A+ A-

A fehérnemű

Kb. két éve történt, akkor még egy női fehérnemű boltban dolgoztam. Szerettem csinálni, mert szeretek emberekkel foglalkozni.
Egy nyári napon történt ez az eset, a déli órákban mikor a legnagyobb meleg szokott lenni.
Egész nap nem jött szinte senki, csak néhány érdeklődő. Teljesen üres volt a bolt, amikor belépett egy gyönyörű nő. 35-40 év körüli lehetett és nagyon csinos volt. Magas sarkú fekete szandálban volt, ami a pánttal volt a vékony bokájára csatolva, apró kis csatokkal. Egy könnyű fehér nyári ruha volt rajta, ami sejtetni engedte gyönyörű és sportos alakját. Nagyon finom anyagból volt a rucija, így teljesen nyilvánvaló volt, hogy sem melltartó sem bugyi nem volt rajta.
Odalépett hozzám a pulthoz, köszönt, mélyen a szemembe nézett és megkért segítsek neki választani valami szexi fehérneműt. A szemeivel teljesen megőrjített, volt bennük valami vadító, amitől teljesen kész lettem. Kiválasztott egy izgi kis piros melltartót és egy hozzáillő tangát, majd bement a próbafülkébe. Talán egy perce lehetett bent, mikor szólt, hogy segítsek neki. Elhúztam a függönyt és beléptem a fülkébe. Ott állt nekem háttal és kérőn a szemembe pillantott, majd azt mondta, segítsek neki bekapcsolni a melltartó pántját. Ekkor látszott igazán milyen kecses és szép alakja van. A bőre pedig puha és finom, és ahogy hozzáértem mintha áramütés ért volna. Észrevette, hogy milyen hatással van rám, de nem reagált rá. Megfordult és megkérdezte, hogy áll. Fantasztikus látvány volt, alig kaptam levegőt. A cicijei szemtelenül buggyantak ki a melltartóból, és mondanom sem kell épphogy takartak valamit.
A tanga pedig szinte kérlelően domborodott a vénuszdombján, mintha csak azt suttogta volna: "Simogass meg". Látta, hogy teljesen odavagyok a látványtól és megkérdezte: "Tetszem?". Én csak annyit tudtam zavaromban kinyögni, hogy nagyon jól áll hölgyem, vagy valami ilyesmit. Ez a rész szinte kiesett. De, ami utána jött az felejthetetlen volt. Gyengéden megfogta a kezem, és lassan végigsimította vele a testét. A melleitől kezdve egészen a combjaiig. Nagyon finom, puha és forró volt a bőre. Szinte égetett. Közben végig a szemembe nézett, majd miután elengedte a kezem hozzásimult a testemhez és gyengéden a falhoz szorított és megcsókolt. Az ajkai forrók voltak. Lassú és apró mozdulatokkal kóstolgatni kezdte az én ajkaimat, majd egyre szenvedélyesebben és gyorsabban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 04. 1. szombat 06:14
Szép,de sajnos rövid.
#7 vakon53 2016. 03. 26. szombat 08:33
Széééép 10 pont!
#6 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 16:19
Nagyon jó.
#5 listike 2014. 12. 5. péntek 17:02
Jó.
#4 feherfabia 2014. 09. 6. szombat 06:39
10P
#3 genius33 2013. 01. 23. szerda 06:43
Széééép smile
#2 Péter 2008. 11. 10. hétfő 17:08
hmmm... very nice :)
#1 Törté-Net 2008. 07. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?