Nagylány kalandjai 2. rész - Két fiúval

Szavazás átlaga: 8.29 pont (185 szavazat)
Megjelenés: 2008. július 22.
Hossz: 10 838 karakter
Elolvasva: 35 261 alkalommal
Készült: 2008. junius
A buszos utazás lassan véget ér és megérkezem Kláriékhoz. Ezen a kis, gyógyfürdőjéről ismert településen van nyaralójuk, ide hívtak meg a hétvégére. Szombaton korán indultam a Városból így a másfél órás út végén még csak kora délelőtt volt, az előjelzés szerint forró, igazi júliusi hétvégénk lesz. Barátnőmék már hetek óta kint laktak mivel Klárinak tanítónőként az egész nyár szabad, Zoli pedig innen jár dolgozni, már amikor megy hiszen Övé a könyvelőiroda.
Azóta a hármasban töltött éjszaka óta nem változott a barátságunk, alkalmanként találkoztunk és jókat beszéltünk, szórakoztunk együtt. Időnként szex is alakult, kétszer náluk aludtam egyszer pedig Zoli jött fel váratlanul a lakásomra és némi udvariassági kör után összejött egy mozgalmas délután amikor – Zoli szerint Kári tudtával-, kétszer is alaposan meg lettem kefélve.
Zoli várt a megállóban, elvette a táskámat és kalauzolt. Néhány perces gyaloglás és már ott is voltunk. Klárival puszi-puszi, azután kipakoltam a szobámban ami a tetőtérben volt kialakítva, direkt vendégszobának. Barátnőmmel átslattyogtunk a strandra és átadtuk magunkat a napozásnak, néha megmártózva a vízben is. Megnézett minket a férfinép, két csinos fiatal lány együtt, alig-alig takaró fürdőruhában. Rajtam piros bikini volt fehér betétekkel. Le voltam barnulva, hajam rövid lófarokban meredezett a tarkómon, nedves rucimon pedig átsejlett frissen borotvált szeméremdombom. Klárin fehér baywatch szabású egyberészes fürdőruha volt, melyet kerek telt mellei erősen kidomborítottak, átlátszottak hegyesedő bimbói is. Két fiú legyeskedett körülöttünk, viccelődtek és
s
alf
ör
alf
t
is hoztak a közeli fabódékból. Barátnőm ismerte Őket, két egyetemista akik a szomszédos faházat lakták már vagy három hete. Vizsgaidőszak után voltak, azt pihenték ki és egyfolytában buliztak, lányokra vadásztak változó sikerrel. Én nem sokra tartottam a huszonéves fiúkat, az én érdeklődésem a már érett 30 körüli férfiak felé fordult akik már elértek valamit és tudták hogy mit akarnak az élettől. Ez a két srác azonban szimpatikus volt, szinte egyformák voltak vékony lebarnult testükkel, sünire vágott hajukkal és felszabadult vidámságukkal. Péter közvetlen és harsány volt, Gabi halkabb és visszafogottabb természetűnek tűnt, állandóan mosolyogva gusztálta feszülő cicijeimet és combjaim háromszögét.
