáró egyinges jába.
De nem. Rámkattant még valaki. Na lerázom őt is, aztán majd megyek utána. Az első 15 sor? Rémes. Nem értjük egymást, persze nem is a hány éves vagy honnan írsz örökös kiváltképp érdekfeszítő témákkal indítottunk. Mondom, kezdjük előröl, szia! Jó, hát előröl kezdtük. Képzelje el mindenki magának, miről beszélgettem egy vadidegen férjes asszonnyal. Ez az asszony szót nem igazán tudom összepárosítani ezzel a 25 éves gyönyörű nővel. A lényeg, hogy mivel a chatszexet egy ideig elvből kerültem, most pedig már azért nem, mert úgy érzem, maradjon meg ez a tizenévesek sportja, ha ők gerjednek erre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.24 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 14. kedd 06:17
Előbb-utóbb két szék között pad alá fog esni.
#6 feherfabia 2014. 09. 28. vasárnap 07:31
3P
#5 listike 2014. 09. 24. szerda 08:35
Ez egy hülye.
#4 papi 2013. 05. 31. péntek 11:32
Nem mindenki van így.
#3 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 17:16
van hát...de sosincs jó vége:-(
#2 Tábornok 2010. 06. 16. szerda 04:49
Eléggé életszagúnak tűnik. Van így néha az ember.
#1 Törté-Net 2010. 06. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?