A+ A-

A "Négyes" Vakáció 5. rész

Délelőtt ébredtem, hihetetlen álomnak tűnt az elmúlt éjszaka, a mellettem fekvő társaság viszont bizonyította, mennyire valóság is volt.
Nem állhattam meg, hogy meg ne érintsem a mellettem alvó Katit, aki aranyos nyöszörgéssel vette tudomásul, hogy valaki nem akarja békén hagyni. Olyannyira nem akartam, hogy amikor végigsimogattam a testét, és végre a fenekéhez értem, nem is szándékoztam tovább kutakodni, hanem finoman cirógattam, ezzel igyekeztem kissé felhergelni őt. A hasára fordult és egyik lábát felhúzta, amitől elém tárult végre domborodó, csodás kis puncija. Gyönyörködtem benne egy ideig, majd megnyálazott ujjammal finoman megérintettem. Nem reagált, ettől felbátorodtam és fokozódó izgalommal figyeltem, hogyan nyílik meg az ujjam előtt, amivel szeméremajkai közé furakodom. Ettől már megremegett kissé, de nem ébredt fel. Alig- alig mozduló ujjal piszkáltam még egy kicsit és már éreztem, hogyan nedvesedik. Kicsit betoltam az ujjam, majd kihúzva elindultam a csiklója felé. Kezdett sóhajtozva mocorogni, és mintha a lábait is jobban szétvetette volna. Nem voltam biztos abban, hogy még mindig alszik-e, de tudtam, hogy ha felébredne is, elég izgatott lenne ahhoz, hogy folytathassam. Egyre bátrabb lettem és farkam is erősen meredezett már. Fantasztikus izgalom fogott el amikor elképzeltem, hogyan dugom meg a félig még alvó lányt. Fantáziálásomat tett követte. Puncija nedvével bekentem férfiasságom duzzadó fejét és csípőmet előre tolva igyekeztem elérni vele a tüzes kis lukat. Először csak megérintettem vele, majd amikor semmilyen ellenállást nem tapasztaltam, már nyomultam is befelé. Még feljebb húzta a lábát és fenekét felém tolta. Most ébredhetett fel, felém nyúlt és megsimogatott.
Tudtam, hogy most már semmi sem állíthat meg, és mozogni kezdtem benne. Lassú, érzéki tempóban dugtam, miközben a mellét simogattam. Felvette a ritmust és finom mozgással segített, hogy minél mélyebbre hatolhassak belé. Kissé kitekeredett volt ez a póz ezért anélkül, hogy elszakadtam volna tőle lábam, áttettem a másik oldalára és fölé térdeltem. Ő teljesen hasra fordult alattam, és felfelé tolta a fenekét. Kezeimen támaszkodtam és továbbra is lassú, mély lökésekkel ostromoltam. Néha amikor teljesen benne voltam, megálltam egy hosszú pillanatra és élveztem, ahogyan megszorítja a farkam, a hüvelyizmaival.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 02. 7. kedd 07:48
Már nem tud újat hozni. Nem rossz, de lassan kezdem unni.
#4 deajk2008 2016. 09. 22. csütörtök 07:20
9p lett és nagyon jól leírtad és kiváló szexjelenet... folytasd
#3 A57L 2014. 12. 3. szerda 08:10
Nem lett rossz.
#2 feherfabia 2014. 09. 3. szerda 05:56
9P
#1 Törté-Net 2008. 07. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?