Délutánig kipletykáltuk magunkat és amikor csökkent a nap heve elindultunk hazafelé. Zoltán a grillsütőnél ügyködött, mi meg gyorsan megterítettük a kellékeket, felvágtuk a zöldséget és kiszedtük a hűtőből a
s
alf
ör
alf
ök
alf
et
. Most már láttam a fiúkat a szomszédban, Kári kerítésen keresztül
s
alf
ör
alf
t
adott át Nekik, azután pedig Zoli áthívta őket mondván hogy van bőven ennivaló. Jól éreztük magunkat, a hús sült, a poénok meg repkedtek. Vacsora után, már sötétedve, a fiúk rábeszéltek minket a helyi kocsmára aminek Zoli kimondottan örült, mondván legalább férfias közegben tölti az estét, de valójában csak tovább akarta folytatni a vacsoránál elkezdett
p
alf
alf
alf
st
. A kocsma, amit elegánsan pubnak írtak zajos volt, meg füstös, meg zsúfolt úgyhogy tökéletesen megfelelt az igényeinknek. Fiaink versenybilliárdoztak, de már bizonytalan volt a kezük. Melyiket választod – kérdezte Klári miközben mi csak szemléltük a nyüzsgést. Elpirultam mert épen nekem is ez járt a fejemben és nem tudtam volna dönteni. Menjél el kettőjükkel – adta a tippet barátnőm és mosoly szaladt végig az arcán, így biztos nem kellene maszturbálnod. Értettem az utalást, amikor hármasban szexeltünk Zoli igen iparkodott teljesíteni, de hát kettőnket nem bírt teljesen kielégíteni így közben hol Klári, hol pedig én nyúltam magamhoz hogy meglegyen a teljes penzum a puncijainknak. Nevetve csóváltam a fejemet és igazából nem tudtam, hogy viccelt-e a barátnőm, avagy komolyan gondolta amit mondott.
Gábor sétálni hívott a friss levegőre, kézenfogva tettünk egy kört azután meg heves csókolózásba, smacizásba fogtunk egy vastag tölgy jótékony takarásában. Felnyögtem, amikor becsúsztatta kezét a sortnadrágomba és megsimogatta a mókuskámat. Ügyesen csókolt, nyelve bebarangolta a számat. Éreztem nekem feszülő keménységét, hozzá-hozzá dörzsöltem puncimat miközben halkan nyögdécseltem. De hát kinőttem én már az utcai szemérmetlenségből, így visszakormányoztam lovagomat a kocsmába. A fiúk nagyon belelendültek ezért Klárival bontottuk a csapatot mondván majd utánunk eszi Őket a fene. Hát ez nem jött be, jó sokára kerültek csak elő és nagyon el voltak már hajolva. Lefektettük a Zolit, barátnőm meg elhessgette az egyetemistákat, csúnyán megártott nekik a
p
alf
ia
.
Felcsigázva, kielégületlenül feküdtem le, de nem tudtam elaludni. Halkan lementem a szobámból és néztem a fiúk házát ami tök sötét volt, közben meg hallottam házigazdám ütemes horkolását. Na ebből sem lesz semmi, nekem kellett kézbe vennem a dolgokat. Visszafeküdtem, megnyálaztam mellbimbóimat majd simogattam a pinusomat és egyre gyorsabban csiklóztam. Jött az orgazmus, hangomat elfojtva nyögtem, azután pedig fejemre rántottam a takarót és vadul újjaztam magamat mígnem testem összerándult és sikoltva, remegve élveztem a magamnak okozott gyönyört.
Másnap a hideg ásványvíz volt a legkelendőbb ital, no meg az aszpirin. Megint kettesben strandoltunk, azután pedig Zoli elvitt minket a közeli csárdába ebédelni. Délután készültem a hazaútra, a két szomszéd fiú meg felajánlotta hogy elvisznek, nem nagy kerülő Nekik útba ejteni a Várost. Elfogadtam, kényelmesebb így mint buszozni. Gábor vezetett – egy kis FIAT autója volt-, én meg hátul ültem. A srácok fűtötték a fejemet, túl voltak már a másnaposságon de megmaradt kielégítetlen szexuális vágyuk és be akartak fírolni. Egyértelmű szöveg ment, hogy a két fiú-egy lány felállás a tökéletes ivararány, nem is értik miért nem írnak elő minden lánynak két férjet kötelezően a törvények.
A fiúk kávézni akartak velem és az én lakásomon. Pörögtem a gondolataim, ha felhívom Őket ebből party lesz és én nem voltam tisztában saját magammal hogy akarom e ezt. A szívem kalapált a "most és itt" miatti izgalmamban, azután érzékeim lassan felülkerekedtek az erkölcseimen: úgysem látom többet a srácokat, el meg nem kopok tőle és legalább kipróbálom azt amiről már nemegyszer fantáziáltam.
