Vámpírkeringő 4. rész - A fenevad szeme

Szavazás átlaga: 6.89 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2008. augusztus 8.
Hossz: 19 800 karakter
Elolvasva: 1 053 alkalommal
Péntek:
Primrose elnyújtózott a kényelmes francia ágyon. Lábujjait megmozgatta és kéjesen fetrengett a szokatlanul gondtalan és kényelmes helyzetet minden aspektusában kiélvezve.
A minap rádöbbent arra milyen jó is mások felett uralkodni. Kuruk csak a jéghegy csúcsa lesz. Levana jóslata be fog teljesedni, egy napon őt fogja mindenki úrnőjeként tisztelni.
A létra legaljáról kettesével fogja szelni a fokokat és kíméletlenül fog bánni mindenkivel, aki az útjába próbál állni. Felkelt és az órájára pillantott, ami nyolc órát mutatott. A nap éppen csak eltűnt a horizont alatt, ideje volt cselekedni.
Primrose a dohányzó asztalra készített ruhákat nézegette. Kuruk ízlése hagy némi kívánni valót maga után, de legalább méretben passzoltak. Először egy bordó bugyit és melltartót vett fel, a lábaira nagylyukú necc harisnyanadrágot húzott. Felülre egy fekete kivágott felsőt, alulra pedig egy szintén fekete rakott szoknyát. Egy-egy bőrkesztyűt és lakk magas sarkút kapott még fel. A cipő kicsit nyomott elől, ezért még Kuruk fizetni fog, gondolta magában Primrose kaján vigyorral és az előszobába ment. Innen nyílt Kuruk szobája, amit tegnap kapott meg Primrose-tól. Az ajtót kinyitva Kurukot alvás közben kapta el. A leterített matracra lépett és Kuruk felébredt. Azonnal térdre küzdötte magát, Primrose pedig a férfi hátára lépett baljával, aki nem viselt mást csak az Úrnőjétől kapott vastag bőrnyakörvet.
– Jól aludtál?
– Igen Úrnőm.
– Helyes. Elégedetlen vagyok a ruhákkal, amiket hoztál ezért még megbüntetlek. De először is mutasd mit hoztál nekem. – azzal levette róla a lábát.
Kuruk felállt és a szekrényéhez lépdelt, majd kinyitotta. Bent egy szigetelő-szalaggal összekötözött fiatal lány kuporgott. A szemeit is letakarták, halkan nyögdécselt és fészkelődött, majd dermedten várta a folytatást.
Primrose intett és Kuruk kirángatta a lányt. Alig lehetett tizennyolc, szőke haja összekócolódva, fehér blúza több helyen elszakadt, rakott skót-kockás miniszoknyája felgyűrődött és Helló Kitty kukucskált ki a bugyijáról.
Kuruk Primrose parancsára az asztalra fektette a lányt, akit fészkelődésében csak egy jól irányzott pofon fékezett meg végül.
Primrose körbejárta a zsákmányát, körözve fölötte akár egy keselyű a dög fölött. Kurukot egy intéssel a sarkba küldte. A lány mellé ereszkedett és végigsimította annak arcát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.89 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. június 21. 14:23
#3
Keringő?
1
a
A57L
2014. március 8. 09:07
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2008. augusztus 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1