A+ A-

Paul 1. rész

Sokat akar a pasi de nem bírja a farka
Átlagos napok teltek el a texasi kis ranchon. Paul az állandó álmodozó fiú vagyis inkább már férfi,másra sem bírt gondolni, mint a múlt nyári eseményekre. Ugyanis múlt nyáron testileg is férfivé érett. Érezte hogy a lágyéka tüzes lüktetése valamire készteti. Akkor még csak kisgyermeknek számított, de hamar felfedezte a körülötte lévő világot. Most ugorjunk vissza az időben arra az emlékezetes nyárra, amikor Paul sokmindent elért életében.
Forró tüzes nyári nap. Ismét fel kell kelni mert különben a lovak nem kapnak enni, és Polly néni ideges lesz. Felöltöttem a szokásos cowboy szerkót, aminek segítségével egész népszerű lettem a lányok körében, ahhoz képest hogy még csak 15 vagyok. De már meglepő felfedezéseket tettem. Szigorúan bigott katolikus neveltetésemből eredően nem volt beszédtéma a családban a szexualitás. Ezért magamnak kellett felfedeznem. Reggel még felöltözés előtt mereven ágaskodott a hímtagom. Gondoltam dícséretként hogy ő már felkelt, megsimogatom. Elkezdtem húzogatni, fel le..fel le... Egyre jobban élveztem és nem bírtam abbahagyni. Hirtelen robbanásszerűen kitört belőlem valami fehér folyadék... gondoltam megkóstolom. Egész finomnak bizonyult. Miután lenyugodtam, felöltöztem és lerohantam a földszintre. Polly néni már ott várt, hogy megint leszidjon. Már ordította is:
- Sally egyedül végezte el a teendőket, te pedig fent lustálkodtál! Ezért büntetésben leszel majd délután. Most eredj élvezd ki a szabadságod.
Első utam Sallyhez vezetett hogy megköszönjem neki hogy megcsinálta helyettem a lovak etetését.
Sally a családunk cselédje volt, ezért ő nem lakott velünk a lakóházban, hanem a pajta melletti kis viskóban élt. Mikor odaértem csak hangokat hallottam.
- Ááá... Nyomd belém... Ezaz ...ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá...
Nem akartam berontani ezért a viskót megkerülve az egyik lyukon bekukucskáltam. Bent megdöbbentő képsorozat tárult a szemem elé. Sally a kis ágyszerűségén hanyattfeküdt. De meztelenül. Ágaskodó mellbimói láttán megint előtört belőlem az za érzés ami reggelente szokott.. Lenéztem a nadrágomon enyhe kis púpot véltem felfedezni. Úgy gondoltam akkor ez nem lehet valami rossz dolog. Tovább szemléltem ahogy Joe bácsi beledugja a hímtagját Sally lüktető puncijába. Felizgultam ennek láttán, és késztetést éreztem arra, hogy én is elővegyem és húzgaljam fel..le..fel..le... mert már nagyon feszült..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 08. 12. hétfő 05:59
Na és mi az a minden, már eleget vártunk rá.
#3 csata 2008. 08. 3. vasárnap 11:51
várom a folytatást
#2 Másik Peti 2008. 08. 1. péntek 02:32
klassz
#1 Törté-Net 2008. 08. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?