A srácok körbenéztek a lakásban, azután nem sokat köntörfalaztak, kézbe vették a dolgokat, mármint engemet. Péter a tarkómnál fogva magához húzott és keményen belecsókolt a számba, majd a pólómból kihámozott cicijeimet simogatta, masszírozta. Gabi mögém térdelt, felhajtotta könnyű nyári szoknyámat és puszilgatta a fenekemet, keze pedig a combjaim között matatott és bugyimba férkőzve a szemérmemet simogatta. Gyorsan lecsupaszítottak, azután pedig a saját francia ágyamon kényeztették a testemet: kezek és nyelvek simogattak, minden testrészem kapott a jóból: hátrafeszült nyakamon érzékien siklott egy forró nyelv, amíg a másik már a puncirésemet ostromolta, a melleimet pedig kezek markolászták, a meredező bimbókat is kellő figyelemben részesítve.
Oldalamon feküdtem a felhevült kandúrok között, a hátam mögött lévő Peti férfiasságával nekifeszült a fenekemnek, majd megemelte az egyik lábamat és kemény farkát a puncimhoz igazgatta. Pucsítottam és beigazítottam puncimat a készülő akcióhoz, befogadtam átnedvesedett sejhajomba az ágaskodó falloszt. Kefélni kezdtünk, miközben pedig Peti hátulról dolgozott rajtam Gabi simogatta arcomat, a mellbimbóimat nyálazta és szopta felváltva. Gyorsan jött a kéj, felsikkantottam és csípőmet vadul riszálva húztam rá magamat a bennem ütemesen mozgó faszra. A fiúk cseréltek. Gabi mögém jött és térdelve beakasztott a puncimba, egyik lábam az ágyon a másik pedig az Ő vállán volt miközben farka egyre mélyebben hatolt a testembe, utoljára balett órán voltak ekkora terpeszben a combjaim.
Péter eközben az arcom elé térdelt és simán a számba nyomta nedveimtől csillogó farkát. Nyalogattam a kemény szerszámot Ő meg ütemesen mozogva dugta a számat. Pinámban csattogva dolgozott a fasz, miközben Gabi nyögve-hörögve markolta a derekamat, tenyerét meg a cicijeim és a szemérmem között jártatta egyre gyorsuló ütemben. Megint orgazmusom volt, hátravágtam a fejemet és sikoltva élveztem. Péter megmarkolta a számból kicsúszott farkát és néhány gyors marokmozdulattal elsütötte a szerszámot úgy hogy a kitörő sperma beterítette a nyakamat és a melleimet. Gábor közben tovább járatta bennem a faszát, majd hangos örömkiáltással telespriccelte a hüvelyemet.
Lihegve szedtem a levegőt, persze a srácok is fújtattak rendesen. A saját pólómmal törölték le rólam az izzadsággal keveredett spermát, majd pedig Gabi a puncimból kifolyó anyagot is felitatta miközben combtöveimet simogatva újra fellobbantotta bennem az érzéki tüzet. Miután "tisztába tett" széthúzta a combjaimat és közéjük feküdve belém nyomta a már ismerős farkát. Testem rögtön reagált, felhúztam a térdeimet és csípőmet ütemesen mozgatva átadtam magam a gyönyörteli ritmusnak. Azután kicuppantotta belőlem a farkát, de Peti rögtön birtokba vette a csatakos puncimat. Felváltva dugtak, én pedig orgazmust orgazmus után éltem át, azután a soros kandúr már nem bírta türtőztetni magát és megrándulva belém élvezett. A másik kandúrt nem zavarta hogy tele van a puncim, megint beakasztott a cuppogó hüvelyembe és Ő is belém lőtte forró spermáját.
