A+ A-

Történetek az ókori Alexandriából 2. rész

A házam mögött van egy épület, ahol felügyelek a kereskedelmi ügyeimre, és ahol játszom. Az épületnek vastag fala van, amely kettős célt szolgál: hűvösen tartja a belső tereket, és hang sem szűrödik ki onnan.
Ez az épület két helységből áll: az egyikben asztalok, székek, és heverők vannak. Itt találkozom minden reggel azokkal az emberekkel, akik felügyelnek a földjeimre, a raktáraimra, és a hajóimra. Itt beszéljük meg, hogy kivel kereskedjünk, mi történik a piacon, hogyan lehetne növelni a földek bevételét, és csökkenteni a kiadásokat. Általában késő délelőttig eltart ez a megbeszélés.
Ebéd után, ahogy elbocsátom a felügyelőket, használatba veszem a másik szobát, mely büntetésre és örömszerzésre lett berendezve. A falakon, és a földön mindenütt vaskarikák vannak elhelyezve, amelyek a rabszolgalányok megfelelő pozícióba való elhelyezésére szolgál. A helység közepén van elhelyezve a korbácspad, amely talán a legtöbbet használt eszköz. Rómából hozattam, és ha ezen egy rabszolga ki van kötözve, könnyen meg tudom ostorozni a hátát és a hátsóját is. Sőt, a behatolást is rendkívül megkönnyíti.
A hajcsárok általában a szabad ég alatt büntetik meg az engedetlen rabszolgákat, ezt én a saját és vendégeim örömszerzésére használom. A rabszolgalányt, akit két nappal ezelőtt kínoztam meg, áthelyeztem a házam fürdőjébe szolgálatra, de ma utasítottam, hogy az ebéd után jöjjön be ebbe az épületbe. Felnézek, és látom, hogy az ajtóban áll.
"Gyere be, lányom. Ülj le a földre."
A meztelen lány lesütött szemekkel jön be, és térdel le elém.
"Addig, amíg másképpen nem rendelkezem, minden nap be kell jönnöd ebbe az épületbe ebéd után. Van néhány dolog, amit még meg kell tanulnod, mielőtt engedném, hogy a vendégeimet szórakoztasd. Emlékszel még, mit mondtam, mi lesz a kötelességed? Megengedem, hogy beszélj, ha kérdezek valamit."
"Köszönöm, uram. Azt mondtad, hogy az asztal alatt kell majd szopnom a férfivendégeid farkát, és kell nyalnom a hölgyvendégeid punciját."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 10. 1. szombat 10:41
nekem végülis elment 8p lett folytasd...
#2 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:48
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2008. 08. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?