Kezdtem rájönni, hogy összeszokott párossal hozott össze a sorsom, nem én vagyok az első lány akit közösen kalauzolnak a vágyak birodalmában. A fiúk még nem végeztek. Négykézlábra állítottak és miközben Péter a már megint kemény farkával birtokba vette a pinusomat Gábor elém térdelt és foncsikomnál felemelte a fejemet, azután pedig a számba nyomta férfiasságát és fejemre tett kézzel kezdett el baszni. Nyöszörögtem, elől-hátul mozgott bennem a két kéjrúd, elfogyott az erőm, teljesen készen voltam. Újabb, most már fájdalmas orgazmus söpört át rajtam, összecsuklottam volna, ha nem tartanak erős kezek a csípőmnél és a vállamnál fogva.
A számban cuppogott a fasz, a puncim és a fenekem pedig az ütemesen mozgó kemény faroktól csattogott, szóval basztak mint egy lovat.
Gábor élvezett el először, diadalmas kiáltással pumpálta számba maradék spermáját. Nyeltem egyet, majd amikor kicsusszant belőlem a már kiürült fasz, homlokomat az ágyra nyomtam amitől puncim még jobban
f
alf
el
alf
alf
alf
lkozott
a bennem feszülő faroknak. Nyüszítve vártam hogy a puncimban dolgozó többlövetű is elsüljön, végképen kiadva a lelkét. Péter egyre keményebben lökte belém magát majd erősen belém markolt és "jutalom a nap végén" felkiáltással hörögve belém élvezett.

A srácok vigyorogva, kielégülten búcsúzkodtak. Péter megemelte az államat és szájon csókolt, majd a popsimra paskolva "szuper csaj vagy" beszólással lépett ki az ajtómon. Hát... nem tudom. Az biztos, hogy engemet ilyen jól és alaposan még soha nem basztak meg, de úgy is fogalmazhatnék hogy rojtosra kefélték a pinusomat.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.29 pont (185 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 19. 13:38
#17
Alakul a történet.
1
v
vasas62
2023. június 19. 14:40
#16
Bepótolták!
1
Bizse42
2021. március 29. 15:41
#15
Már két év telt el, azóta amióta itt jártam!  Igen csak megizzasztott lenn, amikor én is átéreztem újból azt, amit két fiúd  tud csinálni     egy kivánni való, szép külsejű kemény seggű lánnyal.
Kár hogy nem lehet a repetára is pontot addni
1
z
zoltan611230
2020. december 25. 09:48
#14
Jó a vége rojtosra kefélés.
1
Bizse42
2019. május 8. 13:26
#13
Ez talán még Zsuzsikának is tetszene? Jó volt. Tovább fogom olvasni, ezért jó a régi írásokat elő venni, mert a folytatás azonnal bekövetkezik.

/A problémám csak az, hogy néha- néha az embernek más dolgai is van, mint a "személyes szex" utáni vágyainak kielégítése./
1
t
t.555
2017. szeptember 10. 00:26
#12
Izgató történet!
1
feherkalman1
2016. december 1. 16:19
#11
Nagyon jóóóó. Alaposan megkapta a magáét!
1
barbi81
2016. július 17. 17:41
#10
Izgató történet.
1
f
feherfabia
2015. szeptember 24. 06:36
#9
Nagyon klassz!
1
h
hombre
2014. június 17. 09:58
#8
jó kis story
1
a
A57L
2014. április 21. 08:59
#7
Izgató történet.
1
motajcsek ferenc
2009. február 21. 11:03
#5
jo
1
dzivka
2009. február 20. 23:51
#4
nagyon jo
1
shyguy
2008. július 24. 09:13
#3
Én meg hogy is fogalmazzak? Egyszerűen nem találok szavakat! Ez nagyon-nagyon jó volt! Kár, hogy csak 10 pontot lehet adni rá. Gratulálok! :)
1
shyguy
2008. július 24. 09:12
#2
Én meg hogy is fogalmazzak? Egyszerűen nem találok szavakat! Ez nagyon-nagyon jó volt! Kár, hogy csak 10 pontot lehet adni rá. Gratulálok! :)
1
T
Törté-Net
2008. július 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1